Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לעבור מאוטומט לידני זה תמיד חכם:-)

אם אתה לא בטוח שאתה זוכר איך מתשמשים בגיר ידני לך למורה נהיגה ותעשה שיעור ריענון אחד.

אחרי שהתחלת כבר לנהוג ברכב זה יחזור אליך מהר, מקסימום שבוע ואתה כבר תתרגל לידני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איזה שבוע?

תוך חצי שעה הוא כבר מנסה להשוות את ההחלפת הילוך לנפילת סל"ד באופן מושלם.

להחליף הילוכים זה כמו לעשות סקס, ברגע שלמדת, אתה לעולם לא תשכח.

*הכותב נהג חמש וחצי שנים על אוטומט ואז עבר לידני (תיבת ההילוכים, לא הסקס)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אומרים שידני זה כמו אופניים, אתה אף פעם לא באמת שוכח.

האופציות שאני חושב שכדאי לשקול כדי לא להרוס את הרכב הידני שלך זה:

שיעור רענון כמו שאמרו פה. או לקחת רכב ידני מהשכרה ליום-יומיים.

V5

פורסם

זה יותר עניין של העדפה מאשר חוכמה אני לא מסוגל להסתכל יותר על גיר רגיל אחרי שירות צבאי עם ידית הילוכים דבוקה ליד במשך 3 שנים מבחינת ההרגל?כמו שכבר כתבו, זה כמו אופניים, מקסימום תכבה מנוע פעם-פעמיים וזה כבר יחזור לך אני אישית, לא אקנה רכב ידני בחיים - הספיק לי, אני מוכן לסבול את החסרונות של האוטומט ולא את היתרונות של הידני.

פורסם

זה תלוי מאוד בך,אני נהגתי על ידני 5 שנים אחרי השיעורי נהיגה והייתי חייב לקנות ידני כדי באמת לדעת לנהוג בידני.

בהתחלה זה יכול להראות לך מתסכל ולא מועיל אבל מתרגלים לזה מאוד מהר ולומדים להנות.

אחרי שנתיים וחצי עם ידני יש סיכוי גבוה מאוד שגם הרכב הבא יהיה ידני,אין תחליף לשליטה האבסולוטית שיש לך על הרכב בניגוד לאוטומט.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אין קשר בין חוכמה לבין גיר הרכב.

אם יש לך שאלה עניינית, שאל. אם לא - אז לא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...