Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ראשון עד 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחלתי לחפש רכב - שיהיה הראשון שלי.

אני לא מחפש משהו חדש, אלא משהו להשתפשף בנהיגה בעיקר שנה-שנתיים.

מה שכן, אני רוצה אוטו עם גיר ידני, שיהיה אמין ולא יקר במיוחד בתחזוקה. שלא יהיה חלש אבל גם לא בזבזני מבחינת דלק.

בנוסף אני רוצה שיהיה מרווח - יש לי רגליים ארוכות.

הסתכלתי על האאודי A3 שנתון 2001-2003 שנמצאות בתקציב, אבל מקריאה כאן בפורום זה לא נראה כמו רכב זול לתחזוקה ויש סיכוי גבוהה שהוא יהיה שחוט.

מנגד הסתכלתי גם על כמה אודי 80 ישנות - יש בהן משהו שאני אוהב... והן גם ממש זולות ביד2. שוב הרעיון כרגע זה להשתפשף קצת בנהגה לפני שעוברים למשהו חדש, איכותי ויקר יותר.

פורסם

מישהו?

אני לא מבין גדול במכוניות ואין לי דגם ספציפי על הכוונת, מה שרשמתי בהודעה הקודמת זה מה שנראה לי אישית כמעניין.

פורסם

אודי זה לא בדיוק רכב זול לתחזוקה כמו שהבנת וגם לא אודי 80 כי היא כבר ממש ישנה.

בכזה תקציב נכנס לך פונטו ספייס 2006,עדיפות לגרסת ELX היא בעלת 80 כ"ס.וישאר לך עודף.פיגו 206,רכב נוח,בגירסה הידנית אין לך את התיבה לא כול כך מוצלחת AL4,הייתי מריץ חיפוש כדי לבדוק אילו בעיות חשמל נפוצות יש לו.

יש מאט גטס ידני ביד 2,אם תמצא זאת יכולה להיות אופציה טובה,אך תמנע מגרסת איבזור GLF.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם ה206 והפונטו היחידות שכדאי לי להסתכל עליהן?

יש למישהו המלצות נוספות? מה לגבי איביזה, כמו שכבר הזכרתי או רנו קליאו? אני אוהב את המראה של המגאן קופה, איך הן מבחינת אמינות?

פורסם

הקופה זה רכב ישן,ולמצוא רכב שמור מאוד קשה,זה גם לא שהוא ספורטיבי.

פשוט ככל שהתקציב עולה קשה למצוא רכב ידני שהוא לא יהיה ספורטיבי,למאט כמה מכוניות,אם הייתי רוצה אוטומט היו יותר אפשרויות.

הייתי מציע לך להריץ חיפוש לגבי האיביזה,אני פשוט לא ממש מכיר את הרכב לכן לא יכול לענות,אך בטוח שתמצא מידע שימושי גם מאנשים שיש להם אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...