Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בואו נדבר "ת'עכלס" - מספרים.

בעצם, כשאתה רואה רמזור, ואתה בהילוך חמישי, תן ברקס עדין עד שתגיע ל40 קמ"ש פחות או יותר, ותעבור ישר לשלישי.. אחרי זה פשוט תחליק עם הקלאץ' עד עצירה, ותכניס לראשון...?

מעבר לזה - כשאתה בתוך העיר, מנווט בין כיכר לכיכר, עדיף להישאר בשני או שלישי ולא לשחק ביניהם כל 100 מטר..

בנוסף - כשאתה ברמזור - עדיף להיות בניוטרל או בהילוך ראשון?.. (בזמן ההמתנה עד לאור הירוק)?

פורסם

1-כול אחד ומה שנוח לו,אני אישית כמתקרב לרמזור ורואה מרחוק שהוא מתחלף אני פשוט גולש עם רכב ובולם בעזרת המנוע.

2-ברמזור עדיף להיות בניוזטרל כשאתה בראשון הקלאץ לחוץ יש סתם לחץ על המיסבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא נכון. עדיף להישאר בראשון, אלא אם כן יש לפחות שתי מכוניות (או משאית גדולה) שכבר עצרו מאחוריך.

אני מעדיף שחיקה במיסב הלחץ על פני צוואר כואב ולכן, עד שלא נעצרו מאחורי שלוש מכוניות (אני מחמיר) אני נשאר בהילוך ראשון ומרוכז במראות כדי שאני אוכל לחמוק מכל אפשרות של חבטה מאחורה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לדעתי אתה יותר מידי פרנואיד.:-D

אם רכב יכנס בך בעוצמה ומקדימה יש רכב לא יעזור לך כלום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לכן אני עוצר מוקדם (שיהיה לאן להתקדם) וגם מחפש נתיב מילוט לצדדים, אבל כדי לנצל זאת אני צריך את כוח המנוע זמין. ככה בהחלט אפשר למנוע פגיעה. אני לא פרנואיד ולא המצאתי את זה, למדתי את זה בהדרכות נהיגה מתקדמת (היכן שיש להם מושג מה הם אומרים... ) וגם חלק ממורי הנהיגה מלמדים זאת. בכל מקרה, גם אם לא מקפידים על כך, לפחות לא כדאי להמליץ באופן גורף על עמידה בהילוך סרק!

אני ממליץ על ההרגל הזה לכולם. זה פשוט ובמהרה הופך להרגל ויכול ממש להציל למישהו את הצוואר...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...