Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

טיוטה קורולה 1998 - כדאי?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני מחפש רכב לזוג שמצפה לתינוק. יש לי אפשרות לקנות מידיד משפחה טויוטה קורולה שנת 1998 עם 218,000 ק"מ.

התקציב שלי מוגבל (עד 30,000), והבנתי שזה רכב טוב ואמין. הידיד טוען שהרכב במצב מכני מעולה, וחוץ מטיפולים רגילים לא היה עוד משהו. בכל אופן הוא לא בא לעשות עלי כסף, ויוריד מהמחירון את כל מה שיש לתקן (לפי מה שהוא אומר, בעיקר חיצוני). קיצר הסיפור כנראה יעלה לי בסביבות 16-17 אלף ש"ח.

 

הסיבה היחידה שחשבתי על זה היא שקראתי פה אנשים שמהללים את הרכב ואומרים שהוא מחזיק מלא זמן עם מעט בעיות. מצד שני זה רכב בן 14... אז מה אתם אומרים, שווה להתקדם עם הסיפור?

×
×
  • תוכן חדש...