Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה,

בעוד מספר חודשים נדרש להחלפת רכב הליסינג שלי - אשמח להמלצותיכם (בעבר עזרתם לי פה ומאמין שכך יהיה גם הפעם).

אני רווק שנוהג לפחות 3000 ק"מ בחודש, בעיקר בדרכים בינעירוניות, כולל בגליל (עליות וירידות).

בחברה בה אני עובד יש הגבלה על צריכת הדלק.

בקיצור - רשימת הדרישות שלי היא:

1) אוטומטי

2) נוח לנהיגות ארוכות

3) צריכת דלק טובה

4) חיבור AUX מובנה

5) תא מטען בינוני ומעלה (שלושה אנשים נוסעים עם ציוד צלילה אחת לחודש)

נושאים נוספים שישמחו אותי:

6) קרוז קונטרול

7) מינימום התרעות מעצבנות שלא ניתן לנטרל (נוסע לא חגור, דלת פתוחה כשהרכב עובד וכדומה)

8 מחשב דרך

לא אכפת לי לעלות קצת מעל ה 120-125 אלף ש"ח הסטנדרטי, אבל לא בהרבה.

מה דעתכם ?

תודה,

בן

פורסם

ואם אתה יכול - פלואנס דיזל מאובזרת (10K יותר ברכישה; עשוי להתבטא בעלית עלות הליסינג בכמה מאות שקלים בחודש). מכונית מרווחת וחזקה, מאובזרת בבקרת אקלים, בקרת שיוט, מיזוג לאחור, משענות יד מקוריות, פנסי ערפל, שליטה על מערכת השמע מההגה, וילונות מובנים ועוד.

בהצלחה!

פורסם

אם הליסינג שלך הוא בשלמה סיקסט אז אני בטוח שישמחו להציע לך את האסטרה 1.4 שמחירה הוזל לאחרונה לכ-124 אלף שקלים, נשמע לי שהיא מתאימה לדרישות וכבונוס תקבל ביצועים זריזים.

בהצלחה.

פורסם
אם הליסינג שלך הוא בשלמה סיקסט אז אני בטוח שישמחו להציע לך את האסטרה 1.4 שמחירה הוזל לאחרונה לכ-124 אלף שקלים, נשמע לי שהיא מתאימה לדרישות וכבונוס תקבל ביצועים זריזים.

בהצלחה.

באסטרה אין מחש דרך, באופן מוזר למדי והיא לא ממש חסכונית, בטח לא לעומת הפלואנס דיזל.

פורסם

אני לא בטוח שההקצבה של הסולר תהיה זהה להקצבה של בנזין, סמוך על קציני רכב שיודעים שהסולר מתומחר יקר יותר והמנועים שמשתמשים בו חסכוניים יותר ולכן ההקצבה תהיה נמוכה מהבנזין כדי ליצור שוויון.

אני חושב שחיסכון תלוי בעיקר באופי הנהיגה, אפשר להוציא מכל רכב נתונים נאים ביותר אם רק מצליחים לכייל את המוח לנסיעה רגועה ועדינה ככל האפשר.

פורסם

תודה לכל המגיבים על העצות הטובות.

כמי שלא ממש שולט בשוק הרכב אתם ממש מסייעים ואם יש עוד רעיונות - אשמח לשמוע.

amiger - המיטו יקרה מידי, האפסילון קטנה לי מידי אבל הוולוסטר (שעד עכשיו לא שמעתי עליה) נראית אחלה (למרות שאין לה מחשב דרך בדגמים הבסיסיים :?) - אני בהחלט מתכוון לבדוק אותה.

לכל מי שהציעו את הפלואנס דיזל - משום מה לא כוללים אצלי בחברה רכבי דיזל בכלל - אבל גם נושא זה יבדק (ואולי אנסה ללחוץ על מי שצריך).

בן

• תוכן חדש...