Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש עוקף בני ציון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מתנצל אם זה לא הפורום המתאים לשאלה. אנא העבירו את ההודעה אם יש צורך.

היום ניסיתי לנסוע מכביש 4 לכביש 2 דרך בני-ציון->שפיים וגיליתי שהדרך חסומה. בשלט צויין שנפתח "כביש עוקף בני ציון" ולכן היא נחסמה. האם מישהו יכול להסביר כיצד מגיעים ל"כביש עוקף בני ציון" מכביש 4 (כאשר נוסעים צפונה)?

תודה

פורסם

שנים רבות נלחמים תושבי בני ציון, שישפצו את הכביש העוקף ושלא תהיה תנועה מאסיבית דרך הישוב שלהם.

היו במקום מספר הפגנות, חסימות הכביש על ידי התושבים, וגם השלט "כביש עוקף נפתח" הופיע בעבר כמה פעמים, בשביל לגרום לאנשים לא למסוע דרך המושב.

בפועל, כביש עוקף נשאר במצב גרוע ביותר, ולדעתי זה המצב גם היום.

מגיעם לכביש עוקף כך: אם אתה בכיוון צפון, אתה יורד מכביש 4 במחלף של בית הסוהר, לכיוון מערב, וממשיך כל הזמן ישר. עובר את הכיכר וזה הוא ה"כביש העוקף"

ושוב, לא הייתי שם כבר הרבה זמן, אבל לדעתי שום דבר לא שופץ ולא השתנה, והכביש לא ממש ראוי לנסיעה, במיוחד בעונת החורף.

פורסם

תודה על התגובה, אבל אני לא בטוח שהבנתי:

אם אני נוסע על כביש 4 מכיוון דרום לכיוון צפון (מרעננה לנתניה), האם יש דרך להגיע לכביש 2 לפני הצומת המובילה לכביש 553 (צומת דרור)? (ובכך להמנע מהפקקים בפניה שמאלה)

פורסם

יש כביש עוקף חדש לגמריי !!!

על התוואי של הכביש העוקף הישן סללו כביש חדש שמאפשר לנוע עליו מהר , הכביש מתחבר לאותו מעבר רכבת שהיה כקודם .

משום מה אני לא מבין , אנחנו בשנת 2011 וכבר למדו כאן איך לבנות כביש אחד או שתיים , אז מדוע החליטו באזור שיש תעלת מיים לבנות גשר אירי במקום מעבר עילי עם צינור גדול מלמטה בשביל המיים .

בגשם חזק רכב פרטי לא יכול לעבור!! , המעבר האירי האחרון מוצף ונשאר כך יום -יומיים עד שמתנקז לאיטו , וכדי להוסיף , הם חסמו את הצינור שמנקז את המיים לתעלה גדולה שבצד ע"י קיר בטון חדש :evil:.

בכל מקרה , אני מגיע מדרום וזה חוסך לי 15 דקות לפולג !! וצריכת הדלק השתפרה לי ב 10% , במקום לעמוד בפקקים אני גולש לי על 90 בכביש .

פורסם

קודם כל, אני כבר כמה שנים לא גר באיזור, ויכול להיות שהמצב השתנה מאז.

הייתי נוסע כל בוקר מכפר סבא לנתניה דרך בני ציון, וכמו שרשמתי, התושבים היו חוסמים את הכביש מפעם לפעם, מחלקים עלונים שקוראים לא לנסוע דרך היישוב, ומפגינים.

הדרך החליפית מתחילה ממחלף הדרים (בית כלא השרון) וממשיכה מזרחה לכיוון מסילת רכבת.

מחלף הדרים נמצא כ 3-4 קילומטר דרומית מצומת דרור.

הדרך הזו תמיד הייתה במצב גרוע ביותר, והייתי שמח לדעת, אם המצב שם השתנה.

יש תוכנית עתידית לסלול בתוואי הזה כביש 551, שיקשר בין איזור קיבוץ אייל במזרח לכביש החוף במערב.

מקווה שעכשיו הסברתי טוב יותר.

עריכה: ראיתי את ההודעה הקודמת.

מסתבר שאני לא מעודכן.

תודה על המידע, בהחלט משמח.

פורסם
יש כביש עוקף חדש לגמריי !!!

על התוואי של הכביש העוקף הישן סללו כביש חדש שמאפשר לנוע עליו מהר , הכביש מתחבר לאותו מעבר רכבת שהיה כקודם .

משום מה אני לא מבין , אנחנו בשנת 2011 וכבר למדו כאן איך לבנות כביש אחד או שתיים , אז מדוע החליטו באזור שיש תעלת מיים לבנות גשר אירי במקום מעבר עילי עם צינור גדול מלמטה בשביל המיים .

בגשם חזק רכב פרטי לא יכול לעבור!! , המעבר האירי האחרון מוצף ונשאר כך יום -יומיים עד שמתנקז לאיטו , וכדי להוסיף , הם חסמו את הצינור שמנקז את המיים לתעלה גדולה שבצד ע"י קיר בטון חדש :evil:.

בכל מקרה , אני מגיע מדרום וזה חוסך לי 15 דקות לפולג !! וצריכת הדלק השתפרה לי ב 10% , במקום לעמוד בפקקים אני גולש לי על 90 בכביש .

על איזה כביש אנחנו מדברים?

אני מכיר רק את זה שנחסם לצורך סלילה..

אני יורד במחלף של הכלא בכיכר פונה שמאלה ונוסע בכביש (ששופץ לא מזמן) ומגיע לבני ציון ממשיך ישר בכיכר שמאלה ואז ימינה אחרי הבית ספר זה הדרך שחסומה כרגע .

איזה דרך עוקפת נשארה פתוחה?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בפעם הבאה שתהיה שם, תנסה להמשיך ישר בכיכר שליד בית הסוהר, ולא לפנות שמאלה לכיוון בני ציון. שם היה הכביש העוקף הישן. לדעתי הוא זה ששופץ.

• תוכן חדש...