Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל נתחיל בזה שהגבול בין טירוף לטמטום הוא דק עד כדי כאב - האמריקאים במקרים רבים מידי לא יודעים לזהות אותו.

אבל גם לא אנחנו :-P

תיקח בחשבון את גודל הרכב הממוצע שנוהגים בו בארצות הברית ואתה תבין שברוב המכוניות שם יש מספיק נפח ומקום בקיק פאנל בכדי להתקין מיני סאב. מה גם שהמתכת שם עבה מאוד - לא צריך הרבה בידוד בכדי לקבל תוצאה שתספק את רוב האנשים ה"נורמליים" בעולם הזה - מצד שני, אתה לא יכול להיות נורמאלי אם אתה מתקין סאב בקיק.

לכן - גבול הטמטום אכן נפרץ כאן.

היום ראיתי ביוטיוב התקנה של NS3 של אאורה שזה רמקול פול ריינג' 3 אינטש - בתיבות מלבניות ארוכות וגבוהות עם פיר קטן.

התוצאה -> :shock: כן, יחסית לרמקול 3 אינטש כמובן.

תיקח בחשבון שאני מדבר איתך על אלמנט שאתה יכול לנקות במדיסאונד ב12 דולר!

אם כל מה שאתה רוצה זה קצת קצת באס - מיני סאבים של 6-7 אינטש יכולים לתת מענה טוב - אבל אני מדבר איתך על תוספת מזערית למי שרק רוצה קצת מילוי של נפח.

יש גם מקרים חריגים שאפילו מצליחים להוציא SPL מעניין ממיני סאבים - כבר ראינו את ההדגמה של האימג'ן - סאב 6 אינטש בתיבה שופרית שגרמה לזה שישב ברכב במבחן עיוור לשאול אם זה 10 אינטש אבל זה לא פרקטי באותה המידה כי התיבה בגודל פשוט מגוחך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת אני מניח שהמטרה פה לתת יותר פאנצ' בתצורת סטריאו, ומאחר יהיה סאב נוסף גדול למשל 12/15 אינץ'.

אני לא מאמין שבנפח כזה כמו שהם יכולים ליצור שם יהיה אפקט כל שהו ששווה את ההשקעה.

אולי רק אם ימשיכו את התיבה מאחורי הברקס :loco:

פורסם

המטרה בסאבים קדמיים קטנים, היא בשילוב סאב גדול מאחורה שזה פשוט מושך את "תמונת הסאונד" קדימה.

אגב, הרעיון של סאבים מקדימה הוא לא משהו חדש, כבר בשנות ה90 כבר היו מערכות שמתחרות בIASCA וכו', גם עם זוג 15" מתחת לדוושות:).

קחו את הרכב של ארל זאוסמר, עם 15 אינטש של B&W בקיק פאנל בכל צד.

under construction..

פורסם

ברכבים אמריקאים זה נפוץ ומקובל לבנות בקיק מידבאס 5.25" או 6.25, אבל 8" לא רואים כל יום :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ראיתי כבר 12" בדשבורד של חיפושית חדשה, אז.. [היה דווקא אירופאי]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

גם אני ראיתי פעם סאב 18 אינטש בדש-בורד אבל זה היה אחרי מפגש עם עמוד חשמל

:-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ה 12" בדש היה אולטימו:

DSC_2158.JPG

כל ההתקנה מטורפת, גם ההגברה :)

הרכב גם התחרה לפני כמה זמן ב emma.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סרול נראה קטלני ביותר הרכב.

אני חושב לעשות אולי ככה לרכב.:wink:

(רק שיחזור לי.....:-( )

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• תוכן חדש...