Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם ( חוץ ממני כרגע... )!

לפני כמה דקות ״התבשרתי״ שיש לי פנצ׳ר בצמיג האחורי,עצרתי והחלפתי לרזרבי הצהוב הזה....

מישהו מכיר פנצ׳ריה טובה ולא יקרה באיזור כ״ס/רעננה?

אשמח להמלצות,

תודה רבה !!!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם
ערב טוב לכולם ( חוץ ממני כרגע... )!

משתתף בצערך.

חברים,

כולו פנצ'ר

:mm_cry:

:help_sos: :bigcry:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובות,אבל רק שתדעו שזה לא בתם איזה בורג שנכנס או משהו כזה. ראיתי שזה ממש קרע בצד הגלגל בצורת האות ח׳.

דבר כזה זה רק החלפת צמיג,נכון? תקנו אותי אם אני טועה.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

זה בסך הכל פנצ'ר.

תוכל לגשת לצמיגי ליס בצומת רעננה, לפנות לאלעד(בחור צעיר בן 24) ולמסור לו ד"ש מקובי(אם הוא לא יזכור תן לו כאפה ותגיד לו שילמד לשחק כדורסל).

עריכה:

אם הפנ'צר הוא בדופן אז לא ניתן לתקן את הצמיג אבל יש לבדוק אולי יש אחריות ופגם של הצמיג ותקבל צמיג מהפנצ'ריה שמכרה לך את הצמיד הנ"ל.

אגב אסור לנסוע על הצמיג הזה יותר מידי אתה גם מתסכן בדוח משוטר על נסיעה עם הצמיג החלופי.

קובי

פורסם

כן,הפגיעה היא בדופן.

ממה שקראתי פה ושם,ראיתי שרצוי להחליף את 2 הצמיגים (הם אחוריים) ביחד גם אם השני תקין. זה נכון? עש בזה משהו?

אני לא רוצה סתם להיכנס להוצאה מיותרת פשוט.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

טוב שהסברת על הקרע, כי כבר תמהתי כמה כבר אפשר לחסוך על תיקון פנצ'ר? בשביל 5 שקלים לנסוע לקצה המדינה?

אם הקרע לפי התאור שלך - אז כשאי שתבלה את הלילה בקריאת שרשורים על צמיגים ומקומות לרכישה, והיו פה כמה בימים האחרונים, כי תצטרך להחליף שניים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
כן,הפגיעה היא בדופן.

ממה שקראתי פה ושם,ראיתי שרצוי להחליף את 2 הצמיגים (הם אחוריים) ביחד גם אם השני תקין. זה נכון? עש בזה משהו?

אני לא רוצה סתם להיכנס להוצאה מיותרת פשוט.

אלא אם כן הצמיגים ממש חדשים, יש להחליף את שני הצמיגים האחוריים. אם הצמיגים כבר יחסית ישנים, עדיף להחליף את כל הרביעיה מוקדם. תוסיף לתיאור שלך את סוג הצמיגים, גילם וכמות הקילומטרים שיש עליהם.

צמיגים הם לעולם לא הוצאה מיותרת! מדובר בחלק החשוב ביותר ברכב מבחינת בטיחות וביצועים, ועם זאת אחד הזולים שבהם. אם אתה מתקין צמיג אחד חדש, אתה מקבל מכונית שבצד אחד יש לה הרבה אחיזה ובצד השני - פחות ומכאן מתכון לחוסר יציבות ונטיה של הרכב לסטות. כנ"ל (אם כי פחות קריטי) כאשר יש הפרש בין הצמיגים מקדימה ומאחורה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אוקי. משום שרכשתי את הרכב עם הצמיגים וכבר עברו מעל 3 שנים-כנראה שאחליף את ארבעתם.

מחירים מישהו יודע פחות או יותר?

הבוקר בקפיצה זריזה למוסך בא"ת כ"ס הציעו לי למשל צמיגי ברידג`סטון ב- 450 ש"ח כולל מע"מ.

כמו כן הציעו לי צמיגי ברום ב- 350 ש"ח.

אלו מחירים סטנדרטיים או שיש מה לבדוק בעוד מקום או שניים (או לחפש חברות אחרות) ?

שוב תודה.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

• ספונסר פורום
פורסם

אם לא נדע מה מידת הצמיג לא נוכל להגיד לך האם המחיר סביר או לא.

בכל מקרה אתה יכול להרים טלפון ל-ג.מ פורטל בהרצליה ולבדוק מה יש להם במלאי ובאיזה מחיר.

פורסם

נכון,סליחה.

מידת הצמיגים שלי הם: 185/70R14

דיברתי הרגע עם ג.מ פורטל בהרצליה והוא צריך להחזיר לי תשובה בהקדם.

לעומת זאת, יש אתר השוואת צמיגים והוא נתן לי כמה תוצאות (בחרתי למשל עד קוד מהירות ל-200 קמ"ש,אם זה משנה משהו) האתר הזה: http://tires4u.co.il/default.asp?search=1&iGarageID=&ar=1&r=14&a=70&s=185&sc=&CarType=1

אשמח אם תעזור לי בבחירה הטובה ביותר שיש שם.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

מתוך סקרנות באיזה מוסך בכפר סבא בדקת?

מי הציע לך את הצמיגים של ברום- גרמניה?

מתוך מה שנתת זאת הרשימה שממנה הייתי מתחיל לבדוק(כל השאר לא הייתי נוגע).

חשוב לבדוק קוד מהירות(מופיע בדר"כ ברכב במקום בו יש את הטבלה שךל לחצי האוויר) וקוד עומס.

אישית מהרשימה אני הייתי הולך על היוקהומה a דרייב.

גם צמיג מעולה וגם מחיר סביר לאחרים.

קובי

פורסם

מוסכי השרון. מה שאמרו לי לגבי הברידג׳סטון שם שהם האורגינל שמגיעים עם הסובארו. ולא ידעתי שהברום הם גרמנים..... אז עדיף לדעתך ללכת אליהם מחר? אני פשוט רוצה כבר מחר בבוקר לסגור את כל הסיפור הזה.

ד״א,סתם קפצתי לאוטו דיפו הערב והיה להם good year במחיר של 1450 ש״ח לארבעה צמיגים. חשבתי ללכת אליהם על הבוקר.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

איזה דגם של GOODYEAR היה באוטו דיפו?

אם זה DURAGRIP, והצמיגים מ 2011, תקנה אותם.

אם הצמיגים באוטו דיפו ישנים, תקנה BARUM ב 350 ש"ח.

BARUM זאת חברת בת של CONTINENTAL, והצמיגים מיוצרים במזרח אירופה (צ'כיה).

הצמיגים המקוריים הם BRIDGESTONE B390, צמיגים מעולים, רק יקרים .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...