Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן כללי הגולף 5 טובה יותר בכל פרמטר אבל יקרה יותר מן הסתם.

תחליט אם אתה צריך בנזין או דיזל, ידני או אוטומט, תחליט מה התקציב. אחכ אפשר יהיה לייעץ לך מה עדיף.

V5

פורסם

בדור 5 התווסף מתלה אחורי רב חיבורי ששיפר מאוד את התנהגות הכביש.

הרבה בעיות קטנות שהיו בדור 4 תוקנו ב-5 (כמו החלונות הנופלים).

בדור 4 ההגה הידראולי, בדור 5 חשמלי. לא כולם אוהבים הגה חשמלי למרות שבגולף הוא יחסית מוצלח.

התווסף כוכב בטיחות חמישי במבחני ריסוק.

מבחינת מראה - עניין של טעם. לדעתי הרבה יעדיפו דוקא את דור 4.

מבחינת מנועים - אם לא מחשיבים את ה-FSI, אין הרבה הבדל. רוב הדגמים ביד2 הם 1.6 רגיל.

יהיה יותר קל למצוא גולף דור 4 מאובזרת (ג'נרשיין) מאשר דור 5.

בשני המקרים עדיף גיר ידני. הגיר האוטומאטי לא מפגין אמינות מי יודע מה..

פורסם
מעדיף בנזין הרעש בדיזל הוא נוראי וגם לא נוח (לדעתי) מעדיף אוטמט כ כרגע יצאתי מגיר רגיל ..מעדיף מנוע 2 ליטר ..התקציב שלי נע ב30K ..

ב30K תשכח מהדור 5 כמובן! אין סיכוי שתמצא באיזור הזה בכלל.

לגבי דור 4 אולי אולי תמצא אחת במצב טוב בסכום הזה, למרות שאני בספק.

פורסם
ולא חשבת לבדוק מחירון לפני ששאלת?

ב30K אין לך מה לחפש מעל שנת 2000-2001...

האמת שבדקתי והמחירונים זה כמו שאתה אומר

אני האמת לא מחפש אפילו ביד 2 רכב כזה שם בטח כולם כבר גמורים אני פוגש אנשים היום פגשתי איזה אחד ברחוב שטוען שהרכב בשימוש פעם ב3 חודשים הרכב הוא 2001 עם 85.000 קילומטר סנרוף ונראה שהמצב ממש מצוין ומטופל רק בחברה .הוא לא יודע מה המחיר וגם לא מענין אותו (הוא נוסע על CLSׂ ) .מה אני צריך לבדוק ברכב שלא יעשה צרות בעתיד וכמה אני צריך לשלם לו ?

בנות זה מחלה בנים זה התרופה :?

פורסם
האמת שבדקתי והמחירונים זה כמו שאתה אומר

אני האמת לא מחפש אפילו ביד 2 רכב כזה שם בטח כולם כבר גמורים אני פוגש אנשים היום פגשתי איזה אחד ברחוב שטוען שהרכב בשימוש פעם ב3 חודשים הרכב הוא 2001 עם 85.000 קילומטר סנרוף ונראה שהמצב ממש מצוין ומטופל רק בחברה .הוא לא יודע מה המחיר וגם לא מענין אותו (הוא נוסע על CLSׂ ) .מה אני צריך לבדוק ברכב שלא יעשה צרות בעתיד וכמה אני צריך לשלם לו ?

אוי זה נשמע הזוי

פורסם

כנראה זה אדם מבוגר שכנראה רוצה להתפטר מהרכב אני לא בין כזה גדול אבל הרכב נראה שמור ביותר איך אני יודע איזה דור זה ? ומה צריך לבדוק ספציפית ברכב הזה שלא אתקל בו בהמשך ?

בנות זה מחלה בנים זה התרופה :?

• תוכן חדש...