Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

חברים,

השאלה בכותרת,

לפני כמה ימים קיבלתי הצעה מחברת ביטוח גדולה,

לפני שאני סוגר,

אשמח מאד אם תשפכו בפני אור על הנושא..

כמה התשלום החודשי ?

כמה מקבלים במקרה של תאונה אישית ?

זה דומה לביטוח חיים ? (דיברו איתי גם על מקרה מוות)

תודה מראש,

מיכאל.

פורסם

מוצר שחברות הביטוח מאוד אוהבות למכור.

בתור ביטוח חיים לא הייתי קונה אותו, הוא יקר (תשווה לעומת מחיר של הוספת ריסק נוסף בפוליסת הביטוח מנהלים שלך אם יש לך)

ביטוח חיים גם בעיקר רלוונטי אם יש לך ילדים, אם אתה רווק או נשוי+0 אז ברוב המקרים ביטוח חיים=זריקת כסף לפח.

לגבי שאר הכיסויים - לא הצליחו להרשים אותי יותר מדי.

ההתרשמות שלי היתה שהמקרים המכוסים בדרך כלל יכוסו בביטוחים אחרים (אבדן כושר עבודה למשל).

הנטייה לרכוש כמה שיותר פוליסות כדי לבטח כל פינה בחיים לדעתי מיותרת. עדיף לחסוך את הפרמיות ולחסוך קצת לעת צרה בעצמך וזהו.

כמובן שיש כיסויים שכן כדאי לרכוש כמו ביטוח משלים בקופ"ח (+סיעודי), ביטוח צד ג' לרכב, כיסויי צד ג' וחבות מעבידים בדירה, אבדן כושר עבודה, ואולי גם חלק קטן מפוליסות ביטוח הבריאות הפרטיות.

היתר (זה שהוזכר כאן, ביטוח לסלולרי, ביטוח מכשירי חשמל ביתיים ועוד כמה) לדעתי מיותרים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ביטוח עושים נגד קטסטרופות שאתה לא יכול להתמודד איתן בכוחות עצמך.

זו הסיבה שיש לי ביטוח בריאות משלים, אבדן כושר עבודה מקצועי (בניגוד לכללי ששם חברת הביטוח תגיד לך שלא משנה שהיית טייס כי אתה עיין יכול להיות שומר בקניון או מוצג במחלקת הפריק שואו בקרקס) וביטוח צד ג'.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...