Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אבא שלי עבר תאונה עם הרכב טוטלוס לאבא שלי ביטוח מקיף . אף אחד מהנהגים אינו מודה באשמה כל אחד טוען שהשני אשם רציתי לשאול מי שהאשם לא מקבל את הכסף מהביטוח או מה איך זה עובד?

היד הקודמת של הרכב היתה ליסינג כמה אחוז יורד מזה במחירון? מבחינת הביטוח?

הרכב שנת 2008 150 אלף קילומטר כמה אחוזים מורידים גם על זה?

תודה

פורסם

אין קשר בין הודעה באשמה לבין קבלת כסף מהביטוח. אם לאביך יש ביטוח מקיף הוא יקבל את הכסף גם אם הוא אשם בתאונה. ההבדל בין המקרים הוא רק במה שעתיד לקרות בשנה הבאה. אם התאונה באשמתו של אביך, הוא עלול להפסיד את העדר התביעות שהיה לו.

הפחתה על ליסינג תפעולי במחירון לוי יצחק היא 12 אחוזים. ייתכן שחברת הביטוח תנסה להוריד לכם יותר, קוראים לזה שיטת מצליח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה יכול לבדוק בסימולציה באתר יד 2 וגם בלוי יצחק,עכשיו ניתן לבדוק מחירון בחינם,אתה משאיר את פרטי הטלפון וגולש במחירון,אם אני לא טועה זה מוגבל בכמות הכניסות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כנס למחירון יצחק לוי תקליד את נתוני הרכב ותקבל בדיק כמה הוא שווה. יעלה לך מספר שקלים, ויש לך מסמך ביד .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...