Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חייב קרוס אבל חייב קבל או סליל על מנת שהוא לא ינגן תדרים שהוא לא מסוגל ויינזק\יישרף.

מה זאת אומרת לחבר טוויטר עם רמקול?

פורסם

יש לי 2 רמקולים בדשבורד שמחוברים לHU. אז אני רוצה להוסיף לכל רמקול טוויטר ואין לי קרוסאוברים אז אני שואל לפני שאני סתם יחבר אותם עם אפשר לחבר אותם ביחד (רמקול + טוויטר כל צד) ושהם יהיו מחוברים לHU.

ויש לי מין כבל עם קבל באמצע הוא עטוף בנילון שחור זה יעבוד?

פורסם

ועוד שאלה קטנה פשוט לא רוצה לפתוח נושא חדש.

יש לי חשמל סטטי ברגע שאני נוגע באוטו אחרי נסיעה אני מקבל זרם כזה ביד שאני נוגע בגוף של הרכב. (יש לי מגבר) זה טבעי או שזה אומרת שמשהו לא בסדר?

פורסם
אני יכול לחבר זוג טוויטרים בלי קרוסאוברים? כאילו לחבר טוויטר עם רמקול ולHU.

אזניים - חייב להיות שם עור תוף? :-P:-P:-P

בהצלחה עם זה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוא התכוון; כן! אתה יכול לחבר טוויטר בלי קרוס.

והחשמל הסטטי זה אך ורק בגלל המגבר והרדיו דיסק שלך. תחליף אותם!

תגיד לי אתה, זה נשמע לך הגיוני??? נכון שלא?

:lol:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

יש מספר סוגים של טוויטרים ,כאשר אלמנט כול שהוא מנגן טווח תדרים שמאתגר את היכולת המכאנית שלו

הוא בסופו של דבר ינזק או ישרף,ישנם טוויטרים פשוטים מסוג Piezo שאינם חייבים קרוס אובר

אלו טוויטרים מוכרים מאוד,לדוגמא:

http://www.savinglots.com/pimages/PO55T.jpg

אם זה מעניין אותך אתה יכול לקרוא עוד כאן:

http://en.wikipedia.org/wiki/Tweeter

פורסם

טיווטר רגיל! (לא של 10 שקלים) חייב קרוס כל שהוא! שיחתוך את התדרים שהוא לא יכול לנגן!

אחרת הוא ישרף! פשוט כך. קרוס יכול להיות קרוס גדול. או קבל שיחתוך את התדרים. תלוי באיכות של היצור של המוצר.

יש טיווטרים שיש עליהם את הקרוס שלהם. ואז מחברים אותם יש לחוטים של הרדיו דיסק.

ויש את הטיווטרים שם ה10 /20 שקל. שהם לא צריכים קרוס. הם פשוט זבל. וההגנה בתוכם. אז מחברים מבינים את הרעיון ומנתקים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...