Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. הכותרת קצת לא הגיונית - ידוע.

אני מתכנן המון זמן פרויקט קטן שיכלול בבגאז' צמד כניסות USB.

איך אני מבצע את הפרוצדורה? תודה

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

ל-USB יש טווח אפקטיבי של 5 מטר, אבל רכיבים שמשתמשים ברוחב פס גבוה כמו DOK ודיסקים חיצוניים יפסיקו לעבוד אחרי 2 מטר בקירוב בשימוש עם כבל מסוכך, ככה שאתה תצטרך מגבר כל 2 מטר של כבל.

פורסם

בכוונה רשמתי "מגבר" ולא "כבל מוגבר".

הכבלים המוגברים הללו אינם טובים מ-2 סיבות:

1. מהניסיון שלי המגברים הכלולים בכבלים הללו אינם באיכות הכי טובה ומכשירים שמחוברים אליהם נוטים לסבול מהתנתקויות ומהגבלת רוחב הפס.

2. המגברים הכלולים בכבלים הללו משתמשים ב-5V+ הכלול ב-USB, העניין הוא שחיבור USB שמגיע ב-HU אינו מתוכנן להפעיל יותר מ-DOK ולכן אינו מספק זרם מספק ע"מ להפעיל את המגברים הללו (בניגוד למשל לחיבור USB במחשב שאמור לספק 500 מילי-אמפר).

מעבר לעובדה שאני בכלל לא בטוח שמפצל USB יעבוד במקרה הזה ע"מ לספק "צמד" יציאות.

פורסם

בחשיבה זריזה,כבל מהיר (12V) מאחד מקורות החשמל בבגאז' , לחבר לממיר מתח 12V>5V

>קישור

יש משהו בדבריי?

LEON fr 2007

פורסם

תיאורתית זה יכול לעבוד (כמובן עם דיודה למניעת זרם חוזר) מעשית, לדעתי, אם כבר קונים, עדיף לקנות מגבר נפרד שאמור להיות מוזן ממתח חיצוני.

פורסם

סוף סוף משהו שואל את השאלה האמיתית.

מה המטרה של הUSB מאחורה?

חיבור מטען? חיבור דונגל אלחוטי? חיבור צלחת לווין להתקשר לחלל? בשביל מה?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

השימוש הוא לצורך עמדת קירור מחשב נייד שישב בתא המטען.

למה יש מחשב נייד בתא המטען? אשאל את חבר שלי שביקש ואחזור עם תשובה

LEON fr 2007

פורסם

אם צריך עמדת קירור בשביל מחשב נייד שיושב בבגאז', אז למה לא להשתמש בחיבור USB שבמחשב הנייד עצמו ?

פורסם

מסתבר שהוא רוצה כניסות USB לצורך מעמד קירור ללפטופ, אך במקום לקרר לפטופ הוא רוצה לקרר מגבר קטן.

ובנוסף לקבל אפקט של תאורה מובנת במעמד הקירור. דווקא רעיון יפה, אך לא אפקטיבי.

מאוורר כזה באמת מסוגל לקרר מגבר?

קישור

LEON fr 2007

פורסם

למה להתאמץ ולקנות מאוורר שפועל על 5V ולהלחים לו קונקטור + סטפ-דאון מ-12V ל-5V?, למה לא לקנות מאוורר 120 מ"מ 12V עבור מחשב שולחני ולחבר אותו ישירות (אחרי פיוז כמובן) לאחד הצרכנים בבגז'?

פורסם

כיוון שהוא מחפש בנוסף לקירור, מעמד למגבר.שיש בו גם לדים.

המגבר שהוא משתמש בו זה מגבר קטן נורא (2 ערוצים שמחזיק זוג 6X9) והוא חי טוב עד היום באקלים הישראלי.

מה גם שיקבל עכשיו מעט אויר? להזיק זה לא יכול.גם את עניין הלדים המובנים אהבתי.

בנינו, זה מוסיף כשהמגבר יושב על מעמד תואם. שדרוג אסתטי בבגאז'.

LEON fr 2007

פורסם

בדרך כלל מאווררים של גוף קירור למחשב נייד הוא לא ממש ממש חזק, בקישור שנתת לא כתוב את הכמות אוויר שהמאוורר מזרים המונח "CFM" ולכך אי אפשר לדעת מה שווה באמת המאוורר.

אני משתמש לקירור של המגברים אצלי במאווררים של טרמלטק, ראה בקישור המצורף:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=10228

תראה בטבלה שרשום cfm 78 אני לפני 5 שנים קניתי מאוורר של אותה חברה עם כמות אויר של 92 ועד היום הוא עושה את עבודתו נאמנה, כמו כן גם במארז של המחשב שלי ישנם 3 מאוררים כאלה.

הייתי ממליץ לך להמשיך לחפש מאווררים יותר חזקים, תעקוב אחרי המונח "cfm" ותרכוש את הגבוהה ביותר שתמצא!

אם תרצה במוצאי שבת אני אחפש לך משהו טוב ברשת.

בינתיים שבת שלום ומבורכת!

• תוכן חדש...