Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית HONDA CIVID 4D

IlanWRX
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שיש להם\חברים שלהם את הרכבים איך הם מרוצים ממנו אני אישית מעדיף את הגירסא היפנית .

אשמח אם תביאו לי קצת דעות על הרכב.

תודה מראש לעוזרים !

פורסם

ברשותי היית הגירסא התורכית 2008 ונהנתי ממנה מכל רגע. רכב מרווח, זריז ושקט ובאופן מפתיע חסכוני בצריכה הדלק. מומלץ ביותר.

פורסם

גם לי הייתה טורקית מ-2008, אני לא הכי אהבתי את הישיבה הנמוכה, הראות קדימה גם לצדדים וגם למכסה המנוע שלא נראה ממושב הנהג וגם את זויות הגלגול הגדולות.

לחיוב רכב זריז ושקט, נוחות נסיעה טובה ותא נוסעים נעים ומעוצב. צריכת הדלק אצלי הגיעה ל-11 - 11.5 ק"מ לליטר בנסיעות משולבות.

אם מדובר בחדש לדעתי יש אופציות עדיפות כמו פוקוס החדשה, מאזדה 3 2 ליטר שנותנת תמורה עדיפה למחיר ואפילו יונדאי I35 שעולה פחות ולא מחסירה הרבה.

בהצלחה.

פורסם

אני לא רואה סיבה לרכוש את הרכב הזה במחיר המופרז שהוא נמכר.

ראשית מבחינת בטיחות הוא די חלש - רק 4/5 כוכבים במבחני הריסוק. שנית - הטיפולים שלו לא הכי זולים שיש. דבר שלישי - צריכת הדלק יחסית גבוהה למכוניות 1.6 חזקות. בנוסף לכך - הוא מיוצר בטורקיה וממניעים פוליטיים אני לא רוכש משם רכבים, זה מניע שלי אבל זו זכותך לעשות מה שאתה רוצה. צריך לציין גם שהאבזור דל יחסית ברמת הגימור הבסיסית ומבייש את המחיר שבו הרכב נמכר.

כמו שאמרו לך - פוקוס החדשה 2.0, יונדאי i35, אפשר לחכות גם לi30 החדשה אולי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אחותי התניידה ברכב כזה 3 שנים. לי הוא היה מאוד לא נוח, לה הוא היה סביר.

תא המטען הוא בדיחה, אם אתה צריך אחד - בדוק אותו מראש.

מה שכן - קרוב ל- 100K ק"מ ואפס תקלות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אולי לא הבנתם חלק מכם אני מחפש רק את הגירסא היפנית ולא מחפש את התורכית.

הטיפולים לא ממש משנים כי רק 2 נהגים נוהגים ברכב ואנחנו עושים כאמור כ12K בשנה אז הטיפול יתבצע פעם בששנה ולא יותר מזה.

מבחינת הנוחות אני מאוד נהניתי, תקלות כמובן זה הונדה זה נחשב מאוד אמין במשפחתיות, האיבזור לפי דעתי מאוד יפה אך זה עניין של טעם אז אין צורך להתווכח פשוט רוצה לשמוע חוות דעת על הרכב לא מבחינת צבע איבזור וכו'.. תקלות למינהם ומבחינת משפחתיות.

פורסם

היום אין גירסא יפנית לסיויק. ה-4 דלתות מגיעה מתורכיה וה-5 דלתות מבריטניה.

מ2009 ואילך בטוח אין סיויק מיפן (פרט להיברידית), וגם לפני אני לא בטוח שהיו (לפחות מאז 2006), גם הדור הקודם של הסיויק (טרום 06') חלקו הגיע מתרכיה.

אני לא רואה סיבה לא לקנות אחת מתורכיה(אלא אם מסיבת דעות פוליטיות).

בעבר עבדתי ב"מאיר" ונתקלתי בהמון לקוחות עבר של סיויק מכל השנים, רוב הדעות על הרכב היו חיוביות מאוד!

אבל אם הייתי צריך לקנות היום רכב חדש, סיויק היא בהחלט לא עסקה כדאית, לדעתי.

פורסם

אני בעיקרון לא הולך על חדשה אלא על שנת 2007-8 שהם תוצרת יפן אורגינל, איך שאני מבין רובכם מאוד ממליצים לי על הרכב ואני שמח לשמוע.

פורסם

החל מחודש מרץ 2008,

כל המכוניות היגיעו מתורכיה.

למרות מנוע 1800, הרכב חסכוני בצריכת הדלק

יותר מכל המכוניות המשפחתיות בנפח 1600 (מאזדה 3, קורולה לא רובוטי, רכבים ארופיים)

שנמכרו בתקופה הנ"ל זאת מאחר ולתיבת ההילוכים יש 5 הילוכים.

פורסם

דרך קלה להבחין בין הסיויק הטורקיות ליפניות ב-2008 - היפניות הגיעו ללא מגיני בוץ, ללא מראות מתקפלות ועם ריפודים ומגיני שמש מעט שונים.

אני אישית לא הבחנתי בשום הבדל מבחינת הרכב עצמו ולא שמעתי על בעיות אמינות או כל בעיה אחרת.

כמשומשת הסיויק היא אופציה טובה אבל כחדשה יש אופציות עדיפות.

בהצלחה.

• תוכן חדש...