Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר יותר מדי התלבטות, החלטתי שהבעיות הכרוניות של הפוקוס טרנדX האצ'בק 2008 שלי כבר לא שוות יותר התעסקות (מי קירור חודרים למיכל הפלאגים וגורמים בעיות הצתה - לפני שנה נאלצתי להחליף גוף מצערת, פלאגים, כבלים, ראש מצערת אחרי שהבעיה לכאורה "סודרה", ועכשיו שוב מצאתי מי קירור במיכל).

בכל אופן, לפי לוי יצחק, הרכב שווה בערך 75K והתקציב שלי מאפשר הוספת עד 15K.

אשמח לקבל עצה לגבי אופציות אפשריות.

הדברים שחשובים לי:

אמינות.

צריכת דלק (לא בדיוק הצד החזק של הפוקוס).

נוחות נסיעה וריכוך המהמורות בכביש.

בטיחות.

שנת ייצור מינימלית - 2009.

אה ואני מתחתן בעוד שבוע אבל לא מתכנן ילדים לשנתיים הקרובות :-o

תודה לכל העוזרים.

פורסם

קשה לי להאמין שתקבל 75 אלף ש"ח על פוקוס 2008 כשבחברות הליסינג הן נמכרות בכעשרת אלפי ש"ח פחות.

אם אתה מחפש משהו בסגנון הזה אבל קצת אחר, בדוק את הסוזוקי SX4 האצ'בק. אמינה, חסכונית, די בטיחותית וגם זמינה יחסית לרכישה מיידית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
קשה לי להאמין שתקבל 75 אלף ש"ח על פוקוס 2008 כשבחברות הליסינג הן נמכרות בכעשרת אלפי ש"ח פחות.

אם אתה מחפש משהו בסגנון הזה אבל קצת אחר, בדוק את הסוזוקי SX4 האצ'בק. אמינה, חסכונית, די בטיחותית וגם זמינה יחסית לרכישה מיידית.

תודה על התגובה המהירה (וכמעט מיידית)

מה לגבי סקודה פביה TSI 1.2 חדשה או מודל 2010?

פחות מעניינים אותי ביצועים (למרות שאני בטוח שהיא תהיה יותר טובה מפוקוס הלא-סוחבת), ויותר חשובה לי נוחות הנסיעה וחסכון בדלק.

פורסם

קראתי את ההודעה שלך והאופציה שמיד עלתה לי לראש היא מיצובישי לאנסר. בסכום שציינת (90 אלף) תוכל לרכוש אחת חדשה לחלוטין, מודל 2011, "אפס קילומטרים". מכונית די נוחה, חסכונית בדלק, אמינה, זולה לאחזקה, בטיחותית וחדשה. מה שכן, מבחינת ביצועים היא לא הכי מהירה אבל מספיקה לרוב האנשים. כתבת שזה לא הכי חשוב לך, אז כדאי לבדוק את הנושא.

יש אצלנו מבצעים נהדרים עכשיו ללאנסר חדשות, במחירים שהם פשוט מדהימים.

• תוכן חדש...