Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תסכול ועצבים מהנהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה ההבדל: אני מראש משוכנע שכולם על הכביש מנסים להרוג אותי כל הזמן. לכן אני מסוגל לצפות אותם, ואת מה הם יעשו, דיי בדיוק.

בדיוק מה שחשבתי, אלא שניסחת את זה טוב יותר.

השיטה היחידה בשביל להימנע מהפתעות היא לצפות בכל רגע לגרוע ביותר.

מכיוון שפה זה המזרח התיכון ולא שוודיה, זאת גישה שאנחנו מיישמים בכל מקרה בתחומים אחרים...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חחחחחח ברווז כל מה שאמרת זה מה שעולה לי בראש בנהיגה,הרבה פעמים אני אומר לחבר שלי שיושב לצידי "תראה איך הוא מנסה לרצוח אותנו" אני צופה הכל מראש,בגלל זה בלי עין רעה טפו טפו טפו יצאתי בשלום מכל הניסיונות הרצח :-D

ההגה הוא עגול!

פורסם

עוד דבר שמרגיע, אני נהנה לנסוע ברכב ישן ולא מטופח חיצונית, מבסוט, מי שרוצה לקבל ממנו בכוח שריטה/מכה, תפדאל.

אחרון, בזדון או לא, גם אני לפעמים מעצבן אחרים, אז כל אחד בתורו.

זה באמת נכון! אני ממש מבסוט שיש לי רכב יחסית ישן שנת 2000 ולא רכב חדש!

אי אפשר בכלל להנות מנהיגה בישראל. הכביש היחיד שאני נהנה בו זה רק 431 וכבישים מהירים.

אישית ויתרתי על החלפת עבודה למקום יותר עירוני וצפוף רק כי לא היה לי כח לפקקים כל בוקר וכל הסיפור הזה.

אני גם הייתי מתעצבן. עד שעברתי לנהוג על 100 בכיף בצד ימין, לשמוע מוזיקה בכיף להרגע.

ולהשאיר את הדוושה לחוצה קבוע כמו קרוז קונטרול. גם לחסוך בדלק וגם להרגע. בשטח עירוני להגביר עירנות.

מה שכן לתל אביב לא הייתי נכנס עם רכב אולי רק עם אופניים! לנסוע במוניות ואוטובוסים זה ממש סיוט.

עוד משהו שאני עושה זה אם אני ברמזור עם 2 נתיבים. אני תמיד פותח יותר מהר מהרכב בנתיב המקביל כדי לברוח ממנו.

אם אני שם לב שהוא טמבל או מישהו איטי. והכי מצחיק זה שעם רכב ישן אני יותר זריז ופותח יותר מהר מרוב הנהגים.

אני אישית חושב שאם אין לך רכב חברה או כסף מיותר אין שוב סיבה להחזיק רכב יקר. גם ככה לא נהנים בדרך לעבודה

וככה אתה צריך לחשוש שידפקו לך אותו.

אין מה להשוות בכלל בין נהיגה עירונית לכביש מהיר. למרות שכל טעות בכביש מהיר היא קריטית.

אני הכי שונא אנשים שנצמדים אליך בכיכרות שנוסעים 2 במקביל לפני הכיכר לפני הסיבוב. - תמיד יבוא מישהו וידחף.

במקום לתת להכנס לאט לפי התור תמיד יבוא מישהו שידחף. היום איזה נהגת חתכה אותי בכיכר בלי להסתכל במראות בלי כלום, פשוט מסתכלת על ההגה. אני אישית כבר למדתי לזהות אם נוהגת אישה או קשיש ולברוח מהם.

נשים אולי נוהגות יותר רגוע ופחות מהר! אבל מספיק אחת כזו שמעכבת תנועה שלמה בכביש מהיר ואז כולם עוקפים אותה, ובגלל שינוי תנועה של מכונית אחת יכולה להגרם תאונה.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

מסכים - אני רואה הרבה נשים ששכחו שיש להן מראות באוטו, אחת קרעה לעצמה כנף שלמה כי לא הסתכלה (יום חמישי)

אני בכלל שונא את המפגרות האלו עם השיער לצידי הפנים שחוסם להן את כל שדה הראיה הצידה,

מאלו אני באמת מתרחק, כי אחת כזאת עוד יכולה להפיל את האשמה עלי במקרה של תאונה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
שלום לכולם,

רציתי לשתף אותכם בתחושות הלא נעימות שאני חוזר איתן לעיתים קרובות בסיום נהגינה בכבישי ארצנו..

כמעט כל יום אני מסיים נהיגה עצבני ומתוסכל. יום אחד זה נהגים שחותכים אותך בצורה מסוכנת, יום אחר זה נהגים חולמניים שמעכבים את כל התנועה, לפעמים זה נהגים שכנראה שיכורים מהאוויר שסוטים מהנתיב שלהם ללא הרף, נהגים שנצמדים אלייך מאחורה ועוד תופעות כאלו ואחרות.

כל התופעות האלו גם מסוכנות וגם מעצבנות, בתור אחד שמשתדל לנהוג בצורה נעימה ושקולה (שמירה על מהירות סבירה, ציות לחוקים, לכבד נהגים אחרים וכו') התחושה שלי היא שהתמורה על נהיגה נעימה ומכבדת היא נהגים סתומים שמוציאים אותך מאיזון, והם כנראה בקושי מודעים לעצמם, ממשיכים להם בשלהם.

במשך תקופה ארוכה נסעתי עם אוטובוסים ולאחרונה חזרתי לנהוג מידי יום לעבודה - אני לא יודע כבר מה עדיף, הצפיפות, העיכובים והזמן שלוקח עם האוטובוסים, או נהיגה בתנאים האלו..

אני למעשה כותב לכם פה כי אני כבר אובד עיצות לחלוטין.

אני מניח שרובכם מכירים את התחושות שאני מדבר עליהם. מה אפשר לעשות כדי לא להתעצבן מהנהגים האלו?

הייתי רוצה גם לשאול מה אפשר לעשות עם נהגים כאלו אך אני מניח שאני יודע מה תיהיה התשובה... (כלום?)

בכל מקרה סלחו לי על המרמור, אך הייתי זקוק לסביבה תומכת ומבינה :-)

אני מוכן להתגמש ולחיות עם הטענות שלך מחוסר ברירה ,אבל אותי שוברת התנועה והפקקים בכל מקום ,למעשה זו לאפילו לא תנועה אלא זחילה ,לכן אני גם לא מוכן להשקיע ברכב יקר בכביש ףכי אין מקום לפרקטיקה הזו ,אין פרקטיקה וחוסר יעילות משווע לשמיים ,הסוזוקי מספיק לי ושיישרף העולם ,לא לוקח ללב ולא מסכן את הרכוש שלי ברחוב .

אני מבין לליבך ,אל תתרגז ,המשך לחיות רגיל ,הבעייה ידועה והיא נחלת הכלל ,תלמד לוותר ,כדאי לך לוותר בכביש ,תלמד ממני .

פורסם
מסכים - אני רואה הרבה נשים ששכחו שיש להן מראות באוטו, אחת קרעה לעצמה כנף שלמה כי לא הסתכלה (יום חמישי)

אני בכלל שונא את המפגרות האלו עם השיער לצידי הפנים שחוסם להן את כל שדה הראיה הצידה,

מאלו אני באמת מתרחק, כי אחת כזאת עוד יכולה להפיל את האשמה עלי במקרה של תאונה,

אולי אני לפלפון צפוני כנוע ,אך למה לזלזל בנשים ? לא צריך להביע את המרמור הזה ,יש נשים שנוהגות מעולה ,בעיקר אלו עם הגיר הרגיל .

פורסם
זה באמת נכון! אני ממש מבסוט שיש לי רכב יחסית ישן שנת 2000 ולא רכב חדש!

אי אפשר בכלל להנות מנהיגה בישראל. הכביש היחיד שאני נהנה בו זה רק 431 וכבישים מהירים.

אישית ויתרתי על החלפת עבודה למקום יותר עירוני וצפוף רק כי לא היה לי כח לפקקים כל בוקר וכל הסיפור הזה.

אני גם הייתי מתעצבן. עד שעברתי לנהוג על 100 בכיף בצד ימין, לשמוע מוזיקה בכיף להרגע.

ולהשאיר את הדוושה לחוצה קבוע כמו קרוז קונטרול. גם לחסוך בדלק וגם להרגע. בשטח עירוני להגביר עירנות.

מה שכן לתל אביב לא הייתי נכנס עם רכב אולי רק עם אופניים! לנסוע במוניות ואוטובוסים זה ממש סיוט.

עוד משהו שאני עושה זה אם אני ברמזור עם 2 נתיבים. אני תמיד פותח יותר מהר מהרכב בנתיב המקביל כדי לברוח ממנו.

אם אני שם לב שהוא טמבל או מישהו איטי. והכי מצחיק זה שעם רכב ישן אני יותר זריז ופותח יותר מהר מרוב הנהגים.

אני אישית חושב שאם אין לך רכב חברה או כסף מיותר אין שוב סיבה להחזיק רכב יקר. גם ככה לא נהנים בדרך לעבודה

וככה אתה צריך לחשוש שידפקו לך אותו.

אין מה להשוות בכלל בין נהיגה עירונית לכביש מהיר. למרות שכל טעות בכביש מהיר היא קריטית.

אני הכי שונא אנשים שנצמדים אליך בכיכרות שנוסעים 2 במקביל לפני הכיכר לפני הסיבוב. - תמיד יבוא מישהו וידחף.

במקום לתת להכנס לאט לפי התור תמיד יבוא מישהו שידחף. היום איזה נהגת חתכה אותי בכיכר בלי להסתכל במראות בלי כלום, פשוט מסתכלת על ההגה. אני אישית כבר למדתי לזהות אם נוהגת אישה או קשיש ולברוח מהם.

נשים אולי נוהגות יותר רגוע ופחות מהר! אבל מספיק אחת כזו שמעכבת תנועה שלמה בכביש מהיר ואז כולם עוקפים אותה, ובגלל שינוי תנועה של מכונית אחת יכולה להגרם תאונה.

גרוע מכל הן נשים מבוגרות מאוד ( במחשבה שניה ומעט מאוחרת, גם גברים כאלו ). מרביתן מתייחסות לכביש כאל שדה מוקשים בו כל צעד צריך להיות מאוד זהיר ומאוד מחושב וכל כושר הריכוז שלהן מוקדש למטרה זו. זו הסיבה שכל תחינה אליהן, בין לנסוע מעט יותר מהר, בין לנטוש סוף סוף את המסלול השמאלי, בין להתקדם טיפה ולסגור את הרווח מהאוטו שלפניהן כדי שאתה תוכל לפנות ימינה, בקצרה כל אלו נדונו לכישלון ומכיוון שכולנו יודעים שבשדה מוקשים פשוט אסור לאבד לשניה את הריכוז. אגב תופעת לואי של אותו הלך רוח היא הגחינה המוזרה קדימה על ההגה כשהכסא כמובן בקצה מהלכו לפנים. נקודת אור יחידה היא אולי העובדה שהן לא מדברות בטלפון תוך נסיעה ולפחות מבחינה זו שלוחה להן ברכת "יישר כוח".

פורסם

היום בבוקר ראיתי אידיוט בקורולה לבנה נדבק לרכב שמולו בנתיב השמאלי ומהבהב וצופר כמו עב"מ בסרט של שפילברג. לאחר שהרכב שמולו עבר נתיב ימינה אותו אידיוט עוד חתך מולו ימינה בעצמו. הקורבן סטה ימינה כ"כ חזק שהייתי בטוח שאני רואה תאונה.

יש אנשים שהיו צריכים לעשות להם הפלה לפני הלידה ויש מקרים מיוחדים בהם יש לשקול הפלה רטרואקטיבית גם שנים אחרי.

the london underground is not a political movement

פורסם

כל כמה שבועות נפתח שרשור כזה בסגנון "נמאס לי מנהגים בארץ", נראה לי שגם אני פתחתי משהו כזה לפני כמה חודשים:)

בכל מקרה WELCOME TO THE CLUB, יש המון המון חולירות על הכביש, הייתי אומר שנהג אחד מכל 6 רכבים הוא זבל, איך הגעתי למסקנה הזו? בבוקר אני עומד בכניסה לאיילון צפון על ביאליק ברמת גן, ישו רק מסלול אחד ימינה לאיילון, חלק מהרכבים עומדים במסלול ומחכים לתורם וחלק אחר מתקדם עד לכניסה לפניה ועוקף את שאר הרכבים, לפי איך שזה נראה מהצד שלי, זה נראה שעל כל 6 נהגים בערך שמחכים בתור, יש איזה טמבל שעוקף את כל התור.

בכל מקרה, כמו שאמרו, השינוי הוא פנימי, אי אפשר לחנך את שאר האנשים, יש יותר מדי טמבלים בשביל לחנך את כולם. תנסה להרגע, להגיד לעצמך שזה איזה אידיוט שעובד בעבודה בזויה, שהוא קצת טיפש ובטח בקרוב הוא יתהפך על הגג אם ככה הוא נוסע.

מעבר לזה, יש נקמות קטנות, כמו לא לתת לדרקעס האלה להדחף למסלול או מי שלא מאותת לא נכנס. חלק יגידו שזה מסוכן, אני רואה את זה בתור הנקמה הקטנה שלי.

פורסם

כמה שאני מביו..אבל אין מה לעשות מתרגלים.

זה כמו שאתה נוסע בערב בכביש החוף בדרך הביתה וכל הדרך אתה רק רואה אורות אדומים(ברקסים) כי אנשים לא מפנים תנתיב ואתה נוסע על 70 כמו אידיוט..אין מה לעשות חביבי מתרגלים :)

פורסם

אנחנו אוהבים לקטר,לבכות ולא לעשות כלום בנידון.כולם מתלוננים על התרבות הנהיגה של הארץ הקטנה שלנו ואף אחד באמת לא לוקח את זה לידיים,אפילו לנסות לעשות שינוי,רק לנסות!

אם נמשיך ככה ב "לא אכפת לי" או "אני התייאשתי ממזמן" ברור שזה ימשיך ורק יתדרדר כן?

כמו "שהגבירו" את המודעות בפרסומות בטלוויזיה על הולכי הרכב אפשר לעשות משהו דומה על הנהיגה עצמה.

ההגה הוא עגול!

פורסם
גרוע מכל הן נשים מבוגרות מאוד ( במחשבה שניה ומעט מאוחרת, גם גברים כאלו ). מרביתן מתייחסות לכביש כאל שדה מוקשים בו כל צעד צריך להיות מאוד זהיר ומאוד מחושב וכל כושר הריכוז שלהן מוקדש למטרה זו. זו הסיבה שכל תחינה אליהן, בין לנסוע מעט יותר מהר, בין לנטוש סוף סוף את המסלול השמאלי, בין להתקדם טיפה ולסגור את הרווח מהאוטו שלפניהן כדי שאתה תוכל לפנות ימינה, בקצרה כל אלו נדונו לכישלון ומכיוון שכולנו יודעים שבשדה מוקשים פשוט אסור לאבד לשניה את הריכוז. אגב תופעת לואי של אותו הלך רוח היא הגחינה המוזרה קדימה על ההגה כשהכסא כמובן בקצה מהלכו לפנים. נקודת אור יחידה היא אולי העובדה שהן לא מדברות בטלפון תוך נסיעה ולפחות מבחינה זו שלוחה להן ברכת "יישר כוח".

אבל הצעירות כן משוחחות בטלפון באופן קבוע ,אבל לא מפריע לי ,גם הן נתפסות ומעבירות 1000 שח ,לקופתנו המשותפת ,המשטרה והאוצר חוגגים על גברות נשים וצעירות עם פלא פון ביד ,גם על גברים ,הקופה מפוצצת מהקנסות שלהן .

אני די מרחם עליהן ,1000 שח ,זה לא נעים ..

יש כעת תופעה חדשה ,אופנוע מוסווה בפקק בין המכוניות ,הסמוי הזה עושה קופה חבל"ז.ראיתי אותו ,מסיים דוח אחד והופ ...נופלת לו צעירה אחרת לפנקס ,עוד לא גמר לרשום ,הופ...עוד אחת ...

אבל אין צורך להתמרמר על נשים ,הן שותפות שלנו לחיים ,אני מאוד מכבד את דעתן .

פורסם
היום בבוקר ראיתי אידיוט בקורולה לבנה נדבק לרכב שמולו בנתיב השמאלי ומהבהב וצופר כמו עב"מ בסרט של שפילברג. לאחר שהרכב שמולו עבר נתיב ימינה אותו אידיוט עוד חתך מולו ימינה בעצמו. הקורבן סטה ימינה כ"כ חזק שהייתי בטוח שאני רואה תאונה.

יש אנשים שהיו צריכים לעשות להם הפלה לפני הלידה ויש מקרים מיוחדים בהם יש לשקול הפלה רטרואקטיבית גם שנים אחרי.

אני מוותר לכולם ,לא עולה לי כסף ואולי עזרתי במשהו ,ככה אני רגיל לחשוב .בסוף כולנו מגיעים יחדיו .

פורסם

אני יכול לתת לך רעיון לגבי הנהגים שנצמדים אליך ומהבהבים גם אם אתה בנתיב האמצעי.

1. תקנה במוו סדרה 3 ישנה שחורה או הונדה סיביק ישנה שחורה

2. הכהה את החלונות האחוריים והשמשה האחורית

3. שים מדבקה של לחימה משולבת מאחורה

מבטיח לך שהרבה אנשים יחשבו פעמיים לפני שהם צופרים/מהבהבים ללא סיבה.

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

הדיון הזה העלה אצלי שאלה.

למה, בעצם, אנחנו (אני מקווה שההכללה הזו במקום) מנסים לנהוג באופן מתחשב?

מה זה נותן לנו חוץ מעצבים?!

למה אנחנו לא שמים X על הכביש, נדחפים בעצמנו, שמים גז בירוק מהבהב, חותכים כמו בהמות, למה לא?

מה מונע מאיתנו? מה עוצר אותנו?

זה לא שהנהיגה שלנו תגרום לחמור לחשוב "וואו, הוא נוהג כשורה, אנוכי חפץ לעשות כן בעצמי! הידד!" :roll::?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...