Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למבורגיני בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברפליקה.

השלדה היא של שברולט קאמארו משנת 1984 (P87).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
רפליקה. אבל יש שמועה ששמעתי ממישהו ממקור מוסמך שיודע שצריכה להגיע גאיירדו LP560-4 לארץ.

לא נראה לי סביר שתגיע גייארדו LP560-4, ובטח לא נראה לי סביר שתשאר פה יותר מחצי שנה, ועוד יותר לא סביר שתקבל לוחית.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

אמן ואמן שיאשרו למבורגיני בארץ אך לפי התשובות שקיבלנו בעקבות השאלות בנושא למבורגיני אז כרגע זה ממש לא הכיוון.

נ.ב

אני עובד בצ'מפיון .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

מאיזו סיבה לא מאשרים אותן?

מה ההבדל הגדול מבחינת מה שדורשים ברישוי בינם לבין פרארי שקיבלו אישור?

ובנושא השרשור - בזבוז של קאמרו.

פורסם

זאת תמונה עדכנית?

לפי המזדה התמונה די עדכנית אבל ככל הזכור לי, הרכב הורד מהכביש ע"י משרד התחבורה ורשיונו בוטל, יכול להיות שהקומבינה שוחזרה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא יודע לגבי כמה התמונה עדכנית אבל כל המכוניות קיט חוקיות ככה שאין שום סיבה שהם יורדו מהכביש אלא מסיבות אחרות.

השלדה של קאמרו? איך בדיוק? יש לך בכלל מושג איך נראית שלדה של קאמרו?

ממה שאני יודע רוב הרפליקות של הקונטאש נבנו על בסיס פונטיאק פיירו (pontiac fiero) מעטות וגם היקרות יותר נבנו על שלדת צינורות אבל בישראל זה פחות הגיוני כי אחרת היא לא הייתה יכולה לקבל רישיון.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...