Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איסוזו דימקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי שביררתי על ג'יפונים וראיתי כמה החלטתי לשנות כיוון ולחזור למקור-טנדרים

אני יודע ששאלתי מלא שאלות אבל אני מבטיח שזה עומד היסגר....

אז ככה, ראיתי מיצובישי האנטר 2008 שמאוד מצא חן בעיניי אבל אז הגיע לאוזני שמועה שההאנטר בעייתי משהו.

השמועה גם טענה שהטנדר היום מבחינת אמינות הוא האיסוזו דימקס,

לשאלתי האם זה נכון?

האם האיסוזו בעל אמינות גבוהה שכזו?

בשטח אני מאמין שלא יהיו לו/לי בעיות אם אני צודק?

באותו מחיר של האיסוזו אני יכול לקנות קיה סורנטו-דילמה אפילו שאני יותר מכוון לטנדר

156000ק"מ איך זה משפיע על מנוע של איסוזו?

אשמח לתשובות ומצטער על כל החפירות (ההחלטה מאוד יקרה)

תודה

ירון

פורסם

תברר הרבה (בדגש על הרבה) עם בעלים של רכבים כאלו, בגלל שהדגם הקודם שלהם (אייפון IPPON) היה בעייתי מאוד, בעיקר במנוע.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

אני לא יודע על סמך מה אתה אומר שהאיפון לא אמין יש לי איפון כבר משהו כמו 4 שנים

ועם מעל 400 אלף ק״מ שעברו לרוב בתוך ירושלים ומעלה אדומים עם כל העליות הקשות ועד היום טפו טפו אין לי בעיות איתו.

אני ממליץ עליו בחום כסוס עבודה וגם הדימאקס אחלה של טנדר גם הוא משרת את העסק המשפחתי בכבוד כבר 180 אלף ק״מ.

פורסם

האיפון לא ידוע כבעייתי.

יש לי דימקס 2004 עם 455000 KM ועד היום 0 תקלות ברוך השם, ואני רוצה לשדרג עכשיו לדימקס 2008 ומעלה.

הדימקס כן ידוע כטנדר אמין ואחזקה רגילה/ זולה

לגבי עבירות שטח אני לא יודע כי יש לי 2X4 אבל שמעתי שהוא חיה טובה גם בשטח.

איזה שנה אתה מחפש?

ומה שרשמתה הקילומטראג' של איזה שנה זה?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
האיפון לא ידוע כבעייתי.

יש לי דימקס 2004 עם 455000 KM ועד היום 0 תקלות ברוך השם, ואני רוצה לשדרג עכשיו לדימקס 2008 ומעלה.

הדימקס כן ידוע כטנדר אמין ואחזקה רגילה/ זולה

לגבי עבירות שטח אני לא יודע כי יש לי 2X4 אבל שמעתי שהוא חיה טובה גם בשטח.

איזה שנה אתה מחפש?

ומה שרשמתה הקילומטראג' של איזה שנה זה?

תודה לכולם

הקילומטרז' שרשמתי הוא לשנת 2008

ירון

פורסם

אז לפי מה שרשמתה הוא עשה בערך 50K KM בשנה שזה נחשב סביר לטנדר עבודה ופה חשוב לציין שזה בטח היה טנדר עבודה שנסע ועבד ולא שיש כרכב פרטי בטוח.

אם אתה יכול לחפש עוד הזדמניות תמצא גם פחות קילומטראגים לשנת 2008.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

בשטח אני מאמין שלא יהיו לו/לי בעיות אם אני צודק?

אם פקחי הרט"ג מגיעים עם ה D-MAX שלהם לכל חור אז אותך הוא בהחלט יספק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפקחי הרט"ג יש דימקס מוגבה, והם משתמשים בו, בין היתר, לצליחת הכינרת בתקופות יבשות.

אולי הוא קשוח, אבל הוא לא ברזל. פח.

dirty old man

need love too

פורסם

הדימקס מס' אחת, רכב אמין מאוד, נוח ויש בו כמעט הכל.

האייפון אמין לא פחות, רק כשהוא מגיע ל 300Kק"מ הוא רועש מהמנוע ומהמתלים

(אין מה לעשות בלאי טבעי) הגיר האוטומט שלו מפגין אמינות שאין לתאר.

מיצובישי האנטר מחוות דעת שקיבלתי מבעליהם זה רכב צעצוע בעייתי מאוד, צמיגים לרוב הם לא הרחבים ולשטח הם לא יתאימו, מחירון ריצפה.

פורסם

שמע סיפור בקשר לדימקס. יצאנו. כמה חברים ביום חמישי למסיבה. מדברים על רכבים.בחור נחמד שהתברר שהוא הפקח שעובד באיזור מצפה רמון סיפר לנו חוויות על הדימקס על יכולות העבירות שלו ואל אמינותו כמובן שרכבים אלו משופרים.אצלי זה ניפץ מיתוס.אחרי תקופה מאכזבת אים איפון.

אלפיסט

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים

עזרתם לי בהחלטה, ואחרי בדיקה נרכש דימקס 2008.

תחושה מדהימה בהחלט לנסוע בו, שבת האחרונה הוא כבר יצא למבחן שטח שאותו הוא עבר ללא שום בעיה.

פורסם

אצלנו בבסיס הדימאקסים מראים אמינות נוראית (אני לוקח אותם למוסך יום אחרי יום), החל משברים (זה בגלל החיילים) ועד תקלות שונות ומשונות במנוע,מדובר על המנוע עם ה162 כ"ס כול אנשי הקבע מתלוננים על האמינות שלהם כמה היא גרוע וכמה ההילקסים שהחליפו היו אמינים....

היו:

,ZX VOLCANE Fiesta 1.4S 90 ,ZX 1.4 CUPE, Clio 1.4 RT , Colt 1.6 ,TIPO MEDIA ZX 16V 2.0I :inlove:

כרגע 106 ראלי :mm_cool:

• תוכן חדש...