Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ASUS Transformer 32GB או IPAD 2 32GB

point of view
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום המכובדים .

אישתי רוצה לרכוש אחד מהמכשירים הנ"ל לצרכי עבודה ( הצגת מידע ללקוחות )

עיקר השימוש הצגת תמונות וקבצי pdf .

היא מעדיפה IPAD בגלל איך שהוא נראה :-D ואני מעדיף שתיקח את ה ASUS כדי למנוע כאבי ראש של התמודדות עם הדרך של אפל לעשות דברים ( לדוגמא ituns ) .

אשמח לשמוע על איזה מהשניים אתם ממליצים - בלי קשר למחיר .

פורסם

אני אישית הייתי מעדיף את האסוס. את הפעולות שהיא צריכה, שניהם יעשו באופן מצויין, רק שיהיה לה הרבה יותר קל להתנהל מול ה-אסוס ולהעביר אליו קבצים. כמו כן, בשבילי, אין תחליף לאפשרויות הקוסטומיזציה האין סופיות של מע' האנדרואיד שלדעתי היא מע' הרבה יותר גמישה ומעניינת מה-IOS.

פורסם

בתור מישהו שעברו בסביבה שלו הרבה מכשירים כאלה, הייתי ממליץ על IPAD2.

האסוס נחמד אבל זה לא זה. אמנם אני מבין את הסלידה שלך מאפל בגלל המדיניות שלה, אבל בתור טאבלט, הוא יותר טוב.

ודרך אגב, לתמונות ולקבצי PDF היא צריכה 32 ג'יגה? לא יותר מדי?

פורסם

שתחכה חודש ותחליט בין הiPad לבין הAsus Transformer Prime. אני שקלתי לקנות את הטרנספורמר הנוכחי ואיכות הבניה שלו לא משתווה לזו של האייפד, והמחיר בארץ לחלוטין לא אטרקטיבי. הPrime אמור להחליף את הטרנספורמר 32 ג'יגה ולעלות 500 דולר, ויגיע עם מעבד ארבע ליבות ועיצוב שעל פניו נראה טוב מאוד.

אני לעצמי כנראה הולך לקנות Kindle Fire.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אנדרואיד כבר יודעת לנצל 4 ליבות?

ובכלל, טאבלט זה לא מחשב, גם 800 ליבות כרגע לא יעשו את אנדרואיד ליציבה ואינטואיטבית כמו IOS, ואת זה אני אומר לך בתור משתמש אנדרואיד.

פורסם
שתחכה חודש ותחליט בין הiPad לבין הAsus Transformer Prime. אני שקלתי לקנות את הטרנספורמר הנוכחי ואיכות הבניה שלו לא משתווה לזו של האייפד, והמחיר בארץ לחלוטין לא אטרקטיבי. הPrime אמור להחליף את הטרנספורמר 32 ג'יגה ולעלות 500 דולר, ויגיע עם מעבד ארבע ליבות ועיצוב שעל פניו נראה טוב מאוד.

אני לעצמי כנראה הולך לקנות Kindle Fire.

אל תשכח בבקשה שהPRIME רק הוכרז, ובפועל אמור לצאת אולי בדצמבר בחו"ל. יש לו עוד דרך ארוכה משהו עד שיגיע לארץ לא לפני ינואר 2012, וגם שם במקרה הטוב זה בסוף החודש.

בתור מישהו שקנה לאבא את הטרנספורמר, אני, אישית, הייתי לוקח את ה IPAD 2. הרבה יותר פשוט, נוח, כיף. אין לי את הרצון הזה להתעסק עם לעצב את המערכת איך שבא לי... ה IPAD בא מעוצב לי נוח מהתחלה, למה לשבור את הראש?

אני מעדיף דברים שעובדים מהקופסא, בצורה טובה לי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אל תשכח בבקשה שהPRIME רק הוכרז, ובפועל אמור לצאת אולי בדצמבר בחו"ל. יש לו עוד דרך ארוכה משהו עד שיגיע לארץ לא לפני ינואר 2012, וגם שם במקרה הטוב זה בסוף החודש.

בתור מישהו שקנה לאבא את הטרנספורמר, אני, אישית, הייתי לוקח את ה IPAD 2. הרבה יותר פשוט, נוח, כיף. אין לי את הרצון הזה להתעסק עם לעצב את המערכת איך שבא לי... ה IPAD בא מעוצב לי נוח מהתחלה, למה לשבור את הראש?

אני מסכים איתך 100%

אתה משקיע את מיטב כספך, אתה לא אמור לשבור את הראש, אתה אמור לקבל הכל מוכן ויפה, חוצמזה העיצוב, והשימוש במוצר עצמו של אפל אגב, אמורה להיות מעולה.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
אני מסכים איתך 100%

אתה משקיע את מיטב כספך, אתה לא אמור לשבור את הראש, אתה אמור לקבל הכל מוכן ויפה, חוצמזה העיצוב, והשימוש במוצר עצמו של אפל אגב, אמורה להיות מעולה.

לשבור את הראש מבחינתי זה גם כל מה שקורה מאחורי הקלעים כמו : העברת קבצים, קישוריות, חיבור אביזרי בלוטות' וכד'.

בזה יש יתרון גדול למכשיר האנדרואיד.

פורסם

אני אישית הייתי הולך על האייפד,למרות כל הדיקטטורה של אפל .

שיחקתי עם הASUS השבוע , הוא נחמד מאוד ונותן פייט טוב לIPAD מה שכן ההיתרון שלו שאני רואה שיש לו תמיכה ב-FLASH.

שאני צורך הרבה מידע בפלאש או אתרי פלאש שמוצגים הרבה יותר טוב .

אם זאת לא פונקציה אז אייפד אם זה פונקציה אז לך על הASUS.

פורסם

ההודעה הקודמת שלי אומרת לחכות חודש, אז יש להניח שאני יודע שהפריים יצא למכירה רק בדצמבר. בכל מקרה שום טאבלט שהוא לא אייפד לא הייתי קונה בארץ, כי הפרשי המחירים מגוחכים בין ארה"ב לישראל מגוחכים.

בנוגע לנקודה השניה שלך, אתה לא חייב לעצב את האנדרואיד, באותה מידה בה אתה לא חייב לפרוץ את האייפון או האייפד. Honeycomb נראה בסדר גמור גם בלי שום מודים, אני משוכנע שגם ICS יהיה כזה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אנדרואיד נורא משתדלים אבל זה עדיין לא זה במיוחד בPADים.

צריך עבודה יסודית בהתאמה של אפליקציות למסכים הגדולים ועדיין המון אפליקציות לא שם.

מה גם שהמערכת לא יציבה ב 100 אחוז.

מצד שני אפשרויות הטיפול הפשוטות של העברת קבצים, BT וכל מה שמסביב נותנות יתרון גדול למי שצריך את זה.

פשוט להתחבר למחשב כ DOK או ב BT ולהעביר מה שצריך לאן שצריך ויש גם כרטיס זיכרון נשלף למקרה צורך.

IPAD זה סטייל. ועל סטייל משלמים.

פורסם

מילא בטלפונים שבהם אנדרויד נותנים כבר פייט מעניין וזה די נופל על העדפות שונות של יתרונות וחסרונות , בטאבלטים - אנדרויד זה עדיין לא מוצר בוגר.

יש הרבה פחות תוכנות , הרבה לא מתאימות , האיכות בניה לא קרובה והיציבות לא להיט.

לגבי ה"בעיות" בלהעביר קבצים וכו - חוץ מזה שזה בדיוק לגרור וללחוץ SYNC (אפילו לא חייבים ליהיות מחוברים פיזית למחשב) או להשתמש בICLOUD אפשר פשוט לפתוח מהמייל ולשמור על המכשיר.

בזמן שיקח להעתיק לDOK , כרטיס זיכרון או חס וחלילה BT - כבר הכל יהיה על האייפד שפותח תמונות וPDFים מעולה.

הוא יותר יציב , יש לו הרבה יותר תוכנות מתאימות , יש לו 10 שעות סוללה , יש לו כרגע את אחת החומרות החזקות ביותר בשוק , יש לו מסך מעולה ולרוב הוא גם יותר דק וקל מרוב המתחרים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...