Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ASUS Transformer 32GB או IPAD 2 32GB

point of view
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההודעה הקודמת שלי אומרת לחכות חודש, אז יש להניח שאני יודע שהפריים יצא למכירה רק בדצמבר. בכל מקרה שום טאבלט שהוא לא אייפד לא הייתי קונה בארץ, כי הפרשי המחירים מגוחכים בין ארה"ב לישראל מגוחכים.

בנוגע לנקודה השניה שלך, אתה לא חייב לעצב את האנדרואיד, באותה מידה בה אתה לא חייב לפרוץ את האייפון או האייפד. Honeycomb נראה בסדר גמור גם בלי שום מודים, אני משוכנע שגם ICS יהיה כזה.

אני מרגיש כיאילו קיבלת את הרושם שזלזלתי בך, אם זה המקרה חלילה וחס! רק רציתי לחדד את הנקודה שלצערנו אין לצפות ל PRIME שיגיע בזמן הקרוב.

לגבי העיצוב והנוחות שימוש - האנדרואיד הרבה פחות נוח. גם לי בתור משתמש מנוסה (כן, אני אחזיק מעצמי קצת), ובטח ובטח לאנשים לא מנוסים אשר לומדים הכול מהתחלה.

אבא קצת מסתבך, קצת הרבה שואל אותי. אני זוכר שנתתי לו את האייפון ליום, הוא פעם אחת לא שאל אותי מה עושים ופשוט הצליח להסתדר לבד.

לא יעזור, נכון לעכשיו ה-IOS הוא הכי נוח שיש בתפעול וידידות למשתמש. עם התפריטים של אנדרואיד, אפילו אני לא מוצא את עצמי מידי פעם.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אהבתי את זה שאנשים משום מה חושבים ש"אפל זה מוצר מוגמר שהכל עובד בו איך שאני רוצה".

בפועל, אבא שלי עדיין לא יודע איך לנצל 30% מהאייפד2 שלו, כי המוצר הזה, מה לעשות, יודע גם לא להיות אינטואיטיבי או ידידותי למשתמש.

העברת קבצים היא מבולגנת - לא תמיד יודעים לאן הועבר כל דבר ומה בכלל הועבר.

קישוריות בלוטות' בעייתית.

סנכרון - לא לכל מה שהיית רוצה.

ביצועים - לא תמיד עובד מספיק מהר.

יש עוד, אבל כמובן שמיד יקפצו פה האפליסטים ויגידו שזה לא נכון. כל מה שרציתי להגיד זה שלפעמים הקונצנסוז שגוי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא יודע אם חושבים, בתור בעליו של אייפון 4, וגם יש לי בבית מכשיר אנדרואיד נייד, וגם את האסוס טרנספורמר, בהחלט ה-iOS מרגיש לי הרבה יותר נוח ובהחלט עובד יותר טוב מהקופסא, לטעמי כמובן.

בכל מקרה לגבי ביצועים וכו' - עם כל האהבה שלי למעבדים שיושבים באנדרואידים למיניהם, אני מזמין את כל בעלי מעבד TEGRA 2 לנסות להריץ ב-FACEBOOK משחק פלאש כל שהוא. זה פשוט לא יעבוד.. אומנם יעלה, אבל המכשיר פשוט יהיה תקוע והמשחק לא יזוז. התמיכה בפלאש נחמדה, אבל היא הורגת את המכשיר לגמרי.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...