Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנוגע לצמיגי רכב אספנות

Ariel52
שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אין צמיגים במידה כזאת היום (בארץ) שכן אלו צמיגים דיאגונליים והיום הם רדיאליים.

אתה יכול לבדוק במכון רישוי את ההמרה,יש לי איזו טבלה אך לא בטוח במהימנותה ולפיה אתה יכול

במקום המידה שלך להרכיב צמיג במידה 165X75X15 או 175X70X15

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני מחפש צמיגים 16 7.00 או מידה תחליפית לטנדר וויליס ואני לא מוצא לא במכוני הרישוי ולא תבלת המרה של16 שיקבלו בעמדה 1

אולי מישהו פה מכיר תבלה כזו ויכול להעלות אותה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנה טבלת המרה בסיסית, למיטב ידיעתי אפשר להתעלם מהאבחנה שהיא עושה בין מודל 1964 ומטה לבין 1965 והלאה, כלומר 600-15 אכן שווה ערך לשתי האפשרויות שנרשמו כאן למעלה, אפילו שהרכב משנת 60'.

מנסיוני, לשנות ברשיון הרכב זה לא פשוט ותלוי במידה רבה לאיזה מכון רישוי אתה ניגש. אני הלכתי לקומפיוטסט בראשל"צ עם הטבלה, והם לא הסכימו לשנות ושלחו אותי למשרד הרישוי. הלכתי למשרד הרישוי, ושם אמרו שרק בוחן במכון רישוי מוסמך לשנות. חזרתי למכון רישוי אחר (מכון ישראל בקסטינה), שם בדקו ב"אוטו דאטה" וכמובן לא מצאו L78-15, אז אחרי לחץ ותחנונים הסכימו לשנות ברישיון רכב על סמך הטבלאות שהדפסתי מהאינטרנט. את הצמיגים עצמם החלפתי לרדיאליים עוד לפני כל הסיפור הזה (האמריקאים היו גמורים), כי בטיחות קודמת לבירוקרטיה.

רון

Tire_Chart.jpg

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני מחפש צמיגים 16 7.00 או מידה תחליפית לטנדר וויליס ואני לא מוצא לא במכוני הרישוי ולא תבלת המרה של16 שיקבלו בעמדה 1

קניתי לפני שנה 700/16 נאטו טרי טרי מהתנור,אליאנס עדיין מייצרים אותם ,והם הולכים ליצוא,השיג לי אותם פנצ'רמכר באזור התעשיה המערבי רשל'צ,לא זוכר את שמו ,תחפש, יש סכוי .

DSC_0181.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עובד בחברת השיווק של אליאנס. יש לאליאנס צמיגים כאלו במלאי. תרשום לי מאיזה איזור אתה ואני אפנה אותך לפנצ'ריה שעובדים איתה והיא תוכל להזמין את הצמיגים האלו עבורך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עובד בחברת השיווק של אליאנס. יש לאליאנס צמיגים כאלו במלאי. תרשום לי מאיזה איזור אתה ואני אפנה אותך לפנצ'ריה שעובדים איתה והיא תוכל להזמין את הצמיגים האלו עבורך.

האם אתה יכול לבדוק גם בשבילי האם יש במלאי 145/10 אפילו משנים קודמות

שהיו תמיד לאליאנס ? חן , חן תמיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי ניסיון אם המרה של צמיגים בפריפקט היו צמיגים 13-5.40 אחרי שהפנצ'רמאכר שלי מצא טבלת המרה שמתאימה לג'אנט '13 במכון רישוי צילמו אוה ושלחו אותי לעמדה מס' 1 שם טירטרו אותי מבוחן לבוחן ואחרי שחתפתי צעקות מבוחן זקן הסכימו לבצע את ההמרה .

רק שטבלה לג'אנט '16 קצת קשה להשיג ופנצ'ריה שמחזיקים את המידה האורגינלית קשה למצוא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי ג'יפ מודל 1960, הצמיגים כיום הם 600x15. רציתי לדעת מה הצמיג החלופי לכך בגדלים של היום? אין אפשרות להשיג צמיגים ישנים כאלו יותר..

אתה צריך להגיע עם "ספר-רכב" למכון רישוי. ב"ספר" צריך שיהיה רישום למידות צמיגים שמתאימים למודל שלך.

במכון אתה מבצע את השינוי אצל הבוחן האחראי. יש לו סמכות לבצע כזה שינוי ברשיון ולא צריך כבר את עמדה מס' 1.

אם נראה לך שהמידה הרשומה בספר קשה להשגה בשוק, תצטרך להשיג טבלת-המרה כמו שכבר אמרו כאן ולשכנע את הבוחן במכון.

(אם תרצה עזרה בהשגת ספר-רכב, שלח לי הודעה בפרטי או למייל [email protected]).

מי שצריך צמיגי אליאנס 16*7.00 חדשים, ניתן להשיג אצל חגי בת"א 03-6825028. הם לא נדירים, פשוט אליאנס הקפיצו מחיר בטירוף.

זיו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...