Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגש מעולה באמת נהנתי מכל רגע, הגיע הרבה וותיקים ורכבים מאוד מעניינים במיוחד.

יבגני וליאור, אנחנו עוד נגיע להיום הזה של לשבת בכיף ולהאזין אחד אצל השני בלי תקלות בדרך, לא להתייאש אתם קרובים מאוד למה שכל אחד מחפש ברכב שלו.

ומור תעלה תמונות בבקשה לא הפסקת לצלם.:-)

נתראה במפגש הבא.:wave:

פורסם
יבגני וליאור, אנחנו עוד נגיע להיום הזה של לשבת בכיף ולהאזין אחד אצל השני בלי תקלות בדרך, לא להתייאש אתם קרובים מאוד למה שכל אחד מחפש ברכב שלו.

במשפט הזה חסר עוד מישהו. שמו מתחיל ב-י'...:wink:

בפעם הבאה נקיים גם פרוטוקול נוכחות לישיבות מעין אלו שערכנו אתמול ברכבך.

ליאור

פורסם

אצלי הבעיה היחידה זה הפרוססור ברגע שחיברתי אותו המערכת השתתנה מקצה לקצה כל הטוב נעלם בה.

תמיד הייתי נגד פרוססורים עוד לפני הרכישה, אבל אמרתי לעצמי אולי אנשים לא יודעים לעבוד אם הדברים האלה אז בו ננסה, אבל לא זה לא הבעיה, הבעיה היא בפרוססר בלבד.

שומעים טוב אבל אין עומק ואין חיות.

פורסם

לא יכלתי להגיע בסוף, בדרך למפגש התגלתה לי בעיה ברכב.. שתוקנה אבל באיחור ולא יכולתי להגיע..

פעם הבאה בע"ה!

פורסם

פתרתי את בעיית הרעשים שהעסיקה אותי כל המפגש, כבלי RCA קרובים מידי לצמת הרכב.

מה שמצחיק זה שהבעיה פתאום החליטה להתחיל ביום אחד בהיר. הכל נגמר בהוצעת הRCA מתעלת הצד ברכב ופריסתם מתחת לשטיח.

לא הכי אסטטי אבל עובד וללא רעש, תודה לכל אחברה במפגש שנתנו יד והביעו דעות, עזרתם לי המון! :not_worthy:

פורסם

היה לי מקרה דומה לשלך..

הכל היה תקין והמתח היה בצד אחר של הרכב והrca בצד אחר אבל היה רעש אלטרנטור

ואז הרחקתי קצת את הrca מהצמה הראשית והפסיק הרעש.. וגם בודדתי את היציאות eca עם סיליקון...

פורסם

טוב אז ככה, כשהגעתי דיי היה נראה עזוב (לעומת המפגש ההומה שהיה לנו פעם קודמת) אבל כרגיל כשרואים את כל החבר'ה הקבועים הכל עובר ומתחיל הכיף.

יבגני אני שמח לשמוע שפתרת את הבעיות במערכת, עכשיו צריך לחכות עוד חודש לשמוע:evil:

לכל השאר גם מקווה שנפתור את הבעיות שלנו ונגיע לנקודה שאנחנו מצפים לה כלכך הרבה!

"ועכשיו נעבור לחלק האומנותי" :wink: :

טוב ניסיתי להעלות את התמונות דרך הפורום אבל זה מלא עבודה וזמן אז העליתי דרך הפיקאסה שלי, תהנו.

https://picasaweb.google.com/107725512186560380148/111111

פורסם

תמונה מספר 59 התגלמות המשפט-"תמונה שווה יותר מאלף מילים" ומיועדת לאדי לאנוס . :twisted:

אדי יקר-שים לב להבעת האושר שעל פניי ולהבעת הריחוף של ייבגני היקר.לא עישנו דבר ולא הכנסנו שום פטריית הזיה לפה.זו בסך הכל תגובה טיבעית של כל אדם ששומע את הP99 אצלי ברכב...:twisted::twisted::twisted:

מור-יופי של תמונות אבל למה הקמצנות? :evil: היו עוד אובייקטים .

הגולף המדהימה עם זוג הDD הפילה לסתות. כל כולה אלמנטים ביתיים של וופר 8 אינטש בדלתות וטויטר של 4 אינטש וכולם מוגברים בהתנגדות של 8 אוהם. :shock:

מחכים להמשך הפרוייקט.

מזל טוב לרומן שקנה סט 3 וואי של סינפוני.מחכים לשמוע !

ליאור

פורסם

הפעם הדוגמניות לא שיתפו פעולה עם הצלם...:lol:

לא סתם באמת, אני מוכן לקחת על עצמי לצלם קבוע במפגשים שלנו אבל אנשים צריכים לשתף פעולה, אני לא אלך ואפתח לאנשים את הבגאז' בכוח..

מי שהיה אצלו פתוח צילמתי ומי שקרא לי גם כן.

מקווה שמפגש הבא תהיה נוכחות כמו בכל מפגש ואני בטוח שיהיו הרבה יותר תמונות.

בקשר לp99 גם לי אין מילים למה שהוא עושה לאלמנטים הכי פשוטים אפילו, מדהים!! במיוחד אצלך ברכב ליאור שאין בניות או זוויות הגובה במה שהוא עושה אצלך זה כמו קסם, אפילו מהמושב האחורי מדהים.

אני מאוד אהבתי.:-D

פורסם

אני רואה שהיה מאוד מעניין אחרי שהלכתי, כך התמונות אומרות.

ליאור אני מקווה מאוד מאוד שתפסיק לעשות שינויים הגעת לתוצאה מעולה לדעתי

המידים האלה פשוט מדהימים!

יבגני אני שמח שהצלחת לטפל בבעיה שהיית לך, בכל זאת זה P99.

ממתין למפגש הבא והפעם אני אבוא עם המצלמה גם.

ומקווה מאוד כבר להגיע עם שדרוג כבר.

• תוכן חדש...