Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מופיעה היום מודעה של אוטו דיפו שבה נאמר שהם מוכרים מצברים בקיבולת של 55 ו- 60AH עם חצי שנת אחריות ב-349 ש"ח.

האם מישהו התנסה עם המצברים הללו? ואם כן, מה חוות דעתו עליהם?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש מצברים עם שנתיים אחריות - הם שוים.

אם הם היו שווים היתה להם אחריות ארוכה.

זה ארגז של פסולת מתכתית ומיץ של שקית זבל.

פורסם

למרות ההערה של קודמי, שהוא מומחה לכל דבר ועניין וכבודו במקומו מונח!!!

אני מזה 10 שנים משתמש במצברים הללו מאוטו דיפו - HI-ENERGY ובגלגול הקודם בשם קיקיוני אחר.

זולים - כמו שתארת.

אף אחד לא הלך לי לפני שעברו 4 שנים.

אני מעריך שהשתמשתי בכ6 מצברים כאלו ברכבים של המשפחה (רכבי בנזין עם מנוע עד 1800 סמ"ק).

אין לי מילה רעה להגיד עליהם, נהפוך הוא - אני ממליץ לכל חבריי ברגע שנגמר להם המצבר.

פורסם
יש מצברים עם שנתיים אחריות - הם שוים.

אם הם היו שווים היתה להם אחריות ארוכה.

זה ארגז של פסולת מתכתית ומיץ של שקית זבל.

יש צורות דיבור יותר מנומסות להביע דברים .

פורסם

לא ממליץ על השנפ יש לי ניסיון רע מאוד איתם.

מצבר של וולטה 60AH עולה 400ש"ח עם שנה אחריות, ויש לי ניסיון טוב מאוד עם וולטה אחלה מצברים החזיקו לי לא פחות מ5 שנים!.

פורסם
בשביל עוד 100 שקל אם תתאמץ תוכל לקנות של מותגים כמו VARTA או שנפ

ורטה הכי זול בקיבולת הזו = 600 ש"ח

מכל פירמה של מצברים יש דוגמאות גרועות וטובות

לדוגמא חבר שלי עם גולף חדשה התקלקל ורטה מקורי לאחר פחות משנתיים

מה שקובע את אורך חיי המצבר זה סוג הרכב הספציפי בן הוא מותקן

ואופי השימוש ברכב

פורסם

בד"כ הם באמת עולים כפול. לפני שנה הלך לי מצבר ורטא שנקנה ע"י הבעלים הקודם בצ'מפיון והחזיק לפי הרישומים יותר מ 4 שנים שזה מכובד, אבל זה מצבר שעולה על המדף 700-900, ואצל צ'מפיון עוד רוצים על זה מע"מ ושעת עבודה (!).

אז.. קניתי באוטו דיפו היי אנרג'י 55 שהיה במבצע ב 300 שקל והרכבתי לבד. עברה שנה ובינתיים הוא פיקס.

פורסם
...אני מזה 10 שנים משתמש במצברים הללו מאוטו דיפו - HI-ENERGY ובגלגול הקודם בשם קיקיוני אחר.

זולים - כמו שתארת.

אף אחד לא הלך לי לפני שעברו 4 שנים....

+1

לפני כ10 שנים נתקעתי עם מצבר גמור וזקן ברכב ביום שבת, די רחוק מהבית. בלית ברירה מתוך שאיפה לפתור את הבעיה מהר ולא לבזבז זמן בתחילת השבוע, הרכב הונע בדחיפה (גיר ידני) ובדרך הביתה עצרתי באייס בשפיים. לקחתי סיכון (בשל המחיר המפתה) ורכשתי מצבר "שקר כלשהו" עבור הרכב למרות החשש מהאחריות המוגבלת מאוד (שנה).

המצבר החזיק יותר מ3 שנים כמו גדול. כשהגיע זמנו, הוא הוחלף בעוד מצבר זול שעושה את עבודתו נאמנה.

כבר שנים שלא רכשתי מצבר של חברה מוכרת וידועה ולא היו בעיות.

פורסם

גם מהניסיון שלי (יש בבית 5 רכבי אספנות, החלפתי עשרות מצברים בשנים האחרונות), לא שווה לשלם את הפרמיה של החברות היקרות.

מצבר מחזיק פחות או יותר 3 שנים, לא משנה אם שלמת עליו 300 ש"ח או 800 ש"ח. מהניסיון שלי אין חוקיות שחברה X מחזיקה יותר מחברה Y. לא קרה לי עד היום שאחד המצברים (היקרים והזולים) כשל מסיבה זו או אחרת.

בפעם האחרונה רכשתי מצבר הלכתי על חברה חדשה (לפחות בשבילי, FIAMM) ובנתיים אני מרוצה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...