Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ורטא - הנתון שאתה מוסר

בישראל נמכרים כמעט מיליון מצברים בשנה - הינו מדהים, לדעתי.

מדובר בערך שוק של מעל חצי מיליארד ש"ח בשנה ואין כאן כל מדדים אובייקטיביים לגבי המוצר מלבד להסתמך על מילתו של זה או של ההוא. מכיוון שאתה מצוי מאד בשוק, אולי תרשה לי "לזרוק לך כפפה", שמא תוכל ליזום בדיקה או מדד של איכויות מצברים (להבנתי, מכיוון שהמצברים שאתה מוכר הינם במיצוב גבוה, תוכל רק לצאת נשכר מכך) וע"י כך לעזור לנו, הצרכנים.

תודה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רן כתב בעבר שמצבר זה מוצר עם אורך חיים משתנה. מרוצים ומאוכזבים יש מכל היצרנים, ולכן אני לא חושב שאפשר לערוך איזה מדגם סטטיסטי מייצג.

לי אישית למשל יש נסיון רע עם מצברי וולטא. גם השנפ הנוכחי מתחיל להראות סימני גסיסה, וזה כשהוא רק בן שנתיים וחצי, טופל ביד אוהבת ובילה את רוב חייו בנסיעות בין עירוניות רגועות.

ורן אם כבר פתחו את הנושא, בגלל שהמצבר שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים נכנסתי השבוע לאתר וארטא העולמי והסתכלתי בקטלוג.

למה אתה אומר שאין שום הבדל בין מצברי וארטא השונים אם יש הבדל במשקלי המצברים וזרמי ההתנעה?

קודם כל מצאתי שיש הבדלים בין הסדרה השחורה לכחולה לכסופה. מכאן אני משער שהמצברים הזולים והשחורים שממותגים תחת STARTUP ו POWERUP שייכים לסדרה השחורה בעוד הוארטא ה"כחול" שגם עולה כמה מאות שקלים יותר כבר נמצא רמה אחת מעל. אני צודק? אם לא, לאיזה מק"ט של וארטא מקבילים מצברי STARTUP ו POWERUP?

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מניסיון שלי ושל חברים, הכי טוב ושווה לקנות את המצבר הכי זול בשוק, הם מחזיקים מעל 3 שנים בשקט,

מצברים של שנפ שעולים כפול לא מצדיקים את המחיר שלהם והם מתים בדיוק אחרי 3 שנים אם לא פחות,

לשלם יותר על אחריות עדיין לא מצדיקה כי לא ניתקלתי מעולם במצבר שמת מתחת ל-3 שנים, חוץ מהשנפ היחידי שקניתי בחיים עם אחריות של שנה ומת אחרי שנה וחודש :?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• ספונסר פורום
פורסם
ורטא - הנתון שאתה מוסר
בישראל נמכרים כמעט מיליון מצברים בשנה - הינו מדהים, לדעתי.

מדובר בערך שוק של מעל חצי מיליארד ש"ח בשנה ואין כאן כל מדדים אובייקטיביים לגבי המוצר מלבד להסתמך על מילתו של זה או של ההוא. מכיוון שאתה מצוי מאד בשוק, אולי תרשה לי "לזרוק לך כפפה", שמא תוכל ליזום בדיקה או מדד של איכויות מצברים (להבנתי, מכיוון שהמצברים שאתה מוכר הינם במיצוב גבוה, תוכל רק לצאת נשכר מכך) וע"י כך לעזור לנו, הצרכנים.

תודה.

טלרון ביצעה בדיקות מעבדה למצברים השכיחים בארץ והתוצאות היו קיצוניות, חלק מהמותגים שנימכרים בישראל לא קרובים לנתוני הקיבול והזרם המוצהרים.

הבדיקות בוצעו על ידי מהנדס טלרון שעוסק רק במצברים יותר מ 40 שנה וגובו בדיקות של מעבדות ורטה בגרמניה.

שיווקית אנו נימנעים בנתיים מלפרסם מידע זה ובדיקות טכניות נוספות - כל דבר בעיתו...

מאחר וקצב המכירות שלנו בנסיקה גם כך אנו מעדיפים להשקיע את תשומת הלב בשכנוע המוסכים והחשמלאים ופחות לפנות לבעלי הרכב ישירות. רוב מכריע של הצרכנים נישמע להמלצת המוסכניק שלו ולא קורא מחקרים טכנים בעיתונות הרכב.

המקום היחיד בו מבוצע מגע עם לקוח הקצה זה בפורום מכובד זה.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• ספונסר פורום
פורסם

למה אתה אומר שאין שום הבדל בין מצברי וארטא השונים אם יש הבדל במשקלי המצברים וזרמי ההתנעה?

קודם כל מצאתי שיש הבדלים בין הסדרה השחורה לכחולה לכסופה. מכאן אני משער שהמצברים הזולים והשחורים שממותגים תחת STARTUP ו POWERUP שייכים לסדרה השחורה בעוד הוארטא ה"כחול" שגם עולה כמה מאות שקלים יותר כבר נמצא רמה אחת מעל. אני צודק? אם לא, לאיזה מק"ט של וארטא מקבילים מצברי STARTUP ו POWERUP?

הסברתי זאת רבות כבר בפורום מספר פעמים

אחד ההסברים מופיע בשרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=181668&highlight=560408054&page=30

אכתוב בקצרה:

הטכנולוגיה של מצברי VARTA (שחור, כחול, כסף), בוש, Energizer, StartUp, PowerUp, HELLA זהה לחלוטין:

• שלד PowerFrame
  • קלציום+סילבר
  • מכסה כפול

באותו מקט יצרן - המצברים זהים לחלוטין בין המותגים

במקטים שונים ההבדל מתבטא רק בכמות הפלטות הפנימית שמשליכה על הקיבול וזרם ההתנעה

לדוגמא:

מצבר ממותג VARTA מסדרת Black Dynamic בקיבול 70AH יהיה עם ביצועים נמוכים ממצבר Blue Dynamic בקיבול 74AH וביצועים יותר טובים ממצבר Silver Dynamic בקיבול 63AH

החלוקה של אותם מצברים לצבעים שונים נועדה לצורכי שיווק פנימים באירופה ואין לה שום משמעות טכנולוגית

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• תוכן חדש...