Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ קומפאס VS קיה ספורטז'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך קצת ייעוץ לאמא שלי לפני שתרכוש רכב חדש.

ההתלבטות העיקרתי היא בין 2 הרכבים הנ"ל עם גיר אוטומט, אולם נכנסת לתמונה גם האפשרות של הפטריוט(הבדלי יופי בלבד מהקומפאס?)

במחיר של הג'יפ - נכנס הספורטז' ברמת אבזור הגבוהה ביותר.

אין כמעט פרטים באתר של ג'יפ הישראלי, האתר ממש נחות וחבל.

מה אמין יותר?

האם יש מחלה מוכרת לאחד מהרכבים?

עלות טיפולים שלא בגדר האחריות(קוריאני VS אמריקאי)?

זה יהיה הרכב היחידי בבית וינהגו עליו אמא ובעלה. העדיפות היא לרכב מרווח גם מאחור, נוח, יוקרתי\איכותי, (הדלק פחות מעניין).

כמובן שהרכב לא ירגיש כמו סוס מת ושלא יחסר כוח\הנאה בנהיגה. הרכב ישמש לכביש בלבד.

תקציב כ190K

המלצתכם?

פורסם

הייתי מתרחק מהקומפס/טריוט שזה אוטו רכב עם שינויים בעיצוב. רכב מיושן וגם כאשר היה חדש הוא לא היה מצטיין בשום תחום .לא נוח פלסטיקה מגעילה בפנים נוחות נסיעה לא טובה ,בידוד רעשים רע. בכלל כמעט כל רכב אחר בקטגוריה יהיה יותר טוב.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

סה"כ שני הרכבים לא רכבים מצטיינים.

הספורטאז' היום הוא הדיל הכי חזק שיש בשוק הג'יפונים, הוא הרבה יותר מודרני ונעים מהג'יפ.

הג'ים מיושן ולא עומד בסטנדרטים של היום. אם עניין הסחירות משחק איזשהו תפקיד אז אני הייתי בוחר בספורטאז', קנייה הרבה יותר בטוחה ולדעתי הרבה יותר טובה.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

גם ב2011 הJEEP נחשבים מיושנים ולא נוחים? חבל, דווקא המראה החיצוני שלו מאוד מושך.

יש לכם המלצות טובות יותר לג'יפונים באותה קטגורית מחיר?

פורסם

לצערנו, הקטגוריה הזאת די מתה עבור רב היצרנים. ניתן לראות שטויוטה והונדה ששלטו בקטגוריה הזאת עד לפני כמה שנים כבר לא משקיעות והקוריאנים עקפו אותם בלי להתאמץ יותר מדי והם פורחים.

המתחרה היחיד שיש לספורטאז זה מתחרה מבית, הIX35.

ביניהם אין כ"כ הבדל, אישית אני היית הולך על הקיה, רק בגלל עיצוב נעים יותר.

פורסם

אם אתה יורד קצת בגודל, אתה יכול לקנות במחיר די אטרקטיבי את הסקודה ייטי 1.2 TSI.

יותר שקט ונעים מהג'יפים האחרים בעלי המנוע האטמוספיירי. גם מהיר וחסכוני.

סתם אופציה נוספת, שיהיה בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
עוד אופציה שאנשים שוכחים/לא יודעים שהיא קיימת:

אאוטלנדר

האאוטלנדר גדול ויקר מהם משמעותית. מה גם שהוא מגיע עם תיבה רובוטית לא משהו. הקומפאס סתמי וירוד מבחינת איכות וחומרים והספורטאז' נראה טוב אבל אוכל דלק. היטי הוא באמת אופציה חסכונית ומצויינת.

פורסם

תבדקו גם ניסאן קשקאי, אמנם ותיקה אבל עדיין "בעניינים". אמינה, בטוחה ואיכותית.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
האאוטלנדר גדול ויקר מהם משמעותית. מה גם שהוא מגיע עם תיבה רובוטית לא משהו. הקומפאס סתמי וירוד מבחינת איכות וחומרים והספורטאז' נראה טוב אבל אוכל דלק. היטי הוא באמת אופציה חסכונית ומצויינת.

האאוטלנדר יקר משמעותית? מאיפה הבאת את זה.

פותח השירשור מדבר על 190 אלף.

ב190 אלף יש מספר דגמים של אאוטלנדר שנכנסים לתקציב.

נסעת בכלל על התיבה הרובוטית שלו כדי לתת הבחנה שהיא לא משהו?

• תוכן חדש...