Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר מחקר מעמיק של כמה ימים כאן בפורום יש לי שתי הצעות על מכוניות:

1)פולו שנת 2000 80 אלף קמ יד 1 ב-18000 אלף שח

2)גטס 2005 200 אלף קמ (לאחר החלפת מנוע בשנת 2009) עם מערכת גז גם ב-18000

איך אני בודק את הרכב עם מערכת הגז? לא ראיתי שמשהו מדבר על הנושא בפורום, הבנתי שמכוני בדיקה לא מוכנים לקחת אחריות על הענין. אשמח לקבל מידע לפני שאני קונה.

מה נראה לכם יותר טוב משתי המכוניות, (מבחינת חיסכון ואמינות).

תודה רבה

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

בסדר רפי גינת סתם מלחיץ לדעתי, בקלות אפשר למצוא כמה מומחים שיגידו ככה, וכמה לקוחות שעשו להם התקנה מחורבנת ולהגיד להם לבוא לדבר,

אבא שלי עשה על רנו קנגו התקנת גז, ומאז הוא עשה כבר 200,000 קילומטר, אולי אפילו קצת יותר ושום מנוע לא הלך לו ולא כלום...

פורסם

שלום לכולם

טוב אתמול ראיתי את הגטס 2005 על הגז, הבחור נראה סוחר אז ירדתי מהענין, למרות שהיה מפתה ב-18K לקנות רכב גז.

לגבי הפולו 2003 גם ראיתי את הרכב, פתאום מנורת הABS דלקה ובנוסף לכך יש טסט עוד יומיים, הוא דורש 25K(ידני כמובן, 160000KM) נראה לי שאני אחכה לרכב יותר שמור במחיר הזה.

בכלל האם פולו נמכרת היום במחירון?

תודה רבה לכולם

מתגעגע לג"סטי 94

• תוכן חדש...