Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

חבר מוכר את רכבו; וולבו V-50, שנת ייצור 2008, נפח מנוע 2.4 ל', 140 כ"ס, הדגם הפחות מאובזר (ללא עור, גג שמש וכו'). הרכב נרכש מסוכנות וולבו כשהיה בן שנה, לאחר ששימש כרכב הדגמה.

הרכב כיום עם כ-60K ק"מ, נראה, מרגיש ומריח חדש לחלוטין. הטיפולים נעשו במוסכי וולבו מורשים והרישוי לשנה שלימה. עד כאן הפרטים...

השאלה הגדולה היא - מהו המחיר הנכון לשלם עבור רכב זה? מחיר המחירון (ללא שיקלול חברה) לפי לוי יצחק הוא כ-130K ש"ח לעומת כ-110K ש"ח לפי מחירון יד2. אם נבצע הפחתה לפי מחירון יד2, נגיע ל-98K ש"ח. המוכר מוכן למכור את הרכב ב-90K ש"ח.

מה דעתכם? האם המחיר משקף את התמורה בשוק לרכב כזה?

ובאופן כללי יותר, האם הנ"ל נחשב לרכב אמין עם עלויות אחזקה שפויות?

בתודה מראש למשיבים!

פורסם

אם הוא ימצא קונה ב-90K ש"ח שישלח לו הביתה פרחים ושוקולדים.

מדובר פה ברכב מאוד לא סחיר + עבר כרכב הדגמה, אני לא מכיר הרבה אנשים שיקפצו על ה"מציאה" הזו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שקלנו מאוד רכב כזה בעבר, ויש לי חיבה אליו. עם זאת, כדאי לזכור שמדובר בפוקוס עם עיצוב פנים טוב יותר.

אני לא אומר שאין לזה ערך - להיפך, ערך רב. לפחות בעיני.

עם זאת, לי הציעו בזמנו S40 מהדגמה במחיר נמוך משמעותית, בעשרות אחוזים, ממחירה הרגיל. רכב הדגמה לא עובר חיים קלים, אף שאצלך לא מדובר ברכב "ספורט" שעובר התעללויות קצת קשות יותר.

בכל מקרה, אני עם אלעד לגבי המחיר. היום, אתה יכול להשיג פוקוס סטיישן חדשה במחיר קצת יותר יקר. אז כדי לשלם 90K על פוקוס בתחפושת צריך מאוד לרצות את זה.

מצד שני, אני כמעט השתכנעתי לשלם עליה כחדשה יותר , בדיוק בגלל שהיא לא פוקוס ונעימה יותר משמעותית מבפנים, רק שזה היה מול הפוקוס דור קודם.

אגב, אני לא יודע אם נסעת בה - היא לא זריזה כמו שהיית יכול לצפות.

לכן, בסופו של דבר, שקלול המחיר הוא אינדיבידואלי, אבל תשאל אותו כמה הפחיתו לו כשרכש את הרכב...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לרכוש רכב כזה מחבר זה דבר קשה כי לא נעים לך להתמקח איתו ולרכבים כמו וולוו לרוב אפשר להוריד הרבה במיקוח בגלל השוק החלש של הרכב

הייתי ממליץ לך לקנות את הרכב הזה אם אהבת אותו אך לא מחבר כי תצליח להשיג מחיר טוב בהרבה

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

תודה על תגובתכם.

אמנם הרכב שימש לנסיעות מבחן, אך הוא נרכש עם כ-6K ק"מ בלבד, כך שניתן להניח שלא הספיקו להתעלל בו יתר על המידה.

לגבי הקביעה כאילו מדובר בפוקוס מהודרת, איני מסכים עם זה כלל. אומנם היא מבוססת על הפוקוס, אך המנוע (5 ציל', 2.4 ל'), תיבת ההילוכים ופנים הרכב לא מזכירים פוקוס כלל ועיקר.

היום שוב נהגתי על הרכב; נכון שהמנוע לא חזק מאוד, אך היא מאוד נעימה לנהיגה ומשרה רוגע וסולידיות.

נראה שאישן על זה עוד קצת..

שוב תודה למגיבים.

• תוכן חדש...