Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני כבר חודש מחפש עבודה, ובזמן הזה שאני מחפש החלטתי לחתום בלשכת התעסוקה, למרות שאני לא יודע אם אני בכלל עומד בקריטריונים של ביטוח לאומי לקבלת דמי אבטלה.

עבדתי שנה ו-9 חודשים רצוף בבית דפוס, שלאחריהם התפטרתי. הייתי חודש בלי עבודה (לא חתמתי בלשכה), ואז התחלתי לעבוד בפלאפון בפרוייקט שנמשך 3 חודשים שלאחר קיבלתי מכתב "סיום חוזה עבודה", שלפי הבנתי, דינו כדין פיטורין. אמנם אמרו לנו מראש שהעבודה היא לשלושה חודשים (עם אופציה להמשיך שלבסוף לא מומשה אצל אף אחד מהפרוייקט) אבל עדיין, אני לא התפטרתי.

האם אני זכאי לדמי אבטלה או שהחתימות שלי שם שוות לת*ת?

פורסם

אם התפטרת, יש תקופה של 3 חודשים בהם אתה לא יכול לחתום. לפי מה שכתבת אתה לא תוכל לקבל אבטלה על העבודה בבית הדפוס, ובעבודה שניה עבדת מעט מדי זמן כדי להיות זכאי.

פורסם
אם התפטרת, יש תקופה של 3 חודשים בהם אתה לא יכול לחתום. לפי מה שכתבת אתה לא תוכל לקבל אבטלה על העבודה בבית הדפוס, ובעבודה שניה עבדת מעט מדי זמן כדי להיות זכאי.

סליחה אבל לא נכון בכלל!

ע"פ חוקי הביטוח הלאומי, עליך לצבור 360 ימי עבודה בתוך תקופה של 540 יום שקודמת למועד הגשת התביעה לדמי אבטלה.

http://www.btl.gov.il/benefits/Unemployment/pages/%D7%AA%D7%A0%D7%90%D7%99%20%D7%96%D7%9B%D7%90%D7%95%D7%AA.aspx

פורסם

עופר,

אז זה נחשב לי גם אם התקופה שצברתי היא משתי עבודות?

מה לגבי זה שעזבתי את העבודה הראשונה מרצוני, ומהשנייה דיני כדין מפוטר? זה מפריע לי איכשהוא?

פורסם

שלושה תנאים

האחד שאתה מעל גיל 20

השני שצברת תקופת אכשרה , גם היא משתי עבודות כמו במקרה שלך.

והשלישי אם התפטרת תקבל אחרי 90 יום את המגיע לך אבל אתה צריך לחתום גם בתקופת ה 90 יום האלה או במקרה שלך מדובר בהפסקת עבודה (פיטורין ) מגיע לך לקבל אחרי תקופת המתנה של 5 ימים.

מאחל לך שתמצא עבודה מתאימה במהרה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נצל"ש - לא עבר איזה חוק (קראתי כתבה בעניין די ממזמן) או שאמור לעבור,על כך שמי שמתפטר או מפוטר - מקבל פיצויים מלאים?

ההבדל הוא שאם אתה מפוטר,אתה זכאי לאבטלה,ואם התפטרת,אתה לא (יש גבול ללהיות ת'מע :lol:)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כל פעם מחדש אני מתפעל מהתופעה הזאת - אנשים אשכרה מפחדים ממשרדי הממשלה, חושבים שיעשקו או ירמו אותם שם... :roll:

הביטוח הלאומי ושירות התעסוקה נמצאים שם בשבילך, האזרח. אם פשוט תסביר להם את הסיפור שלך, אין שום סיבה שלא ינחו

אותך בכיוון הנכון ויתנו את כל מה שמגיע לך. בשביל מה צריך להתייעץ בפורום ולאסוף חתיכות מידע כשאפשר פשוט לגשת ישירות

למקור ולסגור עניין?

פורסם

Derish

קרא את תשובתי בתשומת לב מירבית

לא תמיד הפקיד שש לעזור ,ולא תמיד הוא מודע בעצמו למה מגיע או לא.

מפתיע האא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הביטוח הלאומי ושירות התעסוקה נמצאים שם בשבילך, האזרח.

:brickwall:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כל פעם מחדש אני מתפעל מהתופעה הזאת - אנשים אשכרה מפחדים ממשרדי הממשלה, חושבים שיעשקו או ירמו אותם שם... :roll:

הביטוח הלאומי ושירות התעסוקה נמצאים שם בשבילך, האזרח. אם פשוט תסביר להם את הסיפור שלך, אין שום סיבה שלא ינחו

אותך בכיוון הנכון ויתנו את כל מה שמגיע לך. בשביל מה צריך להתייעץ בפורום ולאסוף חתיכות מידע כשאפשר פשוט לגשת ישירות

למקור ולסגור עניין?

הרבה זמן לא הייתי פה במשרד ממשלתי, הא?

כמו שיאשה אמר, לא תמיד הפקיד/ה יודעים את הנהלים והחוקים, לעיתים אתה מגלה שמה שנאמר לך הוא הטעיה והפקיד שאתה עומד מולו כרגע סותר דברים שנאמרו לך.

לפעמים הסיטואציה שלך היא בתחום האפור ושם חשוב לדעת את החוק ומשמעותו לפני שאתה שומע את דעתו של הפקיד.

אבא שלי פרש לפני מס' חודשים, ולי נוספו עוד כמה סיפורים על מעללי הביטוח הלאומי, לפעמים זה חוסר מקצועיות לפעמים זה סתם עצלנות פושעת.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...