Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש קורבט , צריך עזרה ויעוץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני חדש בפורום . מסתבר שהתסמינים התגברו ונדבקתי. בא לי רכב אספנות ,בעיקר אמריקאי ופתוח ומשום מה קורבט נתפסה לי בעדשה. מבקש את עזרתכם האדיבה את ההכרות והידע שלכם במציאת רכב כזה. לא נעול דווקא על קורבט אך רצוי, תודה מראש לכל המגיבים.(מקווה שפרסמתי במקום הנכון)

פורסם

היית מתחיל ביד 2.

רכב.

מיוחדים.

ריכבי אספנות.

בודק שם מחירים רואה איזה רכב עומד בתקציב שלך.

מתקשר מברר מתמקח.

אחרי זה נכנס לכאן ושואל ספציפית על רכב מסויים.

קח בחשבון הוצאה בסדר גודל של 100,000 ש"ח לדרישות שלך.

תנסה גם כאן בפורום ב ריכבי אספנות למכירה יש שרשור מיוחד למוכרים וגם למחפשים.

פורסם

קבריולט תעלה יותר .

אתה סגור כבר על תקציב לרכישה?

בקורבטים {דור שלישי } אפשר לפרק את הגג { טי טופ} זה עדין לא קבריולט אבל קרוב .

בקיצור יש בארץ כמה מוצעות למכירה אני ממליץ לך לבדוק הייטב כל רכב שתתעניין בו עם מכונאי שמבין עניין ברכבים כאלו ויודע לעבוד עליהם .

בבסיסים הרכבים האלו די אמינים והמכונאות פשוטה יחסית אבל רכב לא מתוחזק או שמור יגרור הוצאות גבוהות .

תמיד ישנה האופציה ליבא לבד רכב מארה"ב אם יש לך חשק להתחיל בתהליך .ֿ

תום

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

הקורבט דור שלישי C3 הוא רכב אמין בסך הכל אילה אים אתה נופל על שיפוץ מנוע או גיר וזה יקר.

כימעט כל חלק ניתן להזמין מארה"ב ישנם אתרים רבים שמוכרים חלקים לקורבטים.

בעיקרון יש לך שתיי אפשרויות לרכישת קורבט.

1. כמו שאמרו ביד 2 תוכל לימצוא מיספר כליי רכב כאילה ולירכוש אותם. אין שום סיבה לשלם על קורבט כזאת יותר מ 85,000-90,000

אני מתכוון לדגם קופה לא הקבריולט ולשנים של 75 ומעלה אולי אפילו 74. רכב יותר ישן יותר יעלה יותר. (לפני שכל החכמים יקפצו לא מדובר על רכבים עם מיספרים מתאימים וכו').

2. ייבוא מארה"ב תהליך ארוך יותר שכולל איתור רכב כזה, מישלוח לארץ, שיחרור מהמכס (כאב ראש לא קטן). אתה לא יודע מה אתה

קונה עד שהרכב מגיע לארץ אילה אם יש לך מישהו שם שיבדוק לך את הרכב. התהליך הזה ארוך יותר וגם יקר יותר מאשר רכישה בארץ.

אני כן ממליץ לך לקחת את הרכב לבדיקה לא במכון אילה ע"י מישהו שמכיר את הרכבים הללו ויכול ליבדוק את הרכב.

את הקורבט קל מאוד לשפר לאבזר השמיים הם הגבול הכל תלויי בשיגעון ובכיס.

בסך הכל הקורבט הוא רכב אמין, מהנה מאוד, זולל דלק (רוב הקורבטים בארץ הם עם מנוע 5,700 סמ"ק) אבל אים אתה מחפש רכב

חסכוני אז אתה לא מתאים לקורבט. כיף ליפתוח את הטי טופ ולהנות מהרוח בשיער (אים יש :lol:)

ישנו מועדון קורבטים פעיל מאוד שמארגן מיפגשים טיולים כדאי להצטרף.

במידה ותיהיה מעוניין אני יכול להמליץ לך על מישהו שיכול ליבדוק את הרכב שלח לי הודעה בפרטי ואני אמסור לך את הפרטים שלו.

לסיום שים לב שלרכב יש הגא כוח ובלמים של כוח זה יותר נוח לא חייבים אבל עדיף.

בהצלחה, שאול

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם

קאמרו 96 אם אני לא טועה, קבריולט, מנוע הדגם החזק, רכב מצב מצויין.

אם תדבר הבחור אני חושב שזה עומד בתקציב שלך (85,000 ש"ח) רכב מדהים נהגתי בו הרכב מדהים.

אייל - 050-5560026

פורסם

תודה לכולם , אני די נעול כרגע על קורבט. מבחינת תקציב,,,יש. ואשמח לקבל עזרה לגבי הרכב הנ"ל. לגבי ייבוא חשבתי על זה , זה לא כל כך מסובך אבל אין לי עצבים להתעסק בזה. (הפלא שלי 0507-610667 )תודה מראש. יש לי תחושה שאני הולך להכיר אנשים נהדרים בפורום הזה.

פורסם
תודה לכולם , אני די נעול כרגע על קורבט. מבחינת תקציב,,,יש. ואשמח לקבל עזרה לגבי הרכב הנ"ל. לגבי ייבוא חשבתי על זה , זה לא כל כך מסובך אבל אין לי עצבים להתעסק בזה. (הפלא שלי 0507-610667 )תודה מראש. יש לי תחושה שאני הולך להכיר אנשים נהדרים בפורום הזה.

תגיע למפגש המועדון ביד אליהו תמצא שם חלק לא מבוטל של חברי מועדון קורבט - תראה בעניים את המכוניות ותקבל יעוץ בכל נושא שתרצה . חברה מצויינים באחריות.

אם יש לך עוד שאלות שאתה מעוניין לשאול כאן אתה מומזן גם כן. הכי חשוב קח את הזמן ואל תקפוץ על הרכב הראשון שאתה רואה , תבדוק היטב כל רכב כאן או בחול לפני שאתה משלם עליו מנסיון זה יכול לחסוך המון כסף בהמשך.

תום

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תוכן חדש...