Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה שאני מחבר את הטלוויזיה (32" של פנסוניק) למחשב בכבל HD אז שאני רואה סרט 1080p אז לא ניתן לראות את כל המסך?

הטלוויזיה תומכת ברזולוציה של עד 1920X1080 והמסך של המחשב עד 1366X720.

עכשיו עשיתי שרק הטלוויזיה תוצג ובכל זאת אם אני מגדיל רזולוציה ל1920 אז אני רואה את כל התצוגה של המחשב בחצי מסך של טלוויזיה והשאר שחור.

מה ניתן לעשות?

תודה לעוזרים.

פורסם

כמובן שאתה דבר ראשון צריך להגדיר את את הרזולוציה על 1920X1080 כי זו הרזולוציה של מסך הטלוויזיה. דבר שני, אני לא יודע אם יש לך כרטיס של ATI או NVIDIA אבל תחפש שם הגדרות של OVERSCAN ותנסה לשחק עם זה. דבר שלישי, אם יש לך את האופציה הזו בטלוויזיה אתה צריך להעביר אותה למצב של JUSCT SCAN או DOT BY DOT, זה נמצא בתפריט היכן שמגדירים אותה כ 16:9.

פורסם

אתה צריך להעביר את התצוגה לטלויזיה ולא ל"שכפל" (duplicate) את התצוגה לשני המסכים.

לפי מה שאני יודע, אין אפשרות ששני מסכים יראו תמונה ברזולוציה שונה באותו הזמן.

פורסם

זאת הבעיה בהגדרות רשום תצוגה 2 בלבד. (הטלוויזיה)

שיניתי רזולוציה ל1920 ועדיין כאילו המחשב עצמו תומך רק עד 1366 הוא מראה את התצוגה על המסך רק ביותר קטן והרווח ביניהם מלא בשחור.

פורסם

תנסה לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך, אולי בדרייברים החדשים תהיה תמיכה.

לצערי אני חושב שאם הכרטיס מסך שלך לא תומך ברזולוציה אין יותר מידי מה לעשות.

• תוכן חדש...