Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ. פיג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי היום לראות פיג'ו 306 שנת 1999. ממראה ראשון האוטו נראה כחדש,ממש נראה טוב...בדקנו גם מנוע ול שאר הדברים(בעין כמובן) והכל נראה בסדר. בעל הרכב גם לא התנגד שניקח אותה לבדיקה במוסך וביום ראשון נעשה זאת.

השאלה שלי היא כזאת, החסרון היחיד(לדעתי) שיש לרכב הוא שהוא עבר 230K...השאלה שלי אם אני באמת צריך לדאוג ובעצם האם זה באמת הרבה או ש...מישו יכול ככה לתת הסבר או משו?

תודה מראש :)

פורסם

אם האוטו טופל בזמן והוא באמת שמור אין סיבה לחשוש,230 לא אומר שהמנוע כבר גמור,זה ממוצע סביר ל1999.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם הרכב שלי שנת 1999 עם 236000 ק"מ,מטופל כמו שצריך, ולכן למנוע יש עוד זמן.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

תבדוק את הרכב, כי לפיג'ו ולצרפתיות יש נטיה "למחלות".

רדיאטור.

פלסטיקה.

גומיות.

חלודה.

חשמל.

אם הרכב צלח את המבחנים שיהיה בהצלחה ברכישה, ולא לשכח לבצע יישור קו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תבדוק את הרכב, כי לפיג'ו ולצרפתיות יש נטיה "למחלות".

רדיאטור.

פלסטיקה.

גומיות.

חלודה.

חשמל.

אם הרכב צלח את המבחנים שיהיה בהצלחה ברכישה, ולא לשכח לבצע יישור קו.

ל'

כמו שאמרתי, מבחינת המראה(גם מנוע,רדיאטור וכו') הרכב נראה מעולה!

יום ראשון ניסע למוסך ונבדוק אותו מבחינת ביצועים,מנוע,וכל מה שצריך...

פורסם

גומיות זה בלאי שבכל רכב בן 11-12 שעמד בשמש הישראלית יש לבדוק, (וסביר שהמצב שלהן לא משהו), כך גם בעיניין הפלסטיקה.

ל306 אין כל בעיה ידועה של חלודה.

כל השאר יש לבדוק בכל קניית רכב, בטח רכב בן 10-11, שעבר 230000 ק"מ.

פשוט עשה את הבדיקות הרגילות וההכרחיות, כמו כן בדוק היסטוריית טיפולים וקבלות אם יש. את הרכב הייתי בודק במוסך מומחה או מורשה (אם יש לך מי שיעשה זאת) וזה עדיף על בדיקה במכון טסטים.

אם אתה מהמרכז, הייתי פונה לאורן ממוסך "אורן שרותי רכב", הן ליעוץ ראשוני והן לבדיקת הרכב: פז'ו-סיטרואן זו ההתמחות שלו.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אני גם מוכר משהו דומה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=401415

(פירטתי את כל היסטוריית הטיפולים בערך בשנתיים האחרונות)

יכול גם לאשר שהמנוע או קילומטראז' זה לא בהכרח מה שצריך להטריד אותך ב 306. כל התקלות שלי לא היו קשורות בכלל למנוע, שתמיד הפתיע אותי כמה עירני ונמרץ הוא. לא חשבתי מעולם בירידה בביצועים שלו. אבל מה? כל המסביב מתפרק ברכבים האלה, בעיקר אחרי 10 שנים. כמו שאתה יכול לראות, החלפתי כמעט חצי רכב מסביב למנוע :)

פורסם
אני גם מוכר משהו דומה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=401415

(פירטתי את כל היסטוריית הטיפולים בערך בשנתיים האחרונות)

יכול גם לאשר שהמנוע או קילומטראז' זה לא בהכרח מה שצריך להטריד אותך ב 306. כל התקלות שלי לא היו קשורות בכלל למנוע, שתמיד הפתיע אותי כמה עירני ונמרץ הוא. לא חשבתי מעולם בירידה בביצועים שלו. אבל מה? כל המסביב מתפרק ברכבים האלה, בעיקר אחרי 10 שנים. כמו שאתה יכול לראות, החלפתי כמעט חצי רכב מסביב למנוע :)

תודה על המידע :)....אני אומר העיקר שהדברים החשובים והיקרים מבחינת האוטו לא מתקלקלים(אני באמת מקווה) מהר. שאלה אחת,לכל בעל רכב אמור להיות ספר טיפולים או ש..?

תודה על המידע באמת שיכנעת אותי עוד קצת לקחת את האוטו,אני שומע עליו רק דברים טובים(מבחינת מכנית כמובן...כל הדברים האחרים,שוליים ואפשרי לטפל )

פורסם
שאלה אחת,לכל בעל רכב אמור להיות ספר טיפולים או ש..?

למי שמסודר ומטפל ברכב בצורה סדירה, יעדכן את ספר הטיפולים בכל טיפול שהוא מבצע ברכבו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא ניהלתי ספר טיפולים כי באמת חשבתי שהרכב ימות אצלי, אבל נפלה הזדמנות ל 307.

הנחתי את הרכב למכירה אצל אותו מוסכניק שטיפל לי ברכב כל השנים כך שספר הטיפולים שלי הוא בצורת אדם.

אבל וודאי שמומלץ ואפילו חובה שתדע מה בדיוק עבר הרכב בשנים האחרונות לפחות.

דע שיש תקלות שלקח לי יותר משנה לאתר ולתקן, כך שספר טיפולים יכול לרמוז לך על תקלות שכאלה, שלא סודרו עד תום.

פורסם
אני לא ניהלתי ספר טיפולים כי באמת חשבתי שהרכב ימות אצלי, אבל נפלה הזדמנות ל 307.

הנחתי את הרכב למכירה אצל אותו מוסכניק שטיפל לי ברכב כל השנים כך שספר הטיפולים שלי הוא בצורת אדם.

אבל וודאי שמומלץ ואפילו חובה שתדע מה בדיוק עבר הרכב בשנים האחרונות לפחות.

דע שיש תקלות שלקח לי יותר משנה לאתר ולתקן, כך שספר טיפולים יכול לרמוז לך על תקלות שכאלה, שלא סודרו עד תום.

הבנתי.תודה רבה :)

פורסם
תודה על המידע :)....אני אומר העיקר שהדברים החשובים והיקרים מבחינת האוטו לא מתקלקלים(אני באמת מקווה) מהר. שאלה אחת,לכל בעל רכב אמור להיות ספר טיפולים או ש..?

תודה על המידע באמת שיכנעת אותי עוד קצת לקחת את האוטו,אני שומע עליו רק דברים טובים(מבחינת מכנית כמובן...כל הדברים האחרים,שוליים ואפשרי לטפל )

לא מחייב לפעמים גם הדברים ה"קטנים" מסביב יקרים בתור אחד שהחזיק 306 1.4 שנת 99 במשך כמעט שנתיים (ו 55K ק"מ בערך) שנה ראשונה זולה וטובה שנה שניה יקרה! (הכל מתועד ומסודר מוסך אחד ונהיגה מאוד מאוד זהירה)

• תוכן חדש...