Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהבתי את הלוגיקה:

1. האייפון של אמא לא פרוץ.

2. האייפון של אמא נהרס אחרי שבוע בלי שום סיבה.

מכאן:

3. אין שום בעיה עם אייפון פרוץ.

נו טוב :-P

התכוונתי שאותם הבעיות שיש באייפון פרוץ, קיימות גם בלא פרוץ. מכאן ניתן להבין ש - פריצה זה אחלה דבר. :wink:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
ולמה אתה חושב שהדברים שנכתבו בוואלה או באייפונל נכון ?

כתמים כחולים/אדומים/צהובים... הכול תלוי איזה חומר שאף כותב ההודעה לפני שכתב את ההודעה.

לא צריך לשאוף שום דבר יש סירטון שמדגים מעולה שכל המסך צהוב!:roflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=QH2KtkH6ZjI&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
לא צריך לשאוף שום דבר יש סירטון שמדגים מעולה שכל המסך צהוב!:roflmao:

QH2KtkH6ZjI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חשוב לי לציין, יש לנו בבית 3 מגשירים אייפון 4. כולם שחורים. 2 מהם מראים צג קר-כחול ואחד מהם מציג מסך חם-צהוב כמו התמונה בסרטון הנ"ל.

כנראה שמסך צהוב זה עניין של מזל. וגם באייפון 4 הרגיל זה קיים. אם יש לכם בבית יותר מאייפון אחד. כנסו למסך הבהירות תגדירו על מקסימום.. ותשוו. בטוח יהיה הבדל בין המכשירים

בנוסף לכל זה, ב 4S אכן קיימת בעיית סוללה חמורה מאד. אנשים מדווחים שזה בקושי מחזיק חצי יום עם שימוש קל ובלי שיחות

דיון בפורום תמיכה מאתר APPLE :

https://discussions.apple.com/thread/3391947?start=15&tstart=0

כנראה שכדאי לי לרדת מה 4S ולהסתפק ברגיל

פורסם

אצלנו יש 4 ו 3gs

שמים אחד ליד השני ומנגנים סרטון זהה, או תמונה זהה

כשיש רקע לבן ב4 הלבן נראה יחסית ירקרק ללבן הכמעת מוחלט ב 3gs

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לי יש אייפון 4 עם ios5 לא פרוץ ואני חווה זמני סוללה נמוכים ממה שהתרגלתי בעבר לפני שעידכנתי את הגרסא.

לפי השמועות באינטרנט לא מדובר על בעית תוכנה אלא חומרה, אבל בכל מקרה נראה לי שios5 זולל גם

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בעיות שמיעה/סוללה כנראה שיפתרו בעדכון גירסא.

אותי מטריד המסך הצהוב עם ניגודיות נמוכה מהאייפון 4 הרגיל

http://www.anandtech.com/show/4971/apple-iphone-4s-review-att-verizon/10

רכשתי השבוע את האייפון 4, והמסך מדהים! עדיין יש לי אפשרות לבטל את העסקה ולשדרג לאייפון 4S (כשיגיע). ואני לא יודע מה לעשות.

• תוכן חדש...