Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה, חזרנו לגראדים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואו איזו הפתעה...

הייתי בטוח שמעכשיו רק יונים יתעופפו מעל עזה אחרי ש1027 (פחות 5) חתמו על נייר טואלט שהם מתחייבים להפסיק לעסוק בטרור.

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשמעו צריך לפעול ומהר. מה שהולך פה זה כבר מוגזם. אני תושב אשדוד וואלה נמאס לי שכל כמה זמן מתרגלים לשקט ופתאום יש אזעקות ונפילות. איך לעזאזל הממשל שלנו משחק לעצמו בביצים ולא עושה כלום בעניין?! לא מקובל על הדעת.

צריך לעשות משהו מיידי שיטפל בעניין אחת ולתמיד. גם אם זה אומר להיכנס למלחמה/מבצע/אנערף. זה עדיף פי מיליון על כמו ז*וני מוח משני הצדדים, שקט חודשיים-שלושה ואז עוד פעם "הפתעות" כאלו.

פורסם
תשמע חדשות ותדע שכיפה אחת פרוסה ואחת תהיה פרוסה בלילה לפי ההתרעות..

שתיהן פרוסות כבר מהבוקר. ושוב, יש אילוצים כאלו ואחרים שבגללם אין ירוטים.

GOLF, הינה בשבילך - http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-4140876_184,00.html

וגם זה לא מדויק (היה יותר מירוט אחד).

ותתחילו להרגע עם כל הטענות שלכם למערכת, היא יושבת באיזור מסוים ויש לה טווח מסוים מאוד שהיא יכולה להגן עליו. אולי אדוני ימציא לטובת המדינה מערכת שתגן על הדרום רק ממיקום אחד ויחיד? :roll::evil:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

SRONIS, הפרטנרים שלך לשלום יורים עלינו...תרים טלפון למישהו ועשה שזה יפסיק,אנחנו רוצים לעשות שלום......

:? .

NOT !

פורסם
SRONIS, הפרטנרים שלך לשלום יורים עלינו...תרים טלפון למישהו ועשה שזה יפסיק,אנחנו רוצים לעשות שלום......

:? .

NOT !

מחבלים הם לא פרטנרים לכלום. וגם אבו מאזן לא פרטנר משהו... בטח עדיף פשוט לזרוק עליהם אטום, לא?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בטח עדיף פשוט לזרוק עליהם אטום, לא?

אם לאטום לא היתה השפעה על שאר המדינה אז אולי....

אני אסתפק בפצצות נפלם,או להביורי ענק...או כמה אלפי טרקטורי ענק כדי "ליישר" את השטח...משהו כזה:

c14-traktor-4-tur-path.jpg

פורסם
שתיהן פרוסות כבר מהבוקר. ושוב, יש אילוצים כאלו ואחרים שבגללם אין ירוטים.

GOLF, הינה בשבילך - http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-4140876_184,00.html

וגם זה לא מדויק (היה יותר מירוט אחד).

ותתחילו להרגע עם כל הטענות שלכם למערכת, היא יושבת באיזור מסוים ויש לה טווח מסוים מאוד שהיא יכולה להגן עליו. אולי אדוני ימציא לטובת המדינה מערכת שתגן על הדרום רק ממיקום אחד ויחיד? :roll::evil:

קודם אתה אומר שהיא מחשבת אם ליירט או לא, אח"כ "יש אילוצים". יש לך פה דוגמא חיה מהיום איך יש פגיעות ישירות ופצועים ואף יירוט ממה שנורה צפונית מהרצועה. בתור מי שמשרת ב"מקום שיודע יותר טוב" אתה צריך לדעת שיש יותר מסוללה אחת, אז מי בכלל דיבר על מיקום אחד ויחיד. הדבר היחיד ש"המערכת" עושה ועושה נכון זו מדיניות התגובה - אין שום שיגור לפה שעובר לחלאות האלה בשתיקה.

פורסם

תלמד לקרוא ולהבין את הנקרא, שכן תראה לי איפה כתבתי שיש סוללה אחת? הצחקת אותי. יש 3 סוללות נכון להיום (ואוכל להגיד לך גם כמה יש בדרך). 2 פרוסות כרגע בשטח. עד פה ברור? יופי. נמשיך: כל סוללה פרוסה באיזור שמגן על איזור מאוד ספציפי ומסוים, שכן אי אפשר להגן גם על אשקלון גם על אשדוד גם על שדרות וגם על ב"ש בבת אחת (על אחת כמה וכמה להגן על כלל האיזורים שיש בין לבין). אולי עכשיו אתה מבין מה האילוצים?! :evil: מאסת. באמת שמאסת. כשתדע איך דברים עובדים במערכת, אח"כ תפתח את הפה שלך. עד אז, אנא ממך, בלי דברי הבל. כיפת ברזל זה לא מקל קסמים שמיירט כל גראד שעף מעל שמי ישראל. איפה היית כדי לפתוח את הפה שלך לפני כחודשיים? איפה היו הטענות שלך? המון יירוטים. גם אז היא הייתה ליופי?!

בקשר למיקום אחד ויחיד אני התכוונתי שאולי אדון GOLF של הפורום יתכנת בשביל המדינה שלו מערכת שתפעל ממקום אחד ותיירט\תשמיד\תמיס\מה שרק תרצה כל גראד\קסאם\פצמ"ר שמשוגרים לארץ, וככה לא יהיו אילוצים וטענות כלפי מערכות אחרות שלא מתפקדות כראוי והן סתם אוכלות את תקציב הביטחון והן ליופי בשטח (הרי ברור שהיער נראה יותר טוב עם סוללה של כיפת ברזל :roll::roll::roll: GIVE ME A BREAK...) .

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מתחת למרפסת ניידות חדשות ואיזשהו שר שמתראיין, מישהו רוצה למסור משהו לעיתונות, אני תיכף יורד לתת את דעתי לעניין :-D

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם מאסתי למה אתה עונה? עדיף שלא תענה באמת.

אף אחד לא דיבר על מטה קסמים, אבל זה גם לא מתפקד כחלק מזה.

מאסתי עליך עוד יותר? מעולה.

פורסם
שים לב שאפילו מי שצייר אותה (ככל הנראה דתי בגלל התאריך העברי הפינה) טרח לשים לאמא הערביה ולתינוק הערבי פרצוף מבועט, אפילו לו ברור שהם אנשים חפים מפשע שנחטפו ע"י ארגון אירני קיצוני לסיטואציה שממש לא מוצאת חן בעניהם.

הוא רואה את זה ככל הנראה כי הוא לא שטוף שנאה כמו חלק מהמשתתפים בדיון הזה שרק רוצים להשמיד את כל עזה.

אייל,

יש לי הצעה לא רעה, אני לא בטוח שהיא תפטור את הסיטואציה הקשה עם עזה אבל אפשר לנסות.

עושים רשימת חיסול של כל בכירי אירגוני ההתנגדות (כי לכולנו ברור שאנחנו כבר לא מתעסקים רק מול החמאס).

אתם שומרים על שקט, הרשימה נשארת במגירה ובכלל לא זוכרים שהיא קיימת.

על הפצמ"ר הראשון (לא גראד, פצמ"ר), הרשימה הזאת נכנסת לתוקף ומתחילה מסכת חיסולים מהאויר עד שמשיגים 3 ימי שקט.

3 ימי שקט זה בעצם חזרה לשביתת נשק והרשימה חוזרת למגירה עד לפצמ"ר הבא.

על פניו, זה פתרון מעולה שלדעתי גם יעבוד, אלא מה, שהוא יוביל להסלמה ואז ישראלים בדרום שוב יחטפו טילים על הראש, מה שאף אחד (ובעיקר הם) לא מעוניין שיקרה.

אני מזכיר לך, הפעם היחידה שהחמאס אי פעם פנה למדינת ישראל וביקש שביתת נשק הייתה בעיצומה של תקופת הסיכול הממוקד.

בגירה- הצעה מצויינת. אני בעד .

סוף סוף משהו קונסטרוקטיבי שאפשר לעבוד איתו.

אני בעל דעה שונה מרוב האנשים שהגיבו כאן בשרשור. יש הבדל...

בורח מתשובה? למה, כי התשובה שלך כל כך טובה? אני נראה לך כמו גנרל או ראש ממשלה? אין לי שמץ של מושג מה לעשות עם הגראדים. כל מה שיש לי זה השכל הישר לדעת מה לא לעשות. אתה, לעומת זאת, משוכנע שאתה בעל ידע עמוק בתהליכים מדיניים ופוליטיים, כולל מדיניות חוץ, יחסים בינלאומיים וחוק ומשפט, כשבעצם אתה לא מבין כלום בדיוק כמוני. אצלך הכל נורא פשוט: אם הזרג המדיני לא היו כל כך לפלפים, כבר מזמן היינו מכניסים להם באבו-אבוהא. מצטער, זה דיבור של מישהו שהוא חצי מגילך...

אתה אומר שאתה לא גנרל או ראש ממשלה ואין לך מושג מה לעשות,

אבל מצד שני למרות שאתה לא גנרל ולא ראש ממשלה אתה אומר בבטחון מלא מה לא צריך לעשות !

אתה לא קצת סותר את עצמך?

אם אין לך מושג, אז אין לך מושג. לכל הכיוונים.

שכל ישר אמרת? למה השכל הישר אומר להבליג על פגיעה באזרחים ? אולי ניתן להם עוד קצת שטחים שיירו עלינו מיותר קרוב? נשמע אחלה לא?

אגב ברור לי שאתה לא שמאל קיצוני,ואני יודע שאתה לא בן אדם רע. אתה פשוט פחות מתמצא, ניזון מהתקשורת וגם בשר מבשרה וכמובן ובוחר פוטנציאלי של שלי יחימוביץ' שזה כמו לזרוק את הקול לפח האשפה. :)

אני מניח שגם הלכת להפגנות השמאל ,סליחה, מחאת הדיור / אוהלים / עובדים זרים / קומוניסטים / סטלנים מרוטשילד למרות שאתה לא יודע מהי האג'נדה המדוייקת שם.

כנראה שלא היית בצבא במרכז העצבים וראית מה באמת קורה, ולא מה התקשורת מספרת לך שקורה. אני התחלתי את הצבא כמצביע מרצ ,בבחירות הבאות כבר הצבעתי אהוד ברק, עד שהשתחררתי כבר עברתי למרכז וסיימתי בליכוד. יכול להיות שהייתי מצביע ליברמן אבל הוא הוכיח שהוא לא מספק את סחורה והעדפתי להצביע לנתניהו שאני מאוד מעריך מאשר להעלות את הציפור הלבנה העלובה , האומללה , יו"ר קדימה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה אומר שאתה לא גנרל או ראש ממשלה ואין לך מושג מה לעשות,

אבל מצד שני למרות שאתה לא גנרל ולא ראש ממשלה אתה אומר בבטחון מלא מה לא צריך לעשות !

אתה לא קצת סותר את עצמך?

אם אין לך מושג, אז אין לך מושג. לכל הכיוונים.

שכל ישר אמרת? למה השכל הישר אומר להבליג על פגיעה באזרחים ? אולי ניתן להם עוד קצת שטחים שיירו עלינו מיותר קרוב? נשמע אחלה לא?

אגב ברור לי שאתה לא שמאל קיצוני,ואני יודע שאתה לא בן אדם רע. אתה פשוט פחות מתמצא, ניזון מהתקשורת וגם בשר מבשרה וכמובן ובוחר פוטנציאלי של שלי יחימוביץ' שזה כמו לזרוק את הקול לפח האשפה. :)

אני מניח שגם הלכת להפגנות השמאל ,סליחה, מחאת הדיור / אוהלים / עובדים זרים / קומוניסטים / סטלנים מרוטשילד למרות שאתה לא יודע מהי האג'נדה המדוייקת שם.

אתה מקשיב לעצמך? מה זה "אם אין לך מושג, אז אין לך מושג. לכל הכיוונים"? אין לי מושג איך להוזיל מחירים בסופר, אבל אני יודע שאסור לסגור את השוק לתחרות. אין לי מושג איך להרכיב מנוע, אבל אני יודע שלא עושים את זה עם מברג פיליפס. אין לי מושג איך צריך להעניש מישהו ששדד בנק, אבל אני יודע שלא צריך להעלות אותו לגרדום. להמשיך?

וכמו שהשכל הישר אומר שלא צריך לפוצץ חפים מפשע, הוא גם אומר לא לתת להם עוד שטחים. ההתלהמות שלך מיותרת. אתה גם משוכנע שאתה נורא מתמצא ויודע בדיוק מה קורה ומה צריך לעשות. חבל שהחיים לא כל כך פשוטים. אולי בעצם מזל...

ואגב, אני מתבייש אבל לא הלכתי להפגנות של מחאת הדיור, אפילו שזה נוגע לי בדיוק כמו שזה נוגע לך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם מאסתי למה אתה עונה? עדיף שלא תענה באמת.

אף אחד לא דיבר על מטה קסמים, אבל זה גם לא מתפקד כחלק מזה.

מאסתי עליך עוד יותר? מעולה.

מה קרה? שתקת בקשר לשאר הדברים שרשמתי הודעה קודם לכן? יופי. מסתבר שאין לך מה להגיב בנידון. כמו שחשבתי, וכמו שסופסוף כנראה הבנת ששתיקה במקרה שלך שווה זהב.

ושוב, כנראה שאתה לא חזק בהבנת הנקרא. מטה קסמים? אוי, אין כח להסביר לך כבר. תקרא שוב ושוב ושוב, אולי תבין על מה דיברתי.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה קרה? שתקת בקשר לשאר הדברים שרשמתי הודעה קודם לכן? יופי. מסתבר שאין לך מה להגיב בנידון. כמו שחשבתי, וכמו שסופסוף כנראה הבנת ששתיקה במקרה שלך שווה זהב.

ושוב, כנראה שאתה לא חזק בהבנת הנקרא. מטה קסמים? אוי, אין כח להסביר לך כבר. תקרא שוב ושוב ושוב, אולי תבין על מה דיברתי.

שוב אתה עונה? חשבתי שנמאס לך.

בדיוק עכשיו אמרו שמתכוונים לפרוס עוד סוללות מחר באזור הדרום. באמת?! נראה להם שצריך?!

אין לך מושג על מה אתה מדבר, אפילו שאתה משרת אי שם וכביכול מבין עניין.

לפני חודשיים כשהיו מטחים לעבר הדרום המערכת עשתה עבודה מצויינת - פעלה ויירטה. היום בקושי פועלת ובקושי מיירטת. איך השתנו האילוצים? היום היו למעלה מ-30 רקטות ודווח רק על יירוט אחד. תחזור לישון, וכשתגיע לבסיס תעשה השוואה של שיגורים מול יירוטים במערכת ההפגזות הקודמת.

לילה טובי.

פורסם
.או כמה אלפי טרקטורי ענק כדי "ליישר" את השטח...משהו כזה: attachment.php?attachmentid=262627&d=1319917032

ילד, רואים שאתה לא מבין כלום... זה הכלי הנכון!

D9R_rpg-armor06.jpg

בגירה- הצעה מצויינת. אני בעד .

סוף סוף משהו קונסטרוקטיבי שאפשר לעבוד איתו.

אלוהים אדירים, תן לי להסדיר נשימה, אני ואתה מסכימים על משהוא בנוגע לעזה? :shock:

שימו לב! חשיפה בלעדית של שברולט ספארק גירסת סדנת השיפורים HAMMAS.

ככה זה בחיים, יצרן אחד עובד עם HAMMAN, אחר עובד עם HAMMAS! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...