Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה, חזרנו לגראדים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהרקטה משוגרת עדיין לא ידוע היכן היא תנחת ולכן מופעלת באופן מיידי האזעקה במקומות המשוערים לנחיתה, כדי לאפשר לאנשים להתגונן.

בהמשך, מערכת כיפת ברזל מאכנת היכן הרקטה אמורה לנחות ו"מחליטה" האם להגיב או לא (היא לא מסוגלת לחשב את המסלול הבליסטי של הרקטה מיד ברגע השיגור).

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
די...באמת הגיע הזמן למחוק את עזה מהמפה. ויפה שעה אחת קודם.

אני מציע שנחכה שיהיו שם ששה מיליון אנשים, ואז נמחק אותם כמו שצריך. אפשר אפילו להפיל עליהם פצצת גז חדישה. זה יהיה יופי של פיתרון סופי לבעיה. אפשר לקרוא לזה "מבצע היט-לראש". להמשיך או שהבנת?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז אתה דוגל במשנתו של ארתור נוויל צ'מברלייןאנגלית: Arthur Neville Chamberlain

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%95%D7%95%D7%99%D7%9C_%D7%A6'%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%9F

ומאחר ואתה אינטילגנט היודע את האמת - :wink: שאלו שאלה בפורום - http://www.doctors.co.il/forum-1718/message-2328#message-2328

שלום, רציתי לדעת מה ההבדלים בין "משכיל" לבין "אינטיליגנט" ו"חכם".... שאלה קצת מוזרה, אבל אני נתקל בהרבה אנשים שיגדירו את עצמם כ"משכילים" אבל לא ישתמשו בתואר "חכמים" או "אינטיליגנטים".

תשובה -

חיים שלום רב,

חכם - הינו איש נבון, פיקח, בעל שכל, אינטליגנט, שנון, מחוכם;

משכיל - הינו איש למדן, בקיא, ידען, מומחה, מלומד ( בלימוד עצמי או בלימודים במסגרת למידה מובנית ).

קבל גם ערך באנגליזית -- http://en.wikipedia.org/wiki/Neville_Chamberlain

"אל מול דרישותיו של היטלר בעניין צ'כוסלובקיה, שהלכו ונעשו בעלות אופי תוקפני, הגיב צ'מברליין בתערובת של הססנות ופייסנות. משנתן היטלר אולטימטום לפיו על הצ'כים למסור לידיו את חבל הסודטים עד ליום 28 בספטמבר1938, הגיב צ'מברליין בנאום לאומה בו השתקפה סלידתו ממלחמה ורצונו למנוע אותה בכל מחיר: "מה איום, דמיוני ובלתי מתקבל על הדעת שאנו חופרים כאן חפירות ומודדים מסכות גז בגלל מריבה בארץ רחוקה ובין אנשים שאין אנו יודעים עליהם דבר... מלחמה היא דבר איום, ומן ההכרח שיהיה לנו ברור מאוד, בטרם נפתח בה, כי באמת עניינים גדולים הם המונחים על הכף". "

צ'מברליין שב ללונדון במטוס, ונשא נאום בפני קהל נלהב בשדה התעופה. כשהוא אוחז במטריה שחורה (שהפכה לסמל לכניעה המבישה, ולדימוי הוויזואלי המזוהה ביותר עם אישיותו של צ'מברליין עד ימינו אלו), הכריז את הכרזתו הידועה לשימצה כי הוא הביא לעולם "שלום בזמננו", ונופף בפיסת הנייר עליה חתם היטלר. ההסכם זכה לשבחים נלהבים הן בבריטניה והן בעולם. בין המשבחים היו האפיפיור פיוס האחד עשר, ראש ממשלת אירלנד אמון דה ולירה, ונשיא ארצות הברית פרנקלין דלנו רוזוולט. צ'מברליין זכה לשיאים של פופולריות מבית, והתקבל כמנצח אצל המלך ג'ורג' השישי.

תפקידו של נוויל צ'מברליין לאחר מינכן

גם לאחר מינכן המשיך צ'מברליין במדיניות של שב ואל תעשה, וזאת אף לאחר שהיטלר, תוך הפרה גסה של כל הסכם שנערך עמו, "פרש את חסותו" על מה שנותר מצ'כיה ומסלובקיה, במרץ 1939. רק שלושה ימים לאחר סיפוח צ'כוסלובקיה הגישה הממשלה הבריטית "מחאה רשמית" לגרמניה.

התשובה הצינית שלך לא נעימה , יש לך דעה בכייף ,, להגיש מחאה רשמית ולנסוע ברכב פתוח , זו התאוריה שלך - זה לא הוגן להכנס בציניות באנשים שחוטפים בראש רקטות , כאשר אצלך הדילמות הן בין הירקון לאביב ג' , צפונה הרצליה ..:cool:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אני מציע שנחכה שיהיו שם ששה מיליון אנשים, ואז נמחק אותם כמו שצריך. אפשר אפילו להפיל עליהם פצצת גז חדישה. זה יהיה יופי של פיתרון סופי לבעיה. אפשר לקרוא לזה "מבצע היט-לראש". להמשיך או שהבנת?

אתה לא צריך לחכות כ"כ הרבה,יש שם בערך כ 3 מיליון. כמעט כולם היו שמחים לפרוץ לך הביתה,לרסס אותך ואת בני משפחתך,

לבצע בכם לינץ' אכזרי,לשרוף לך את המיאטה ולגור בבית שלך.

להמשיך או שהבנת ?

פורסם

מדהים איך מאות אלפים יוצאים לרחובות כדי אולי להרוויח עוד כמה גרושים, אבל מיליון אנשים שנמצאים בטווח הטילים וסופגים כבר שנים יושבים בבית ושותקים :cry:

פורסם

הא, זה מאוד פשוט:

1. אם רוצים לארגן ולתקצב מחאה גדולה בקשר לנושא הזה, זה קצת קשה לנווט אותה כנגד ביבי ועל הדרך להרים את מעמד השמאל, בניגוד למחאת הדיור.

2. חלק גדול מהמחאה הגיע מכיוון התקשורת שהיא פמפמה את המודעות לנושא בלי הפסקה. בגלל סיבה 1, אין לתקשורת שום רצון לעשות את זה.

3.בקשר לכמות האנשים שסופגים את זה כבר באמת הרבה שנים, זה לא מיליון, זה בערך 200 אלף. ובמיוחד כשהם מגיעים ממקומות "אטרקטיביים" כמו שדרות,אשקלון, קיבוץ זיקים שאני אפילו לא בטוח שכול השרים בכנסת ,עד לפני הקסאמים, ידעו בכלל איפה זה נמצא על המפה. ככה ששוב, זה לא מעניין אף אחד.

פורסם

לך תגיד את זה למשפחות פוגל, סחיווסחורדר, ולכל מאות אלפי האנשים שנפגעו מהטרור של ה"חפים מפשע" הללו שבסה"כ כל חטאם היה לגור בעזה וששמו לנו סלסלות ממתקים בכל מקום אפשרי (בתוך אוטובוסים מאז תקופת אוסלו, בטילים מאז ההתנתקות) ולהכריז שהם רק רוצים "שלום".

אה, וכן-הם רוצים את המיאטה שלך. :roll:

פורסם

התשובה הצינית שלך לא נעימה , יש לך דעה בכייף ,, להגיש מחאה רשמית ולנסוע ברכב פתוח , זו התאוריה שלך - זה לא הוגן להכנס בציניות באנשים שחוטפים בראש רקטות , כאשר אצלך הדילמות הן בין הירקון לאביב ג' , צפונה הרצליה ..:cool:

אייל .

צודק. הרבה יותר נעים להגיד שצריך פשוט להשמיד כמה מיליוני אנשים. בדיוק כמו שעשו לנו. הייתי מצפה שנהיה חכמים יותר. או אינטיליגנטים יותר. או משהו (הייתי יודע מי מהם אם הייתי חכם, או אינטיליגנט, ומבין מה ניסית להגיד)

אתה לא צריך לחכות כ"כ הרבה,יש שם בערך כ 3 מיליון. כמעט כולם היו שמחים לפרוץ לך הביתה,לרסס אותך ואת בני משפחתך,

לבצע בכם לינץ' אכזרי,לשרוף לך את המיאטה ולגור בבית שלך.

להמשיך או שהבנת ?

הבנתי. 3 מיליון אנשים שרק רוצים לרצוח אותי. הקם להורגך השכם להורגו. אני אביא את הניוק ואתה תלחץ על הכפתור האדום, סבבה?

לך תגיד את זה למשפחות פוגל, סחיווסחורדר, ולכל מאות אלפי האנשים שנפגעו מהטרור של ה"חפים מפשע" הללו שבסה"כ כל חטאם היה לגור בעזה וששמו לנו סלסלות ממתקים בכל מקום אפשרי (בתוך אוטובוסים מאז תקופת אוסלו, בטילים מאז ההתנתקות) ולהכריז שהם רק רוצים "שלום".

אה, וכן-הם רוצים את המיאטה שלך. :roll:

אהא, כי בגלל שאמרתי שזה מטומטם להגיד שצריך להרוג את כולם, אני ככל הנראה חושב שאין שם בכלל מחבלים, אלא כולם חפים מפשע. לחשוב ככה זה לא פחות דבילי מלחשוב שכל אחד ואחד מה-3 מיליון הם מחבלים.

ובנימה זו - נדפק לכם השכל לגמרי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, הם מחונכים לשנאה . כולם ישמחו לרצוח אותך ואת משפחתך.

צריך פשוט לפרק את עזה בהפצצות מהאוויר בלי להזהיר מראש, בלי לבחור מטרות בפינצטה.

הגראדים האלה משוגרים ממקומות שהיו יישובים ישראלים טרום ההתנתקות ואף אחד לא פורע את השטר של : אם יירו משם, נירה בלי היסוס .

גישה שמאלנית ורופסת לא תביא אותנו רחוק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
צודק. הרבה יותר נעים להגיד שצריך פשוט להשמיד כמה מיליוני אנשים. בדיוק כמו שעשו לנו. הייתי מצפה שנהיה חכמים יותר. או אינטיליגנטים יותר. או משהו (הייתי יודע מי מהם אם הייתי חכם, או אינטיליגנט, ומבין מה ניסית להגיד)

ובנימה זו - נדפק לכם השכל לגמרי.

רוני

אתה מזכיר לי את הבדיחה ומוסר ההשכל עם התוכי האינטיליגנט ב מקפיא

איך שינה את דעתו אחרי 10 דקות , כאשר להגנתו ,, החביאו אותו במקפיא ..(בתנאי ברה"מ זה היה בזמנו חדר אטום)

תוכי רוסי פחדן..........

לרוסי אחד היה תוכי אחד שכל הזמן מקלל

פי-יומת ק.ג.ב פי-יומת ברזנייב פי-יומת רוסיה .

כאשר בעל התוכי ראה שבאים לערוך חיפוש הכניס מהר את התוכי למקפיא .

הפכו את הבית ולא מצאו את התוכי .

לאחר שהלכו הוציא את התוכי מהמקפיא והנה :

התוכי שינה את המוסיקה , ויוה ק.ג.ב ויוה רוסיה ויוה ברזנייב !

אומר לו הרוסי - עכשיו אתה מדבר ככה ???

ענה לו התוכי :

נראה אותך שעתיים בסיביר איך אתה תדבר ??

עשה החלפת מגורים לשבוע ורד לדרום - אני לא מבטיח לך הופעה אורקולית - אבל החשש שזה יקרה , ושמיעת האזעקה ,

יכניס אותך קצת למציאות עם ראייה נוספת ,

ותזהר בד"כ אלה אשר מנותקים ממציאות מסויימת , ונתקלים בה בהפתעה - הם ההופכים לקיצוניים יותר מהדרוש ..

ראה חוזרים בתשובה , אשר כל חייהם לא היה להם קשר לדת ,

אז רד לדרום עם בלורית חשופה , וספר רשמים על תאוצות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

צודק 100%!

רוני, יא יפה נפש שכמוך, איך אתה בכלל מסוגל לכתוב את הדברים האלה?

כאילו שאתה לא יודע שלפני עיד אל-אדחא הם חוטפים ילדים ועושים מהדם שלהם את הלחם הזה של החג שלהם...שלא לדבר בכלל על זה שהם מפיצים מחלות! :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם אתה מוזמן :wink: , ראה תגובה קודמת מס' 40, ( יש באיזור הדרום מקפיאים דו משפחתיים )

ולך יש את הגישה וההבנה לתוכים ,,ולתנאי מחייה הולמים לבעלי חיים למינייהם . :lol:(אבל - בני האדם בדרום ישראל לא ניספרים ?)

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני בעד לשחרר את כל האסירים שלהם חזרה שיקחו אותם, ממילא הם חיים פה על חשבוננו.

אחרי שהם ישוחררו להתחיל במדיניות חיסולים, כל אחד (לא משנה אם אסיר לשעבר או לא) שינסה לפגוע בנו יכנס לרשימת חיסולים. את הרשימה הזאת פשוט להוציא לפועל באופן מיידי! לבצע חיסול אישי וממוקד בכל אחד שנמצא ברשימה. לא לקחת יותר שום שבוי, פשוט לחסל.

לא צריך להוריד את הבית של המשפחה שלו, לא צריך לפגוע בעוד עשרות מסביב ולצאת רע בעולם, פשוט לחסל אותו אישית עם מינימום נזק לסביבה.

ככה לא תהיה להם אפשרות להוציא אותנו רע בעולם וגם נשיג חיסולים כשרים. הרי המלחמה הזאת לעולם לא תיגמר, לפחות נמזער את הנזק שיגרם לנו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
רוני, הם מחונכים לשנאה . כולם ישמחו לרצוח אותך ואת משפחתך.

צריך פשוט לפרק את עזה בהפצצות מהאוויר בלי להזהיר מראש, בלי לבחור מטרות בפינצטה.

הגראדים האלה משוגרים ממקומות שהיו יישובים ישראלים טרום ההתנתקות ואף אחד לא פורע את השטר של : אם יירו משם, נירה בלי היסוס .

גישה שמאלנית ורופסת לא תביא אותנו רחוק.

צודק, אני באמת קצת רופס. אני אלך לעשות קצת כושר. אולי אצא סוף סוף גבר כמוך ואבין שרק בכוח זה הולך.

מעניין שלא עולה על בדל מחשבתך שאולי, רק אולי, כמו שיש אצלנו אנשים כמוך ואנשים כמוני, ככה זה גם אצלם. ותיכף תנסה להכניס לי בהפוכה ולהגיד שגם אצלם מדובר במיעוט של 5% ושכל השאר באמת רוצים לרצוח אותנו. אז תן לי לחדש לך - זה הרבה יותר מ-5% אצלנו. אז מה אם אתה ושכמותך עושים יותר רעש...

ועוד משהו - כשהיטלר פירק יהודים ועמים אחרים בלי להזהיר מראש - תזכיר לי מה שאר העולם עשה לו? ואת היטלר שנאו קצת פחות מששונאים אותנו (עצוב אבל נכון).

עשה החלפת מגורים לשבוע ורד לדרום - אני לא מבטיח לך הופעה אורקולית - אבל החשש שזה יקרה , ושמיעת האזעקה ,

יכניס אותך קצת למציאות עם ראייה נוספת ,

ותזהר בד"כ אלה אשר מנותקים ממציאות מסויימת , ונתקלים בה בהפתעה - הם ההופכים לקיצוניים יותר מהדרוש ..

ראה חוזרים בתשובה , אשר כל חייהם לא היה להם קשר לדת ,

אז רד לדרום עם בלורית חשופה , וספר רשמים על תאוצות .

אייל .

אכן, סיפור משעשע עם מוסר השכל חשוב. רק אם ארוץ למרחבים המוגנים בשדרות, אוכל לטעום טעמה של שנאה אמיתית ולהבין סוף סוף שבאמת צריך להרוג את כולם. בטח צליל שריקה אחד ישנה את דעתי מקצה לקצה ופתאום אראה את האור. אבין שכל חיי הייתי בהכחשה. שאיצטלת המוסר שאני חי לפיה היא חסרת כל פשר והקשר. שלרצוח ילדים קטנים זה דבר טוב, כי הם יגדלו להיות מחבלים. אולי גם אתחיל לחשוב שמי שפוגע ובורח הוא רוצח ושמי שלוקח סוכריה מתינוק צריך להירקב בכלא.

והכי חשוב - לנסוע לשם עם הגג פתוח. ככה אוכל לראות את הטיל נופל לי על הראש בזמן אמת.

תודה לכם, הארתם את עיניי. :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...