Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה, חזרנו לגראדים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב, התגובה שלך מראה שאתה לא מנסה לענות ברצינות ולטפל בבעיה.

אתה חוזר ומצטט את מה שהתקשורת מטפטפת לך ולכולם מבוקר עד ערב.

מה אתה מציע לעשות? בוא נשמע.

מה הפתרון שלך?

אתה רק מדבר על מה לא לעשות ,מה אסור לעשות, מה לא מוסרי לעשות. מה כן צריך לעשות?

אגב אף אחד לא דיבר כאן על רצח עם. דובר כאן על תגובה מוחצת לשם שינוי בלי לבזבז זמן ואנרגיות על הרג מחבלים בפינצטה.

אלא פשוט הרעשה על כל איזור ממנו נורים טילים לכיוון מדינת ישראל.

הרי איך זה עובד כיום? יורים עלינו טילים.

מטוסים מפזרים פלאיירים מעל האיזור שמתריעים שהולכים להפגיז בעוד מספר שעות.

המחבלים וגם האזרחים מתאדים מהמקום.

המטוסים מפגיזים מבנים ריקים.

לאחר שמתפזר העשן חוזרים לאיזור ויורים עלינו משם שוב.

לעומת זאת אני אומר : אם יש בניין עם מפקדה של חמאס - מורידים את כל הבניין.

אם ירו טיל מתוך חצר של בית, שולחים כמה טילים שמפרקים רדיוס של כמה מאות מטרים.

רק ככה ילמדו.

נ.ב. המלה טיהור אתני מגעילה אותך? הרי אתה זה שהכנסת אותה כאן לדיון ברגע שהעזת ברוב חוצפתך ובלי בושה להשוות פעולות של צה"ל להיטלר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ביחס לבהמות שרוצים להרוג ללא אבחנה? כנראה שכן. ביחס לגנדי - אני בספק.

עד כמה שבדקתי בפעם אחרונה,בהמות מעלות גרה,אנחנו לא. (אנחנו=היהודים/הציונים/תושבי הפורום)

עד כמה שבדקתי בפעם האחרונה,האבחנה שלנו די מדוייקת.

לנסות לשכנע אותך לשנות דעה אין טעם,כי בחרת לטמון את הראש באדמה ולהגיד הכל בסדר/יהיה בסדר/יש עם מי לדבר ....

תמשיך לחשוב ככה ולחשוב שאתה השפוי היחיד כאן.לבריאות.

פורסם

אף אחד לא אמר לך להרוג שם את כולם, אבל כן עין תחת עין. שלחו גראד? נשלח טיל לאותו איזור תוך שניות ספורות. הגיוני, לא?

בכל מקרה, אם אדם כמו רוני היה ראש הממשלה שלנו, כבר מזמן לא היינו קיימים פה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
GOLF, קיבלת תשובה מספקת? יופי. תתקרר קצת, זה שאתה אשדודי לא אומר לי כלום.

אגב, תלמד לקרוא מה שאני כותב, ואכתוב שוב רק בשבילך: המערכת לא 100% הצלחה.

וזה שאתה מזכיר את באר שבע ואשקלון? מה זה אמור להגיד לי?

המערכת לא 100% הצלחה, אבל היא גם לא 100% פעילה. אני יודע לקרוא מצויין, אין דבר שתוכל ללמד אותי. אתה מוזמן לכתוב "רק" בשבילי כמה שתרצה.

פורסם

שים לב למשהוא אחד חשוב, אם תתעלם לחלוטין ממה שכל ממשלות ישראל לדורותיהן אמרו ותתרכז במה שהן עשו, תראה שאנשים כמו רוני הם הם קובעי המדיניות של מדינת ישראל לכל אורך ההיסטוריה שלנו.

אפילו ליברמן שמתלהם מפה עד להודעה חדשה לא מעיז לחשוב לבצע קצה קשקוש שאתם חושבים לבצע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מי זה אתם? אני לא טענתי שצריך להכחיד את עזה או משהו דומה. להזכירך - היו תקופות (לא מזמן אגב, שנה וחצי אולי שנתיים), שחיל האויר היה מגיב כמעט לכל שיגור בטילים חזרה.

דרך אגב, GOLF, גם לא 100% פעילה (או פרוסה בשטח, תקרא לזה איך שאתה רוצה), כי בסך הכל לא מדובר פה במכונה אלא בחיילים שבסופו של דבר מתפעלים את העניינים ומה שאתה קורא לו "כיפת ברזל", ומה לעשות, גם הם בני אדם בסופו של דבר (וגם למכשירים יש תחזוקה וכו' וכו'). בסופו של דבר הם שם בשטח יומם וליל כדי שאתה תישן בשקט בלילה, ואתה בשיא חוצפתך אומר "הם ליופי". כשבכלל תראה מה העבודה שהם עושים, אח"כ תפתח את הפה שלך. וואלה יופי, גם כשיש אזעקה - באים בטענות. ככה זה הישראלים - כשמשפרים ומשפרים, עדיין לא טוב. אולי עדיף בשבילך שלא תהיה כיפת ברזל, ושטילים יפלו לך על הבית בלי אזעקות ואזהרה לפני.

והזכרתי את ב"ש ואשקלון, כי בתקופה האחרונה הן היו תחת מטח טילים, ולא אשדוד (בתקופה שכיפת ברזל קיימת כמובן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עזוב, התגובה שלך מראה שאתה לא מנסה לענות ברצינות ולטפל בבעיה.

אתה חוזר ומצטט את מה שהתקשורת מטפטפת לך ולכולם מבוקר עד ערב.

מה אתה מציע לעשות? בוא נשמע.

מה הפתרון שלך?

אתה רק מדבר על מה לא לעשות ,מה אסור לעשות, מה לא מוסרי לעשות. מה כן צריך לעשות?

נ.ב. המלה טיהור אתני מגעילה אותך? הרי אתה זה שהכנסת אותה כאן לדיון ברגע שהעזת ברוב חוצפתך ובלי בושה להשוות פעולות של צה"ל להיטלר.

איך אתה מצפה שאני אענה ברצינות ל"צריך להרוג את כולם"? מעבר לזה, לא התיימרתי לספק פתרון. אני לא גנרל ולא פוליטיקאי, אפילו שמשעשע אתכם להפוך אותי לכזה. קודם בשרשור כתבתי:

דבר כמו בנאדם, תציע הצעות לגיטימיות, ואפשר לדבר (לא שבהכרח יהיה לי פתרון טוב יותר).

וכן, טיהור אתני, כמו שבגירה אמר, זו מילה מכובסת להשמדת עם. אולי אם אתה קורא לזה טיהור אתני זה גורם לך להתייחס פחות ברצינות להשמדה של עם אחר.

עד כמה שבדקתי בפעם אחרונה,בהמות מעלות גרה,אנחנו לא. (אנחנו=היהודים/הציונים/תושבי הפורום)

עד כמה שבדקתי בפעם האחרונה,האבחנה שלנו די מדוייקת.

לנסות לשכנע אותך לשנות דעה אין טעם,כי בחרת לטמון את הראש באדמה ולהגיד הכל בסדר/יהיה בסדר/יש עם מי לדבר ....

תמשיך לחשוב ככה ולחשוב שאתה השפוי היחיד כאן.לבריאות.

אם אתה באמת לא מציע להשמיד את כל הפלסטינים, אז אני מתנצל - אתה לא בהמה.

ואתה ממשיך לחשוב שעצם העובדה שאני לא חושב כמוך אומר שאני טומן את הראש באדמה ומתעלם מהבעיה. אני פשוט לא מציע הצעות מטופשות, זה כל ההבדל.

ואיך אתה חושב שהייתי מתנהג שונה ממה שראשי הממשלה עד עכשיו התנהגו?

הרי זה לא באמת משנה איך נגיב ומה נעשה. יניב צודק. כל הגנרלים שלנו הם אנשים כמו רוני. וזו הבעיה שלנו שאנחנו נכחדים, מתבוללים, יורדים מהארץ (אני לא נחשב, אני חוזר עוד חודשיים), המוחות שלנו בורחים מהארץ. השואה השניה ממש לא רחוקה מלהגיע.

מצטער, עם היסטריה כזו שיוצאת מהפה שלך, אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להתייחס. העיקר שכולם חיות אדם שרק רוצים להכחיד ולרצוח. וכמובן - מי שלא חושב ככה הוא שמאלן יפה נפש שיביא לאובדננו. כמה נוח...

איך לדעתך הייתה נראית המדינה אם הגנרלים היו אנשים כמו אייל או E.L? אה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
עין תחת עין. אני בעד.

(כנ"ל לגבי עיסקאות חטופים. אחד תמורת אחד, מאה תמורת מאה )

אני ממש לא בעד עין תחת עין אלא בעד שתי עיניים תחת שערה אבל לא עיניים של אזרחים עזתיים אלא של ראשי הארגונים.

יש ברצועה לא מעט אנשים שכל מה שהם רוצים זה לחיות בשקט ובביטחון. הם סובלים מהמצב הזה לא פחות ואפילו יותר מאיתנו.

אני בהחלט בעד יד קשה אבל מאוד נגד פגיעה חסרת אבחנה.

עם כל המחיר שאנחנו משלמים אני מעדיף לשלם אותו מאשר להיות כמו החזבאלונים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מי זה אתם? אני לא טענתי שצריך להכחיד את עזה או משהו דומה. להזכירך - היו תקופות (לא מזמן אגב, שנה וחצי אולי שנתיים), שחיל האויר היה מגיב כמעט לכל שיגור בטילים חזרה.

דרך אגב, GOLF, גם לא 100% פעילה (או פרוסה בשטח, תקרא לזה איך שאתה רוצה), כי בסך הכל לא מדובר פה במכונה אלא בחיילים שבסופו של דבר מתפעלים את העניינים ומה שאתה קורא לו "כיפת ברזל", ומה לעשות, גם הם בני אדם בסופו של דבר (וגם למכשירים יש תחזוקה וכו' וכו'). בסופו של דבר הם שם בשטח יומם וליל כדי שאתה תישן בשקט בלילה, ואתה בשיא חוצפתך אומר "הם ליופי". כשבכלל תראה מה העבודה שהם עושים, אח"כ תפתח את הפה שלך. וואלה יופי, גם כשיש אזעקה - באים בטענות. ככה זה הישראלים - כשמשפרים ומשפרים, עדיין לא טוב. אולי עדיף בשבילך שלא תהיה כיפת ברזל, ושטילים יפלו לך על הבית בלי אזעקות ואזהרה לפני.

והזכרתי את ב"ש ואשקלון, כי בתקופה האחרונה הן היו תחת מטח טילים, ולא אשדוד (בתקופה שכיפת ברזל קיימת כמובן).

אתה מתחיל לעצבן, דבר ראשון החיילים שמתפעלים ימשיכו לקרוע את התחת כדי שאני יישן טוב בלילה. כי אני עשיתי את זה יומם וליל, בין אם זה בשגרה שוחקת וסיזיפית של מעצרים, מחסומים מארבים של 72 ויותר וגם עופרת יצוקה באמצע, וגם עכשיו כמו מניאק אני ממשיך את אותה השגרה במילואים.

על אשדוד בתקופה האחרונה לא היו טילים? כי אני זוכר שלשום שקמתי בבהלה מפיצוץ ששמעתי וגם לפני חודש ולפני חודשיים ולפני שנתיים גם נפל על הבניין שלי טיל וניפץ לי את החלונות במרפסת.

בוא תגיד לכולנו מאיפה אתה לפני שאתה בכלל מעז לפתוח את הפה על אלה שכן חיים את השגרה הזאת, בין אם זה ביומיום או פעם בשבוע או חודש.

עוד אחד נהיה לי מדען טילים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כשתדע מאיפה אני ובמה אני עוסק, אח"כ תפתח את הפה שלך (בעצם לא). זה שאתה אשדודי, ונפל על הבניין שלך גראד אחד או שניים מזה 10 שנים של הפצצות, לא אומר שתפתחו את הפה שלכם על מערכת שנכנסה לצבא לפני כחצי שנה (מדבר על מבצעיות), כאשר (כן, תתפלא), יש ערים שיותר זקוקות להגנה מאשדוד (ראה ערך שדרות, ב"ש, אשקלון, שהן המופצצות העיקריות). כשיהיו 6-7 סוללות (בסוף 2012 כנראה) , אח"כ תוכלו לבוא בטענות למערכת אם יפלו טילים על אשדוד בלי מענה.

אגב, רוב החיילים שם לא לוחמים בכלל. לידיעתך.

אתה בטח תוהה למה אני כה מגונן על העניין הזה? כי אני לא מחבב (בלשון המעטה) אנשים שלא מעריכים את מה שעושים בשבילם ובשביל המדינה. כמו שרשמתי קודם לכן, אתם הישראלים תמיד רוצים יותר ותמיד מה שיש - זה חרא. כמו שיצאתם ופתחתם את הפה שלכם על המערכת הדיי מופלאה הזו (כן, מערכת כזו יש רק בארץ), על זה שהיא ליופי ועוד כמה "תובנות" ו"פניני חוכמה".

נ.ב

גם אני קרעתי את התחת בעופרת יצוקה בכל עוטף עזה. SO? מה הקשר עכשיו בכלל עופרת יצוקה.

נ.ב.ב

מדען טילים? ואיפה זה קשור פה לנושא בכלל?

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה קשור שכל פעם שמישהו בא ואומר משהו, תמיד יבוא זה שיגיד כמה החיילים עובדים קשה וכמה הם קורעים את התחת בשטח, נו אז מה?? יש מישהו שלא קרע את התחת?

ואגב, אני אפתח את הפה שלי גם מבלי שאני אדע מי אתה ובמה אתה עוסק.

ואנחנו הישראלים?? ומי אתה אדון אירופה??

שים לב שלא אמרתי כלום על המערכת הזאת כי אני לא מכיר אותה ולא ראיתי אותה מעולם, תדייק במה שאתה אומר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יופי, אז תדייק גם אתה, כי כשאני מדבר לאדון GOLF ואתה קופץ בראש, אז זה לא נראה טוב. אתה שוב, מקשר דברים שאלוהים לא מבין אפילו. אדון אירופה? ממש לא. אני יותר ישראלי מרוב אזרחי המדינה שלנו, ולא, אני לא מגונן על החיילים חלילה, אבל שוב, הם לא לוחמים, והם נמצאים בשטח במשך תקופות לא קצרות כלל (3-4 חודשים עם דילוגים לעוד תקופות לא קצרות). ככה שטיפה הערכה גם מגיעה לכל מה שקשור ל"כיפת ברזל". וזו הפואנטה, שלא, היא לא ליופי, וכן, היא מבצעת את המוטל עליה. לא יירט טיל? יש לכך סיבות, שאין סיבה שאכתוב אותן פה (ולא, אין כשל במערכת).

אגב, אתה מוזמן לפתוח את הפה שלך כמה שאתה רוצה, זה לא אומר שאתה מדייק בדבריך. בהצלחה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אתה מתחיל לעצבן,....בוא תגיד לכולנו מאיפה אתה לפני שאתה בכלל מעז לפתוח את הפה על אלה שכן חיים את השגרה הזאת, בין אם זה ביומיום או פעם בשבוע או חודש.

עוד אחד נהיה לי מדען טילים.

כשתדע מאיפה אני ובמה אני עוסק, אח"כ תפתח את הפה שלך (בעצם לא). זה שאתה אשדודי, ונפל על הבניין שלך גראד אחד או שניים מזה 10 שנים של הפצצות, לא אומר שתפתחו את הפה שלכם על מערכת שנכנסה לצבא לפני כחצי שנה (מדבר על מבצעיות), כאשר (כן, תתפלא), יש ערים שיותר זקוקות להגנה מאשדוד (ראה ערך שדרות, ב"ש, אשקלון, שהן המופצצות העיקריות). כשיהיו 6-7 סוללות (בסוף 2012 כנראה) , אח"כ תוכלו לבוא בטענות למערכת אם יפלו טילים על אשדוד בלי מענה... אתם הישראלים תמיד רוצים יותר ותמיד מה שיש - זה חרא. כמו שיצאתם ופתחתם את הפה שלכם על המערכת הדיי מופלאה הזו (כן, מערכת כזו יש רק בארץ), על זה שהיא ליופי ועוד כמה "תובנות" ו"פניני חוכמה".

אני אפתח את הפה שלי גם מבלי שאני אדע מי אתה ובמה אתה עוסק.

ואנחנו הישראלים?? ומי אתה אדון אירופה??

כי כשאני מדבר לאדון GOLF ואתה קופץ בראש, אז זה לא נראה טוב...אתה מוזמן לפתוח את הפה שלך כמה שאתה רוצה, זה לא אומר שאתה מדייק בדבריך. בהצלחה.

תרגיעו שניכם!

גם ככה השרשור הזה מלימטר לפני נעילה אז חבל לחטוף התראות על פארש!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...