Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה, חזרנו לגראדים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש משהו שמרתיח אותי זה אנשים שבכלל חושבים להשוות בין השואה לבין המצב הנוכחי.

ברור שאין מה להשוות בין השמדת העם היהודי לבין השמדת מליון וחצי פלסטינים בעזה.

הרי אנחנו העם הנבחר והם UNTERMENSCH!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברור שאין מה להשוות בין השמדת העם היהודי לבין השמדת מליון וחצי פלסטינים בעזה.

הרי אנחנו העם הנבחר והם UNTERMENSCH!

נכון, והם בעצמם הוכיחו לך את זה כאשר הם החליפו 1000 אסירים ביהודי אחד. גם השימוש שלך בשפת האידיש/גרמנית (שהרבה מדובריהן הושמדו ללא רחם בשואה) לא מוסיף היגיון לטיעון שלך.

שנית, אני לא זוכר שקראנו להם "בני קופים וחזירים" ושהתפארנו בכך שהעם שלנו מקדש מוות:

הם רוצים למות כשאהידים? אני אומר שניתן להם את מבוקשם. נראה לי ששכחת שאתה לא מתעסק פה עם עם שחפץ בחיים כמונו.

הפתרון לדעתי הוא פשוט-מהלומה צבאית (בליצקריג) זריזה שתגבה מהם מחיר יקר, ולאחר מכן הצהרה פשוטה באו"ם:

כמו שהקסאמים פוגעים באופן אקראי, גם אנו עכשיו נבצע בדיוק אותו דבר.

אנו נחבר מעכשיו את מערכת ההתרעה שלנו לתותחים שיירו פגזים באופן אקראי לכיוון רצועת עזה. במידה ויש איכון נפילה לשטח פתוח נירה פגזים ממולאים בגז מדמיע או כל אמצעי אל-הרג אחר שיגרום אי נחת לאוכלוסיה-בדיוק כמו שאצלנו סובלים.

במידה ויפגעו אצלנו אנשים, הפגזים שיוזנו יהיו פגזים "רגילים" שבדיוק כמו הקסאמים והפצמר"ים-יכוונו באופן אקראי ויפגעו באופן אקראי. מצטערים, לנו אין שליטה לאיפה הפגז ייפול, בדיוק כפי שלחמאס אין שליטה לאן הפצמ"ר ייפול. הירי האוטומטי שלנו ייפסק כשהם יפסיקו את השיגורים.

פורסם
נראה לי ששכחת שאתה לא מתעסק פה עם עם שחפץ בחיים כמונו.

פה בדיוק הטעות שלך!

אתה מתעסק עם עם שחפץ חיים בדיוק כמוך! בדיוק!

רק שהשלטון שלהם הוא שלטון פנאטי-מיליטנטי שבדיוק כמו שהוא מתאכזר אליך, מתאכזר גם אליהם.

אני מספיק מבוגר בשביל לזכור איך כל חנויות הירקות בתל אביב הופעלו ע"י עזתים, כל פועלי הבנין היו עזתים, הרבה מאוד מהמנקות בבתי חולים ומוסדות היו עזתיות, כל פועלי החקלאות היו עזתים.

מאות אלפי עזתים היו עובדים בישראל ותאמין לי, הם עם חפץ חיים בדיוק כמוך וכמוני.

פורסם

ממש "עם סגולה" ....

העם הזה חפץ חיים על הקרקע שלך. והיה שמח לראות אותך מת....

תעשה לי טובה...עד שהעם הזה לא יקבל את מבוקשו הטרור וההסתה ימשכו.

פורסם

אנו נחבר מעכשיו את מערכת ההתרעה שלנו לתותחים שיירו פגזים באופן אקראי לכיוון רצועת עזה. במידה ויש איכון נפילה לשטח פתוח נירה פגזים ממולאים בגז מדמיע או כל אמצעי אל-הרג אחר שיגרום אי נחת לאוכלוסיה-בדיוק כמו שאצלנו סובלים.

במידה ויפגעו אצלנו אנשים, הפגזים שיוזנו יהיו פגזים "רגילים" שבדיוק כמו הקסאמים והפצמר"ים-יכוונו באופן אקראי ויפגעו באופן אקראי. מצטערים, לנו אין שליטה לאיפה הפגז ייפול, בדיוק כפי שלחמאס אין שליטה לאן הפצמ"ר ייפול. הירי האוטומטי שלנו ייפסק כשהם יפסיקו את השיגורים.

יש רק בעיה אחת: הבכירים שיורו על המהלך ימצאו את עצמם מהר מאוד על דוכן הנאשמים בהאג, שם יואשמו בפשעי מלחמה.

פורסם

במה מה שהם יעשו יהיה שונה ממה שחמאס עושה עכשיו?

למה האו״ם לא נוקט באמצעים כלשהם נגד ראשי החמאס שעושים את

אותו הדבר?

פורסם
פה בדיוק הטעות שלך!

אתה מתעסק עם עם שחפץ חיים בדיוק כמוך! בדיוק!

רק שהשלטון שלהם הוא שלטון פנאטי-מיליטנטי שבדיוק כמו שהוא מתאכזר אליך, מתאכזר גם אליהם.

אני חושב שיש לך פה טעות מאד מאד מהותית: אתה חושב שהערבים הם ילדים קטנים שלא יודעים מה הם רוצים, שאין להם דיעה, שהם לא מבינים כלום.

למה יש לערבים - שוב ושוב - שליטים אכזריים? למה בארצות אחרות לא? נראה לי כי החשיבה השמאלנית מונעת ממך לראות את הדבר הפשוט והברור הזה, שלכל עם יש תכונות אופי שונות. דוגמה קטנה מתחום הרכב: כל מי שנהג בתל אביב, רמאללה, לונדון ועמק הסיליקון יגיד לך מיד שהנהגים שונים לחלוטין בכל מקום. זה דבר ברור לעין.

וכך גם כאן: אנחנו (ישראל) תמיד מתעקשים להחליט בשביל הערבים מה הם רוצים - הם רוצים שלום, הם רוצים פרנסה, הם רוצים רווחה כלכלית, והם מוכנים להתפשר על כל מיני עקרונות בשביל הדברים האלה.

וגם כשהערבים אומרים לנו (במילים ובמעשים) בפעם האלף שהם בכלל לא רוצים את מה שאנחנו החלטנו בשבילם שהם אמורים לרצות - אנחנו ממשיכים להתעקש...

למחוק אותה מהמפה... זה נשמע לך כמו פיתרון ריאלי?

יש בעיה קטנה בדבריך: מדינת ישראל הוקמה על בסיס הדבר הזה בדיוק, שאתה טוען שאינו מעשי. במלחמת השחרור אנו מחקנו כפרים ערביים רבים, והקמנו על חורבותיהם קיבוצים, ישובים וערים רבות, כגון קרית שמונה על חורבות אל ח'אלצה, אוניברסיטת ת"א על חורבות שייך מוניס, קיבוץ מגידו על חורבות הכפר לג'ון, מגדלי אקירוב על חורבות כפר סומייל, ועוד ועוד.

נראה לי כי לשבת ולהנות מפירות אותה "מחיקה מהמפה" ובעת ובעונה אחת לטעון שהדבר אינו אפשרי וגם אינו ראוי - בעדינות אומר כי הדברים תמוהים.

דני

פורסם
אני חושב שיש לך פה טעות מאד מאד מהותית: אתה חושב שהערבים הם ילדים קטנים שלא יודעים מה הם רוצים, שאין להם דיעה, שהם לא מבינים כלום.....גם כשהערבים אומרים לנו (במילים ובמעשים) בפעם האלף שהם בכלל לא רוצים את מה שאנחנו החלטנו בשבילם שהם אמורים לרצות - אנחנו ממשיכים להתעקש...

דני

בכנות, לא הצלחתי להבין מה אתה מנסה להגיד.

מה אנחנו החלטנו בשבילם שהם לא רוצים? שלום?

פורסם

אני מספיק מבוגר בשביל לזכור איך כל חנויות הירקות בתל אביב הופעלו ע"י עזתים, כל פועלי הבנין היו עזתים, הרבה מאוד מהמנקות בבתי חולים ומוסדות היו עזתיות, כל פועלי החקלאות היו עזתים.

מאות אלפי עזתים היו עובדים בישראל ותאמין לי, הם עם חפץ חיים בדיוק כמוך וכמוני.

מעניין מי אלה שרצו "אנחנו פה הם שם" מי רצה הפרדה מהם?

מי רצה לתת להם מדינה ושיחיו שם?

מי אלה שאמרו לצאת מעזה ולא רוצים לראות אותם?

אי אפשר מצד אחד להפרד מהם (משהו אמר גזענות בשמאל?)ולא לרצות לחיות איתם (ולא לחיות איתם ולעשות איתם קניות מדי יום בדומה למתיישבים) ומצד שני להגיד שהם באו לעבוד פה וכמה טוב היה שהם היו פה...

אני חושב שיש לך פה טעות מאד מאד מהותית: אתה חושב שהערבים הם ילדים קטנים שלא יודעים מה הם רוצים, שאין להם דיעה, שהם לא מבינים כלום.

למה יש לערבים - שוב ושוב - שליטים אכזריים? למה בארצות אחרות לא? נראה לי כי החשיבה השמאלנית מונעת ממך לראות את הדבר הפשוט והברור הזה, שלכל עם יש תכונות אופי שונות. דוגמה קטנה מתחום הרכב: כל מי שנהג בתל אביב, רמאללה, לונדון ועמק הסיליקון יגיד לך מיד שהנהגים שונים לחלוטין בכל מקום. זה דבר ברור לעין.

וכך גם כאן: אנחנו (ישראל) תמיד מתעקשים להחליט בשביל הערבים מה הם רוצים - הם רוצים שלום, הם רוצים פרנסה, הם רוצים רווחה כלכלית, והם מוכנים להתפשר על כל מיני עקרונות בשביל הדברים האלה.

וגם כשהערבים אומרים לנו (במילים ובמעשים) בפעם האלף שהם בכלל לא רוצים את מה שאנחנו החלטנו בשבילם שהם אמורים לרצות - אנחנו ממשיכים להתעקש...

יש בעיה קטנה בדבריך: מדינת ישראל הוקמה על בסיס הדבר הזה בדיוק, שאתה טוען שאינו מעשי. במלחמת השחרור אנו מחקנו כפרים ערביים רבים, והקמנו על חורבותיהם קיבוצים, ישובים וערים רבות, כגון קרית שמונה על חורבות אל ח'אלצה, אוניברסיטת ת"א על חורבות שייך מוניס, קיבוץ מגידו על חורבות הכפר לג'ון, מגדלי אקירוב על חורבות כפר סומייל, ועוד ועוד.

נראה לי כי לשבת ולהנות מפירות אותה "מחיקה מהמפה" ובעת ובעונה אחת לטעון שהדבר אינו אפשרי וגם אינו ראוי - בעדינות אומר כי הדברים תמוהים.

דני

:mm_yeah:

פורסם

דני

דני, החלום הרטוב שלי הוא מדינה אחת ליהודים בין הירדן והים.

אבל חייבים להבין שמה שאפשר היה לעשות בתש"ח כבר היה קשה לעשות ב- 67 והיום בעידן היוטיוב, כל ממזר עם סלולר ומצלמה והדימוי הדורסני שיש לישראל בעולם - זה פשוט בלתי אפשרי.

תראה את פעולת נאטו בבוסניה, חשוב על ההפצצות בלוב - ותבין שזה יכול להגיע גם אלינו.

פורסם

דורקי,

ממה שאתה אומר נראה שאין לך שום בעיה מוסרית-אנושית עם השמדה של מליון וחצי פלסטינים?

זה ה"ממזר עם הסלולר" שעוצר אותך?:shock:

פורסם

שלום ורווחה כלכלית בתמורה לוויתור על חלומם להעלים אותנו מכאן.

דני, החלום הרטוב שלי הוא מדינה אחת ליהודים בין הירדן והים.

אבל חייבים להבין שמה שאפשר היה לעשות בתש"ח כבר היה קשה לעשות ב- 67 והיום בעידן היוטיוב, כל ממזר עם סלולר ומצלמה והדימוי הדורסני שיש לישראל בעולם - זה פשוט בלתי אפשרי.

תראה את פעולת נאטו בבוסניה, חשוב על ההפצצות בלוב - ותבין שזה יכול להגיע גם אלינו.

אתה צודק: מי שאינו מאמין בבורא עולם ורואה רק את מאזן הכוחות "על הנייר" - בהכרח יגיע למסקנה שאין לנו סיכוי, והדבר היחיד שאפשר לעשות הוא לפרוס את הכניעה לתשלומים. זהו קו המחשבה המוביל את מדינת ישראל בכל מעשיה.

אבל, שוב יש בעיה: כי לפי ההגיון הזה לא היינו אמורים לנצח בששת הימים, וגם לא במלחמת השחרור, וגם לא להחזיר את החטופים מאנטבה, וגם לא למוטט את המחבלים ב"חומת מגן" כמעט ללא אבידות, וכולי וכולי.

וכאן צריך כל אדם להסיק את המסקנות שלו בעצמו. אני מאמין באלוהים ולכן ברור לי שכפי שהוא גרם לנו לנצח את כל צבאות ערב בקלות בששה ימים, כך הוא יכול גם לעזור לנו לשנות את המצב למרות התנגדות העולם. אם רק נרצה.

דני

פורסם

דעתי היא שפה בישראל אוהבים להכריז מה תושבי עזה/איו"ש רוצים, כל אחד והאג'נדה שלו, תלוי אם אתה שמאל או ימין.

הגיע הזמן שמדינת ישראל, תפסיק לחשוב על רצונות הצד השני ותתרכז במעשים ובאינטרסים שלנו !

בכל סיטואציה יש לבחור בדרך הפעולה המשרתת את האינטרסים של מדינת ישראל בלבד.

אותי זה לא מעניין איזה אירגון ירה היום ולמה, מעניין אותי כיצד המדינה דואגת שזה לא יקרה יותר.

במקום לשמוע בחדשות כיצד מתרפסים לפני המצרים שישיגו לנו הפסקת אש הייתי רוצה לשמוע את ראש הממשלה מודיע לחמאס שם הוא רוצה לראות את שאר 550 האסירים שלו משוחררים שיתחיל להראות ריבונות בעזה. בלי בלבולי שכל על ארגון כזה או אחר..

מדיניות החיסולים אולי לא הפסיקה את הטרור אך בהחלט גרמה לטרוריסטים לחשוש לחייהם,

אני תושב הדרום, מוכן לשבת חודש במקלט רק אם יבטיחו לי שצה"ל פועל ללא הגבלות ועושה כל מה שהוא מוצא לנכון לעשות.

בלי "למחוק אותם" וכאלו, פשוט תנו לצבא המוסרי שלנו לעבוד, בלי פוליטיקה בלי אינטרסים של מדינות אחרות.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
דורקי,

ממה שאתה אומר נראה שאין לך שום בעיה מוסרית-אנושית עם השמדה של מליון וחצי פלסטינים?

זה ה"ממזר עם הסלולר" שעוצר אותך?:shock:

למה השמדה? ירדן היא פלסטין, ואם לא ילך בטוב קח פטיש גדול יותר... :evil:

אין לי שום בעיה מוסרית עם כל מהלך שיבטיח את בטחון המדינה ואת בטחון בני משפחתי גם על חשבון הפלסטינים.

מי שלא רוצה שלום, מי שמקדש את המוות - שלא יתפלא אם זה בדיוק מה שיקבל.

פורסם

yairba,

אה, אז אין בניינו שום מחלוקת, מסכים איתך לחלוטין!

דורקי,

די עם הקשקוש הזה, "ירדן היא פלסטין", ירדן תשב בשקט בזמן שאתה זורק פלסטינים ישראלים מעבר לגדר הגבול?

תאר לך שירדן תחליט ש"ישראל היא פלסטין" ומתחילה באופן פעיל להעביר פלסטינים ירדנים את הגבול לישראל, אתה מתאר לך מה יקרה? :shock:

מלחמה עם ירדן תבטיח את בטחון ישראל ומשפחתך?

• תוכן חדש...