Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה, חזרנו לגראדים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ילד, רואים שאתה לא מבין כלום... זה הכלי הנכון!

D9R_rpg-armor06.jpg

איך ילד אם אנחנו אותו גיל ?? אבל אין ספק שזו המחמאה הכי כיפית שקיבלתי לאחורנה..תודה.

חוץ מזה,לא מצאתי תמונה כמו שהעלת בגוגל. אבל בהחלט לזה התכוונתי.

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ילד, רואים שאתה לא מבין כלום... זה הכלי הנכון!

אתה טועה. יש כלים יותר גדולים ומתאימים.

קוראים לו בכינוי World's Largest Earth Mover (אמנם לא בדיוק דחפור אבל מתאים גם לאותה המטרה).

http://www.youtube.com/watch?v=9JYZ7K5y86k&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

image001.jpg

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
שוב אתה עונה? חשבתי שנמאס לך.

בדיוק עכשיו אמרו שמתכוונים לפרוס עוד סוללות מחר באזור הדרום. באמת?! נראה להם שצריך?!

אין לך מושג על מה אתה מדבר, אפילו שאתה משרת אי שם וכביכול מבין עניין.

לפני חודשיים כשהיו מטחים לעבר הדרום המערכת עשתה עבודה מצויינת - פעלה ויירטה. היום בקושי פועלת ובקושי מיירטת. איך השתנו האילוצים? היום היו למעלה מ-30 רקטות ודווח רק על יירוט אחד. תחזור לישון, וכשתגיע לבסיס תעשה השוואה של שיגורים מול יירוטים במערכת ההפגזות הקודמת.

לילה טובי.

תגיד לי, אתה לא יודע לקרוא? אולי להבין את הנקרא? כמה פעמים אכתוב לך שמתוך 3 סוללות שקיימות, 2 בשטח כבר מיום שבת בבוקר?! ולי אין מושג על מה אני מדבר. כן, תקשיב לתקשורת, שדאז אמרה שהמערכת יירטה 5-6 טילים, כשבפועל היא יירטה פי 2.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תגידו לי, לא נמאס לכם לריב על שטויות?

אנשים נהרגים כאן וזה מצב שבטוח שאף אחד לא רוצה ללא קשר לדיעות הפוליטיות שלו. אני בטוח שגם רוני וגם אייל רוצים באותה המידה שיהיה כאן שקט. אני גם בטוח שלאף אחד אין פיתרון קסם כי אם היה כזה הוא כבר מזמן היה מיושם.

הרי לא נשכנע אחד את השני ואף אחד (כולל אלה שמאוד בטוחים בדרכם) לא יודע אם הדרך שלו היא הנכונה אז בימים כאלה תשקיעו רבע מהאנרגיה שאתם משקיעים בלריב בשביל לראות איפה אפשר לסייע. תאמינו לי שתרגישו בסוף היום הרבה יותר טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
תגיד לי, אתה לא יודע לקרוא? אולי להבין את הנקרא? כמה פעמים אכתוב לך שמתוך 3 סוללות שקיימות, 2 בשטח כבר מיום שבת בבוקר?! ולי אין מושג על מה אני מדבר. כן, תקשיב לתקשורת, שדאז אמרה שהמערכת יירטה 5-6 טילים, כשבפועל היא יירטה פי 2.

כנראה שאתה לא יודע לקרוא. בעצמי אמרתי שהמערכת אז יירטה הרבה יותר.

בקיצור, נראה לי אתה צריך להשלים שעות שינה, זה משפיע עליך קשה.

פורסם
...כשהיטלר פירק יהודים ועמים אחרים בלי להזהיר מראש - תזכיר לי מה שאר העולם עשה לו?

שום דבר. אפילו לא טרחו להפציץ את המסילות בדרך למחנות ההשמדה.

אבל כאשר התחיל לכבוש את העולם - זה כבר משהו אחר.

יותר מעניינים אותי הילדים שלנו

פה בדיוק הנקודה במכרעת: האם יש "הם" ו"אנחנו", או שהכל אותו דבר. השמאל מתעקש להתכחש למושג הזה שנקרא "עם", ורואה אנשים רק כפרטים. לכן השמאל תמיד מדבר על "חפים מפשע" וכדומה, ומתעקש שיש להלחם רק נגד הלוחם המחזיק בנשק באופן אישי. למרבה הצער אין לחשיבה זו קשר למציאות, ולכן לעולם אינה מניבה תוצאות חיוביות.

הנשיא טרומן הסביר מאוחר יותר שהפצצה הוטלה על מנת למנוע את מותם של מיליון חיילים אמריקנים במלחמה הנואשת שהיו היפנים מנהלים על מנת למנוע את כיבוש מולדתם.

כך אמרו גם החיילים במערכה באסיה.

מבחינה משפטית ומוסרית, ההתקפה על הירושימה היוותה הפרה חמורה של עקרון חסינות האזרחים במלחמה.

גם זו נקודה חשובה מאד. כאן צריך להחליט מה יותר חשוב: כללים משפטיים או נצחון במלחמה. וראוי שכל צד יאמר את דעתו בגלוי ולא יסתתר מאחורי טענות סרק כגון "מה יגידו עלינו" או "תראו איך הם מתנהגים לא יפה".

יש לשאול רק את קברניטי המדינה למה הפצצת ביירות זה בסדר והפצצת עזה זה לא בסדר.

כשבוע לפני הפצצת הירושימה, הופצצה טוקיו בפצצות תבערה במשך שלושה ימים ושלושה לילות. האש הייתה כה חזקה עד כי המסה את האספלט בכבישים, והמחסור בחמצן יצר רוחות סערה. כארבע מאות אלף איש נשרפו למוות. אבל זה לא פצצת אטום ולכן לא נחשב.

ועוד בענין הפצצות ערים: מפקד חיל האוויר האנגלי נשאל על הפצצת דרזדן וכולי. תשובתו היתה שהוא מעדיף שמליון גרמנים ימותו ולא שתפגע ציפורן רגלו של חייל אנגלי אחד. לדעתי, כל תשובה אחרת מאת מפקד בצבא בשעת מלחמה אינה מתקבלת על הדעת.

אין לי שמץ של מושג מה לעשות עם הגראדים. כל מה שיש לי זה השכל הישר לדעת מה לא לעשות.

"שכל ישר" זה דבר שמחובר למציאות. על פירוש המציאות אפשר להתווכח, אבל ביסוס כלשהו צריך שהיה.

יש לי הצעה לא רעה, אני לא בטוח שהיא תפטור את הסיטואציה הקשה עם עזה אבל אפשר לנסות.

עושים רשימת חיסול של כל בכירי אירגוני ההתנגדות (כי לכולנו ברור שאנחנו כבר לא מתעסקים רק מול החמאס).

אתם שומרים על שקט, הרשימה נשארת במגירה ובכלל לא זוכרים שהיא קיימת.

על הפצמ"ר הראשון (לא גראד, פצמ"ר), הרשימה הזאת נכנסת לתוקף ומתחילה מסכת חיסולים מהאויר עד שמשיגים 3 ימי שקט.

אחת הסיבות שישראל הפסיקה את החיסולים הייתה התנגדות של השמאל / מערכת המשפט, בנימוק של פגיעה בחפים מפשע. אם כן, מה אתה מציע? להתעלם מהפגיעה בילדים שלהם או מהפגיעה בילדים שלנו? הענין הוא שצריך להחליט. במציאות אין "גם וגם" - צריך לבחור כיוון, ולהבין שיש לכך השלכות.

אתה מקשיב לעצמך? מה זה "אם אין לך מושג, אז אין לך מושג. לכל הכיוונים"? אין לי מושג איך להוזיל מחירים בסופר, אבל אני יודע שאסור לסגור את השוק לתחרות...

איך אתה יודע? גם כדי לפסול הצעה צריך ידע, הבנה, מבחן המציאות, וכן הלאה. אינך יכול לומר "כדי לפסול את דבריך אין צורך בידע כלשהו", אמירה כזו אינה אלא זלזול ותו לא.

דני

פורסם
מה האינטרס של ישראל להסכים להפסקת האש ? המדינה מתנהגת כאילו היא החלשה מבין שתי הצדדים :כשתוקפים מחזירים,כשמציעים הפסקת אש מסכימים. למה ??

כי למדינת ישראל יש תסביכי נחיתות חמורים. משום כך היא מתנצלת בפני מי שמעליב ותוקף אותה (טורקיה ומצרים, לאחרונה), ומסייעת למי שמתקיף אותה (עזה ועוד). כנ"ל ההתנהלות באו"ם ובכלל בזירה הבינלאומית.

על הסיבות לתסביך הנחיתות אפשר לדון רבות.

דני

פורסם

כשבוע לפני הפצצת הירושימה, הופצצה טוקיו בפצצות תבערה במשך שלושה ימים ושלושה לילות. האש הייתה כה חזקה עד כי המסה את האספלט בכבישים, והמחסור בחמצן יצר רוחות סערה.

תיקון קטנטן, החם העז גרם לעמוד אויר עצום להתרומם למעלה (אויר חם מתרומם) מה שגרם לרוחות עזות להכנס לעיר, להביא איתן עוד חמצן שליבה עוד יותר את האש וגרם ל"סערות אש".

ועוד בענין הפצצות ערים: מפקד חיל האוויר האנגלי נשאל על הפצצת דרזדן וכולי. תשובתו היתה שהוא מעדיף שמליון גרמנים ימותו ולא שתפגע ציפורן רגלו של חייל אנגלי אחד. לדעתי, כל תשובה אחרת מאת מפקד בצבא בשעת מלחמה אינה מתקבלת על הדעת.

תשובה שיקרית, לא הייתה להפצצת דרזדן שום משמעות טקטית בשדה הקרב, הייתה פה בעיקר 2 נקמות, אחת על הבליץ על אנגליה והשניה עונש לעם הגרמני על כך שהעמד שאנן לנוכח זוועות הנאצים. בנוסף, קיימות 2 תאוריות נוספות, אחת שהרוסים דרשו את ההפצצה הזאת כעניין אסטרטגי וכמו כן שהאנגלים רצו לבצע מפגן כח ליכולות שלהם. תהיה הסיבה אשר תהיה, לא מדובר ב"הגנה על חיילים בריטים" בשום אופן או צורה.

אחת הסיבות שישראל הפסיקה את החיסולים הייתה התנגדות של השמאל / מערכת המשפט, בנימוק של פגיעה בחפים מפשע. אם כן, מה אתה מציע? להתעלם מהפגיעה בילדים שלהם או מהפגיעה בילדים שלנו? הענין הוא שצריך להחליט. במציאות אין "גם וגם" - צריך לבחור כיוון, ולהבין שיש לכך השלכות.

דני

אני חושב שאחד הדברים החשובים בהבנת המצב בעזה, בין אם אתה שמלאן או ימני, מתון או קיצוני היא שלצערנו הרב, אין פתרון קסמים ואין מוצא מיידי.

בינתיים מתבחבשים בביצה המגעילה, זה דופק לזה כפה, השני מחזיר ראסיה למפתח הלב וככה זה נמשך :?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דעתי , ליישר את עזה מקצה לקצה , לא משנה כמה יעלה איך יעלה ומה העולם יאמר , ליישר את עזה!

כל אחד בעזה שעושה מעשה , משגע חצי מדינה ומרים אותה על הרגליים , למה ? כי ביום רביעי היה יום השנה למות "ערבי כלשהו - יימך שמו וזכרו" (ובאמת היה יום שנה למותו של איזה מחבל שחוסל ע"י ישראל) ולכן זרקו טיל לעבר המרכז.

כל יום שעובר צריך לחשוש שמה איזה ליצן יחליט שהיום הוא קם על צד שמאל , ושהעולם לא זוכר שבעזה יש ארגוני טרור - אז צריך לתת תזכורת שהם פה מידי פעם ולנענע על הדרך מדינה שלמה ע"י טילים שהורגים ישראלים ברולטה רוסית.

הגיע הזמן לעשות את זה ולצאת למבצע רחב היקף , העולם גם ככה עסוק במיליון דברים שונים - לוב \ תוניסיה \ סוריה \ תימן \ אפגניסטן \ עירק .

אז מה זה עוד מקום עם הרוגים על בסיס יומי , כאשר המאבק הוא על הזכות לחיי שגרה וחופש (זכות בסיסית).

הגיע הזמן לצאת למבצע רחב שיקח כמה זמן שייקח , חודש חודשיים שנה מצידי ומצד (לדעתי) כל תושבי האיזור .

כל עוד העורף יודע שהמדינה והצבא נותנים תת'חת שלהם בשביל לעשות שקט וסדר בעזה ועם כל האמצעים (ולא איזה מטוס פעם פעמיים ביום שמוריד כמה טילים על הראש שלהם - אלא צבא עם כל המשתמע מכך)

אז כל העורף ימתין בסבלנות ויספוג את כל הטילים שישלחו לנו על הראש.

הרי אין תירוצים ליירי על אזרחים , הרי חוקי המלחמה ברורים , יורים על צבא ומחזירים אש על צבא ולא על אזרחיים במכוון.

אז למה זה חד כיווני ? למה לפגוע להם בחיילים (אנשי חמאס וגיהאד הם חיילים לכל דבר כמובן) והם מחזירים אש לעבר אזרחים ? כאשר הם כן יכולים לכוון לעבר מוצבים בלבד וסיורים שיש בשטח.

כי זה נוח , כי זה מפחיד את כולם וכי וכי וכי....

הגיע הזמן אני חוזר ואומר , גלעד שליט כאן - אין תירוצים יותר של "אולי הוא יהרג תוך כדי , יוציאו אותו להורג וכו'"....

זהו הוא בחוץ , ואפשר לצאת למבצע רחב היקף.

למצריים אין זכות דיבור בנושא , אם היא הייתה לוקחת על חסותה את עזה אולי דברים היו אחרת אבל הם לא, הם לא מספקים חשמל מים וכו' ולא מעוניינים בכלל באחריות על העם הפלסטיני שידוע לכל שהוא נטל כבד שעושה רק צרות בכל מקום בעולם שהוא היה בעברו - לבנון \ ירדן \ סוריה \ מצריים (בכל המקומות הללו זרקו אותם לכל הרוחות

הרי כבר יש תג מחיר לא ? 1000 אסירים תמורת אחד ? (חיי אחד שווים אלף בצד השני - והם קבעו את התג הזה!)

אז הנה , אחד בצד שלנו כבר נהרג, אז למה לא לקחת את אותו תג מחיר שהם קבעו ולנצל אותו עד תום!

אחד אצלנו - 1000 אצלם.

זו דעתי, קיצונית כמה שתיהיה , אבל זו הדרך היחידה. הם מבינים כוח ורק כוח , לא יהיה שלום עם הנהגה קיצונית וגם לא דיבור אפשרי לשלום עתידי איתם. כל דבר אחר הוא פנטזיה מארץ הפנטזיות , ומי שחושב אחרת חיי בלהלהלנד.

מבצע "יישור עזה" - שייצא כבר לדרך!

שבוע טוב לכל עם ישראל ולחברי הפורום היקרים.

ולבגירה - כן יש פתרון וזה כניסה ולעבור בית בית \ מרפסת מרפסת \ דלת דלת \ ולנקות את השטח. ולתת לאבו מאזן שוב נוכחות וכוח מלא לשלוט בעזה ולהחזיר אותה לחיים שהיו לפני ארגון החמאס.

יעלה באזרחים מהצד שלנו יעלה בחיילים מהצד שלנו אבל לפחות הסיפור יגמר אחת ולתמיד (בתקווה כמובן)

פורסם

אני בדיוק בדעה של JOKER2K.

ברגע שמתייחסים לחיילים כאל ילדים, האזרחים אם אלו שמתים.

מקווה שיתעשתו פה, ויעשו מה שצריך כדי לטפל טיפול שורש בבעיה (וזה אחרי שהחזרנו שטחים לפלסטינים, ועשינו עסקאות שונות, שלכאורה הם רצו והבטיחו הבטחות).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אתה באמת ג'וקר.

בפאראפראזה על מה שלמדתי בטירונות: ישראל משתינה על העולם - העולם נרטב. העולם משתין על ישראל - ישראל טובעת. מה לעשות - משום מה יש לנו יחסי ציבור גרועים, ובעיקר לעולם יש יותר אינטרסים אצל הערבים, לכן אין לנו יד חופשית.

מכלמקום - עד כה הנסיון הוא שה"ימין" נובח וה"שמאל" נושך. ע"ע אולנמרט (למרות שגם הוא לא ממש "שמאל").

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
דעתי , ליישר את עזה מקצה לקצה , לא משנה כמה יעלה איך יעלה ומה העולם יאמר , ליישר את עזה!

זו דעתי, קיצונית כמה שתיהיה , אבל זו הדרך היחידה. הם מבינים כוח ורק כוח , לא יהיה שלום עם הנהגה קיצונית וגם לא דיבור אפשרי לשלום עתידי איתם. כל דבר אחר הוא פנטזיה מארץ הפנטזיות , ומי שחושב אחרת חיי בלהלהלנד.

מישהוא פה בטוח חי בלה לה לנד, אני לא בטוח שזה לא אתה :wink:

מבצע "יישור עזה" - שייצא כבר לדרך!

אתה אשכרה חושב שהצעד הנכון הוא להשמיד מליון וחצי אנשים?

וגם אם אתה באמת ובתמים חושב שזה המעשה הנכון לעשות, נראה לך שממשלה שפויה תעשה אי פעם כזה מעשה מופרע ומופרך?

ולבגירה - כן יש פתרון וזה כניסה ולעבור בית בית \ מרפסת מרפסת \ דלת דלת \ ולנקות את השטח.

לא ניסו את זה כבר? עזר כמו כוסות רוח למת.

יעלה באזרחים מהצד שלנו יעלה בחיילים מהצד שלנו אבל לפחות הסיפור יגמר אחת ולתמיד (בתקווה כמובן)

אני בדיוק בדעה של JOKER2K..

שניכם באותה דעה אבל שניכם גם טועים לחשוב שיש פתרון של זבנג וגמרנו.

מחר תיכנסו לעזה (ואני בכלל לא שולל את זה על הסף), תעשו מבצע מטורף, תעברו בית בית, זנגה זנגה, דר דר... מה בדיוק יקרה אחרי חצי שנה? נחזור בדיוק לאותו מצב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה,

אולי אין פתרון קסם. זה נכון.

אבל להגיע למצב שטילים נופלים על אזרחים בדרום ויש תחושות קשה של זעם וכעס, כי הממשלה "עושה טובה" שהיא מגיבה, זה מעצבן. אזרחים משלמים מחיר, כי הממשלה כאן לא רוצה להתאמץ יותר מדי.

אם חו"ח היה נופל טיל אחד, על ת"א, תאמין לי שהיו מטפלים בבעיה טיפול רציני, ולא פאטץ' על פאץ'.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...