Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה, חזרנו לגראדים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רק בדרך , עוד לא הגעתה ,, וכבר הפכתה לקיצוני ,,

לאויר יש אפקט מיוחד , אם זה בנסיעה , או משב אויר של הדף בשמיים ובקרקע , תהנה . Stay & Be cool

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ועוד משהו - כשהיטלר פירק יהודים ועמים אחרים בלי להזהיר מראש - תזכיר לי מה שאר העולם עשה לו? ואת היטלר שנאו קצת פחות מששונאים אותנו (עצוב אבל נכון).

תודה לכם, הארתם את עיניי. :-P

כבר נמאס מההשוואות של היטלר.

האם היהודים עשו משהו להיטלר? האם ירו עליו טילים? האם עשו פיגועים ? האם רצו להשמיד את הגרמנים ולרשת את הארץ?

האם אתה מכיר מדינה אחת בעולם שלא היתה מפוררת את עזה על מאית ממה שעברנו בשנים האחרונות?

איפה אתה חי ?

זו פשוט מנטרה קבועה של שמאלנים, ברגע שמדברים על צעד תוקפני כלפי אוייבינו ,ישר מזכירים את היטלר ועוד כל מיני מלים כמו פאשיזם וכו' ומסיטים את הדיון מהמטרה.

מה הפתרון שלך סקורניס? לפתוח רגליים ? לשלוח להם פרחים בתמורה לגרדים? אולי עוד כמה מחוות למנהיג הטרור אבו מאזן? כי אתה תקבל סקאדים על רעננה, תל אביב ורמת גן וגל של פיגועי התאבדות. ברגע שהם מזהים רפיסות הם מרימים את הראש. ברגע שנותנים להם באבי אביהם הם נרגעים.

איך אתה יכול להשוות טיהור אתני כמו שנעשה בשואה , לתגובה מול אוייב שמעוניין להרוג אותך ואותי ? זה שהם מתחבאים בריכוזי אוכלוסיה זו בעיה של האוכלוסיה, אחרי שכמה משפחות "תמימות" ייהרגו האוכלוסיה כבר תדע לא להכיל בתוכה משגרי טילים, תאמין לי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל לקח לי את המילים (את חלקן).

מה ההשוואה הטיפשית הזו להיטלר ול 6 מיליון ?? האם העם היהודי אי פעם הסיט נגד היטלר?

האם העם היהודי אי פעם חונך מגיל 0 להסטה ולשינאה? האם העם היהודי עשה הפגנות ומפגני כוח ונשק?

עד כמה שאני זוכר זה היה הפוך....אז ההשוואה שלך לא במקום בכלל.

הגיע הזמן שתתעורר חבובו, (sronis)

אין להם שום חיבה אלייך,גם לא ה"קצת יותר מ 5%" שאתה מדבר עליו . הם לא מעוניינים בהידברות,לא מעוניינים בשלום,

הם רוצים רק את הבית שלך ואת הקרקע שאתה יושב עליה.

עזה זה הפח זבל של המזה"ת,אף מדינה לא מוכנה לקלוט את התושבים שלה,בטח שלא את המחבלים שבה. לכן יש רק פיתרון אחד עבורם.

פורסם

האם היהודים עשו משהו להיטלר? האם ירו עליו טילים? האם עשו פיגועים ? האם רצו להשמיד את הגרמנים ולרשת את הארץ?

האם אתה מכיר מדינה אחת בעולם שלא היתה מפוררת את עזה על מאית ממה שעברנו בשנים האחרונות?

איפה אתה חי ?

זו פשוט מנטרה קבועה של שמאלנים, ברגע שמדברים על צעד תוקפני כלפי אוייבינו ,ישר מזכירים את היטלר ועוד כל מיני מלים כמו פאשיזם וכו' ומסיטים את הדיון מהמטרה.

מה הפתרון שלך סקורניס? לפתוח רגליים ? לשלוח להם פרחים בתמורה לגרדים? אולי עוד כמה מחוות למנהיג הטרור אבו מאזן? כי אתה תקבל סקאדים על רעננה, תל אביב ורמת גן וגל של פיגועי התאבדות. ברגע שהם מזהים רפיסות הם מרימים את הראש. ברגע שנותנים להם באבי אביהם הם נרגעים.

איך אתה יכול להשוות טיהור אתני כמו שנעשה בשואה , לתגובה מול אוייב שמעוניין להרוג אותך ואותי ? זה שהם מתחבאים בריכוזי אוכלוסיה זו בעיה של האוכלוסיה, אחרי שכמה משפחות "תמימות" ייהרגו האוכלוסיה כבר תדע לא להכיל בתוכה משגרי טילים, תאמין לי.

+1000000 :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

פורסם

אייל, ילד עזתי בן 3 הוא האוייב שלך?

הפיתרון הוא להכות בראשים ולא בילדים ובאזרחים הפשוטים.

למחוק איזור שלם ללא אבחנה כשהאיזור הזה מוגדר על בסיס אתני זה בדיוק טיהור אתני

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טיהור אטני זה מכבסת מילים להשמדת עם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם זה איזור שמשוגרים ממנו טילים , כולם צריכים לדעת שהוא הופך להיות X של מטרה.

זה לא בעיה שלי לשמור על הילדים שלהם, שהם ישמרו על הילדים שלהם ולא ישלחו אותם על אופניים לאסוף את משגרי הגראד כי הם יודעים שלא נירה על ילדים.

יותר מעניינים אותי הילדים שלנו שגדלים בפחד בערי הדרום. קודם תדאג לעצמך אח"כ לאוייבך !!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כשהרקטה משוגרת עדיין לא ידוע היכן היא תנחת ולכן מופעלת באופן מיידי האזעקה במקומות המשוערים לנחיתה, כדי לאפשר לאנשים להתגונן.

בהמשך, מערכת כיפת ברזל מאכנת היכן הרקטה אמורה לנחות ו"מחליטה" האם להגיב או לא (היא לא מסוגלת לחשב את המסלול הבליסטי של הרקטה מיד ברגע השיגור).

GOLF, קיבלת תשובה מספקת? יופי. תתקרר קצת, זה שאתה אשדודי לא אומר לי כלום.

אגב, תלמד לקרוא מה שאני כותב, ואכתוב שוב רק בשבילך: המערכת לא 100% הצלחה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני בטוח שאייל מייד יגיב,אבל אני גם אגיב.

הילדים וה"אזרחים הפשוטים" האלה, הם לא כאלה תמימים כמו שאתה חושב. אם אתה לא מאמי,אתה מוזמן להיכנס

לשם,לא בטוח איך ואם תחזור משם לספר חוויות. נו באמת, הרי יש שם שטיפת מוח מגיל אפס על כמה שהציונים היהודים הם אנשים

רעים שיש להרוג אותם וכו' וכו' ....זה שחלק מהם לא הולך להפגנות זה לא אומר שהם אוהבי יהודים...

אם הילדים שלהם היו חשובים להם,ההורים לא היו נותנים להם להסתובב חופשי בין אנשי חמס,פתח או כל זרוע התנגדות אחרת.

פורסם

כל אחד כאן ימצא את מבוקשו

הפולמוס על צדקת הטלת הפצצות על הירושימה ונגאסקי

מאז סיום מלחמת העולם השנייה ועד היום, קיים ויכוח על הנחיצות והלגיטימיות של הפצצת הירושימה ונגאסקי. רבים מבקרים את ההפצצה ורואים בה פשע מלחמה. מנגד, יש הרואים בה כורח צבאי ומדיני.

מבקריה של התקיפה, עמם נמנים הגנרל דאגלס מקארתור והנשיא דווייט אייזנהאואר, טענו כי היפנים כבר הוכרעו למעשה בטרם הטלת הפצצה ותבוסתם הייתה מובטחת, ולכן הטלתה לא הייתה מוצדקת. אחרים טענו כי על האמריקאים הייתה חובה לנסות להרתיע את היפנים על ידי הטלת הפצצה על שטח בלתי מאויש, בטרם ישתמשו בפצצה נגד אוכלוסייה אזרחית (רעיון כזה הועלה בטרם הטלת הפצצה, על ידי הפיזיקאי מקס בורן שהציע להטילה על ההר היפני הקדוש פוגי'אמה). רבים ממבקרי ההפצצה מאמינים כי החלטת ארצות הברית הושפעה ממניעים אחרים כגון הרתעת הסובייטים באמצעות הדגמת יכולת, בדיקת השפעות הנשק הגרעיני, נקמה על התקפת היפנים על פרל הארבור או הצדקת השקעת 2 מיליארד דולר בפרויקט מנהטן.

בתגובה לביקורת, טענו האחראים להפצצה ותומכיהם כי היא הייתה מהלך הכרחי שבא להביא לסיומה של המלחמה. הנשיא טרומן הסביר מאוחר יותר שהפצצה הוטלה על מנת למנוע את מותם של מיליון חיילים אמריקנים במלחמה הנואשת שהיו היפנים מנהלים על מנת למנוע את כיבוש מולדתם. צ'רצ'יל אמר כי הפצצה, שההתמודדות איתה היא למעלה מכוחותיה של אומה, יכולה הייתה לשמש מוצא של כבוד ליפנים להיכנע מבלי לחוש תחושת חרפה. תומכי ההפצצה טוענים כי הטלת הפצצה על שטח ריק לא הייתה מביאה לסיום המלחמה שכן היפנים לא נכנעו גם אחרי השמדת הירושימה, והצמרת הצבאית סירבה להיכנע גם אחרי הפצצה שהוטלה על נגאסקי, ושינתה דעתה רק בהתערבות הקיסר הירוהיטו. בעלי עמדה זו רואים את הכניעה כקשורה בהכרה היפנית כי הפצצת הירושימה אינה מאורע מבודד וחד פעמי ושאי כניעה תביא להמשך הרס יפן באמצעות נשק גרעיני (למעשה, לאחר הטלת הפצצה על נגאסקי לא הייתה לארצות הברית פצצה שלישית מוכנה לשימוש בשל הקושי בהפקת חומר הביקוע, אך סביר להניח שהיפנים לא ידעו זאת).

מבחינה משפטית ומוסרית, ההתקפה על הירושימה היוותה הפרה חמורה של עקרון חסינות האזרחים במלחמה. אולם עיקרון זה הופר באופן עקבי במלחמת העולם השנייה על ידי כל הצדדים. בעלות הברית הפרו אותו בצורה שיטתית בהפצצת מרכזי אוכלוסייה. הפצצת דרזדן ב-1945, שלא עשתה שימוש בנשק גרעיני, הייתה קטלנית והרסנית לא פחות מהפצצת הירושימה. מדינות הציר פגעו בחסינות הלא לוחמים באופן חמור גם כן, ופשעיהם של היפנים, במלחמה וקודם לה, בפרט בסין ובפיליפינים לא נפלו בהרבה מפשעי גרמניה הנאצית בעלת בריתם. למרות זאת, הפצצת הירושימה נטבעה בזיכרון ההיסטורי כאירוע בולט ומעורר מחלוקת.

יש לשאול רק את קברניטי המדינה למה הפצצת ביירות זה בסדר והפצצת עזה זה לא בסדר.

האם הדם של הדרומיים זול מהדם של הצפוניים!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה רק בדרך , עוד לא הגעתה ,, וכבר הפכתה לקיצוני ,,

לאויר יש אפקט מיוחד , אם זה בנסיעה , או משב אויר של הדף בשמיים ובקרקע , תהנה . Stay & Be cool

אייל .

חזרתי בדיוק מנסיעה קיצונית עם גג פתוח, אז עכשיו אני שוב מתון. על מה אנחנו מדברים?

איפה אתה חי ?

ההשוואה עם היטלר היא אך ורק בנושא אחד: הפתרון הסופי שלכם. הוא רצה להרוג את כל היהודים. אתם רוצים להרוג את כל הפלסטינים. זה שאתה מתחיל לתת לזה פרשנויות אחרות זו לא בעיה שלי.

וכן, אני מכיר המון מדינות בעולם שלא היו מפוררות את עזה על מאית ממה שעברנו. קוראים לזה מדינות מערביות "נאורות". אבל יודע מה, יש גם מדינות פחות נאורות שעברו אפילו יותר מזה ועדיין לא פוררו אף אחד (ויש גם כאלה שכן, זה נכון).

שום מנטרה של שמאלנים. אם הדיון עובר לפסים מטומטמים כמו "צריך פשוט להרוג את כולם" או שלל הצעות מפגרות כאלה, אז מצטער, אני מחזיר באותו המטבע. דבר כמו בנאדם, תציע הצעות לגיטימיות, ואפשר לדבר (לא שבהכרח יהיה לי פתרון טוב יותר).

והמילים טיהור אתני מחליאות אותי.

אייל לקח לי את המילים (את חלקן).

מה ההשוואה הטיפשית הזו להיטלר ול 6 מיליון ?? האם העם היהודי אי פעם הסיט נגד היטלר?

האם העם היהודי אי פעם חונך מגיל 0 להסטה ולשינאה? האם העם היהודי עשה הפגנות ומפגני כוח ונשק?

עד כמה שאני זוכר זה היה הפוך....אז ההשוואה שלך לא במקום בכלל.

הגיע הזמן שתתעורר חבובו, (sronis)

אין להם שום חיבה אלייך,גם לא ה"קצת יותר מ 5%" שאתה מדבר עליו . הם לא מעוניינים בהידברות,לא מעוניינים בשלום,

הם רוצים רק את הבית שלך ואת הקרקע שאתה יושב עליה.

עזה זה הפח זבל של המזה"ת,אף מדינה לא מוכנה לקלוט את התושבים שלה,בטח שלא את המחבלים שבה. לכן יש רק פיתרון אחד עבורם.

ההשוואה כן במקום, וכבר הסברתי למעלה למה.

ואתה צריך להיות קיצוני לגמרי בשביל לחשוב שכל מה שה-3 מיליון שם חושבים עליו זה איך לקחת לי את הבית והאוטו. רובם המוחלט, בדיוק כמונו, רק רוצים לחיות בשקט.

ואתה צודק בדבר אחד - עזה זה באמת הפח זבל של המזה"ת. זו אחת הבעיות. אבל מכאן ועד למחוק את כולם...

אם זה איזור שמשוגרים ממנו טילים , כולם צריכים לדעת שהוא הופך להיות X של מטרה.

זה לא בעיה שלי לשמור על הילדים שלהם, שהם ישמרו על הילדים שלהם ולא ישלחו אותם על אופניים לאסוף את משגרי הגראד כי הם יודעים שלא נירה על ילדים.

יותר מעניינים אותי הילדים שלנו שגדלים בפחד בערי הדרום. קודם תדאג לעצמך אח"כ לאוייבך !!

קל להגיד. בפועל, אם יהרגו כמה ילדים המחבלים רק ירוויחו מזה בדעת הקהל העולמית. הבעיה האמיתית היא שהעם שם חלש מדי בשביל לצאת כנגד החמאס, שהוא השולט במדינה וגם אחראי לרבים מהמחבלים. ונכון שהם בונים על זה שאנחנו לא נירה להם למרכזי אוכלוסיה. אבל אם נתחיל לעשות את זה בלי חשבון, לא נהיה יותר טובים מהם.

ולפני שתגיד - דעת הקהל העולמית הרבה יותר חשובה ממה שאתה חושב. יש לזה השלכות אדירות גם על החיים שלי ושלך.

אני בטוח שאייל מייד יגיב,אבל אני גם אגיב.

הילדים וה"אזרחים הפשוטים" האלה, הם לא כאלה תמימים כמו שאתה חושב. אם אתה לא מאמי,אתה מוזמן להיכנס

לשם,לא בטוח איך ואם תחזור משם לספר חוויות. נו באמת, הרי יש שם שטיפת מוח מגיל אפס על כמה שהציונים היהודים הם אנשים

רעים שיש להרוג אותם וכו' וכו' ....זה שחלק מהם לא הולך להפגנות זה לא אומר שהם אוהבי יהודים...

אם הילדים שלהם היו חשובים להם,ההורים לא היו נותנים להם להסתובב חופשי בין אנשי חמס,פתח או כל זרוע התנגדות אחרת.

זה ששוטפים לילדים את המוח לא אומר שכולם גדלים להיות מחבלים. וגם אם לימדו ילד שיהודים הם הרוע בהתגלמותו זו לא סיבה להרוג אותו. הנה, גם אתה חושב שהפלסטינים הם כולם מחבלים...

תסלחו לי, חלקכם פשוט לא שפויים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עד שלא נחזור לאותם ימים "יפים" של 400-500 גראדים על הדרום ביממה + פיגועי התאבדות בלב ת"א וירושלים, הוא ימשיך לדבר ככה. וגם אז, אני בספק אם משהו ישתנה אצלו בחוט המחשבה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא ואתה, שיא השפיות, חכמה, נאורות, השכלה ואנושיות.

ביחס לבהמות שרוצים להרוג ללא אבחנה? כנראה שכן. ביחס לגנדי - אני בספק.

עד שלא נחזור לאותם ימים "יפים" של 400-500 גראדים על הדרום ביממה + פיגועי התאבדות בלב ת"א וירושלים, הוא ימשיך לדבר ככה. וגם אז, אני בספק אם משהו ישתנה אצלו בחוט המחשבה.

נכון, כי לעבור את מה שעברנו בעשור האחרון חייב לגרום לי להפוך לקיצוני כל כך עד כי אני ארצה להרוג עם שלם. נשמע הגיוני. הרבה יותר הגיוני מלחשוב שזה אמור לגרום לי לרצות לחיות בשלום ובשקט, ולא תחת מלחמה כוללת מול מדינות ערב הסמוכות, תוך כדי סנקציות חמורות מאוד על ידי שאר מדינות העולם המערביות. הרי אין כמו מלחמה כוללת ושנאה עולמית בשביל לעשות לכולנו טוב על הלב (וטוב בחיים, באופן כללי).

לא, זהו, שכנעתם אותי כולכם. הפתרון שלכם הוא הכי טוב. בואו נהרוג את כולם ומקסימום, אתם יודעים, נקווה שיהיה בסדר. אני בדרך להפגנה מול הכור בדימונה שישחררו עליהם איזה fat man או little boy. אפשר לקרוא לפצצה שלנו cute girl, אולי אז העולם יחשוב שאנחנו בעצם רק מוכרים להם עוגיות.

:-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...