Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה, חזרנו לגראדים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה באר שבעי ? או שהצטרפת לאחרונה בעקבות לימודים? טוב לדעת. ולכותבי ההודעה לפני, תושבי שדרות סבלו 8 שנים בערך הפצצות שטיפטפו לאט לאט, עד שהעניינים הגיעו לסף רתיחה.

לא, אני לא באר שבעי. אני פשוט משרת במקום שיודע יותר טוב מהרוב איפה כן שקט ואיפה לא :wink: (לא ארחיב עוד, אבטחת מידע וכו' :) ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כיפת הברזל יודעת גם לחשב איזור נפילה משוער. אם הנפילה הולכת להיות בשטח פתוח- היא לא מנסה ליירט כלל. רק בשטח בנוי היא תיירט- מפני שכל טיל יירוט עולה הון ורוב הגראדים/ קסאמים בכלל נופלים בשטח פתוח.

דיי מדויק, אבל כל טיל יירוט לא עולה הון. ממש לא (אולי ביחס לגראד הוא דיי יקר).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני זוכר שדיברו על 100 אלף דולר ליחידה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני חייב לציין שאהבתי את הכותרת "אז מה, חזרנו לגראדים?".

בתור אחד שגר בנס ציונה היית צריך לרשום "ואוו, אז ככה נשמעת האזעקה!".

זה סתם מראה לי את הטבע של בני האדם. עד שזה לא נוגע להם, לא באמת מזיז להם. ברגע שהגראדים מגיעים להם לבית אז פתאום הם "חוזרים לגראדים...", בלי קשר לעובדה שיש אנשים שאוכלים את הסיוט הזה כבר למעלה מ-10 שנים.

פורסם
אני זוכר שדיברו על 100 אלף דולר ליחידה.

תחלק ב-2, וגם מהמנה תוריד עוד כמה אלפים.

בקשר לכיפת ברזל - לא, הם לא בשביל היופי (כמו ששמתם לב לפני כחודש וחצי+), אבל יש אילוצים כאלה ואחרים, וזה לא 100% הגנה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כיפת הברזל יודעת גם לחשב איזור נפילה משוער. אם הנפילה הולכת להיות בשטח פתוח- היא לא מנסה ליירט כלל. רק בשטח בנוי היא תיירט- מפני שכל טיל יירוט עולה הון ורוב הגראדים/ קסאמים בכלל נופלים בשטח פתוח.

אם היא מחשבת שהוא הולך ליפול בשטח פתוח, אז גם שלא תפעיל אזעקה. בקיצור, שמים אותה ליופי.

פורסם
אם היא מחשבת שהוא הולך ליפול בשטח פתוח, אז גם שלא תפעיל אזעקה. בקיצור, שמים אותה ליופי.

מערכת היירוט - "כיפת ברזל", ומערכת ההתראה, הן אינן אותה מערכת.

התראה ניתנת די קרוב לשיגור האיום, לפני שיודעים מיקום מדוייק (זה בשביל לתת מכסימום זמן התראה).

מערכת היירוט, עוקבת אחרי האיום וכל הזמן ומשפרת את הצפי, עד לנקודה בה היא מחליטה אם נידרש לשגר מול האיום מיירט.

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם
אני חייב לציין שאהבתי את הכותרת "אז מה, חזרנו לגראדים?".

בתור אחד שגר בנס ציונה היית צריך לרשום "ואוו, אז ככה נשמעת האזעקה!".

זה סתם מראה לי את הטבע של בני האדם. עד שזה לא נוגע להם, לא באמת מזיז להם. ברגע שהגראדים מגיעים להם לבית אז פתאום הם "חוזרים לגראדים...", בלי קשר לעובדה שיש אנשים שאוכלים את הסיוט הזה כבר למעלה מ-10 שנים.

ידידי היקר, אני מכיר את הגראדים עוד מימי עופרת יצוקה, דאז הייתי אי שם בדרום כחייל - ראוי ורצוי שאת המסקנות העקומות שלך תשמור לעצמך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אין לך מושג אפילו מה אתה כותב, אז להבא - פשוט אל תכתוב. האזעקה נשמעת אם יש שיגור לכיוון אותו איזור - גם אם לשטח פתוח. אם יהיה ירוט או לא - כמו שכתבו לך לפניי, המערכת מחשבת אם הגראד יפול באיזור מאוכלס, ישגרו טיל מיירט. אם לא, אין טעם בליירט אותה. ליופי בלבד? תשאל את תושבי ב"ש ואשקלון אם המערכת ליופי או לא (ותבין כמה שקט היא החזירה לחיי האנשים בדרום). אבל שוב, כמו שכתבתי, גם למערכת יש תנאים מוגבלים ואין כזה דבר 100% יירוטים. ולא, אני לא מדבר על המקרה של אתמול\שלשום.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כל אשדודי אתמול שמע את הפיצוץ היטב דקה אחרי סוף האזעקה, לצורך העניין אני ישנתי בזמן האזעקה, הפיצוץ העיר אותי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
באשדוד היתה אזעקה חזקה למדי ממה שהבנתי, ואילו ברחובות בקושי שמעתי.

מה עם כיפת ברזל? זה ליופי?

כיפת הברזל לא מיירטת טילים שלא לצורך. במידה והיא מגלה כי הטיל הולך ליפול בשטח בנוי/מאוכלס, היא תיירט את הטיל מיד.

אגב, כשהייתה אזעקה הייתי בראשל"צ ולא שמעתי כלום. לפי מה שכתוב באינטרנט אתמול זו הפעם הראשונה שגם

בראשל"צ נשמעו האזעקות.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
אין לך מושג אפילו מה אתה כותב, אז להבא - פשוט אל תכתוב. האזעקה נשמעת אם יש שיגור לכיוון אותו איזור - גם אם לשטח פתוח. אם יהיה ירוט או לא - כמו שכתבו לך לפניי, המערכת מחשבת אם הגראד יפול באיזור מאוכלס, ישגרו טיל מיירט. אם לא, אין טעם בליירט אותה. ליופי בלבד? תשאל את תושבי ב"ש ואשקלון אם המערכת ליופי או לא (ותבין כמה שקט היא החזירה לחיי האנשים בדרום). אבל שוב, כמו שכתבתי, גם למערכת יש תנאים מוגבלים ואין כזה דבר 100% יירוטים. ולא, אני לא מדבר על המקרה של אתמול\שלשום.

אתה מתחמם ושורק לאויר כמו קומקום - אז תתקרר טיפה. אני אשדודי, אני יודע מצויין מהי אזעקה וממ"ד ולא צריך את תושבי אשקלון שיספרו לי. אם הטיל היה נופל אתמול על ראשו של מישהו, היית כותב אותו דבר? המערכת זיהתה טיל שהולך ליפול במקום פתוח, ואין סכנה לאף אחד? אז למה אזעקה? אם מפעילים אזעקה, סימן שיש התראה בפני טיל, ואם יש טיל באויר ומערכת שאמורה ליירט אותו, אז שתיירט.

• תוכן חדש...