Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ברטה 92

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות שברולט ברטה מודל 92,והייתי רוצה לקבל חוות דעת ממישהו שיש לו אולי מושג על הרכב הזה כמו תחזוקה,אמינות,כ''ס,צריכת דלק,אם אני יהנה ממנו,וכמה הוא באמת שווה להשקעה,וגם כמה יעלו לי טיפולים וכל כמה זמן אני אצטרך לעשות טיפול

תודה מראש,אביחי

פורסם

אחלה של רכב,יש אומרים שברולט קורסיקה בגרסת קופה,בעל מראה ספורטיבי יפיפה,

רכב מאוד נדיר קשה למצוא אותם,מגיע ברסת ה3.2 וגם 3.1 ליטר,עם צריכת דלק של 1/10-1/11 פלוס מינוס.

אם כבר הצלחת לאתר את הרכב הזה,חשוב לבדוק שהוא במצב תקין על שלל המערכות שלו מנוע,אלקטרוניקה וכו'...

עלות הטיפולים לא גבוה,אך הרכב הוא שוב נדיר ולא שכיר,למרות שאם אתה מחפש אותו כנראה המושג שכירות לא משחק תפקיד כאן.

• תוכן חדש...