Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטיישן או 7 מקומות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור התרחבות המשפחה (ל-3 ילדים) אנחנו נאלצים להחליף את ההונדה סיוויק ברכב גדול יותר. הכיוון הכללי הוא רכב חדש בתקציב של עד 170,000 ש"ח.

הנטייה הראשונה היתה רכב עם 7 מקומות והאופציה המובילה היא טויוטה ורסו. מאזדה 5 נפסלה בגלל המושב האמצעי (אנחנו רוצים את האפשרות להושיב 3 ילדים עם כסאות בטיחות במושב האמצעי), גרנד סניק ו-C4 פיקסו נפסלו בגלל האמינות, טוראן נפסל בגלל המחיר. סה"כ הורסו נותנת פתרון טוב (בטיחות, נסיעה, אבזור, מחיר וכו') מלבד העובדה שהשורה השלישית מורכבת משני דרגשים זערורים שלא ברור לי מי יכול לשבת בהם ובנוסף לכך אין מיזוג ליושבים מאחור.

זה גרם לי להתחיל לחשוב על אלטרנטיבה נוספת - סטיישן. אמנם לא נוכל לקחת בן משפחה נוסף (מעבר ל-3 ילדים) אבל אני מניח שנוחות הנסיעה תהיה טובה יותר, הנהיגה מהנה יותר ויהיה מיזוג ליושבים מאחור. חסרון נוסף של סטיישן הוא העובדה שלא נכנסים 3 כסאות בטיחות למושב האמצעי/אחורי ונאלץ להושיב את שני הילדים הגדולים על בוסטרים.

אשמח לשמוע דעות/מחשבות על הנושא.

תודה,

דניאל

פורסם

אני לא כ"כ מעודכן במחירונים, אבל מיצובישי גרנדיס מתאים בול לתקציב ולצורך.

הבעיה במיניוואנים / סטיישנים עם 7 מקומות היא שתא המטען שלהם זעיר עד לא קיים -

בגרנדיס לעומת זאת הוא בגודל סביר.

יש לי חברים באזור ה-1.90 מ' עם 5 ילדים שמאוד מרוצים מהאוטו

(אני יודע שזה נשמע כמו בדיחה גרועה, באמת שלא!)

טוב שלא התקרבת לטוראן. אחלה אוטו כשהוא לא תקוע במוסך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למה ללכת רחוק יש היום את הרנו לוגאן 7 מקומות במחיר של 100 אלף עם מנוע דיזל חיסכוני של הקנגו

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

אני מציע לבדוק גם את הכיוון של הג'יפונים שמציעים תאי נוסעים מרווחים משל המשפחתיות.

אם אתם באים מהונדה ה-CRV מוצע במבצע חיסול מלאי בסביבות ה-180 אלף שקלים והוא מציע מושב אחורי מאוד מרווח.

במחירים נמוכים יותר יש את הצמד יונדאי IX35 וקיה ספורטאג' וגם את המיצובישי אאוטלנדר שהוא רכב מרווח ומעט גדול יותר והיו לו גרסאות עם 7 מושבים.

אם עניינכם הוא רק במושב אחורי גדול ולא בתא המטען שהוא אקסטרה אז גם משפחתיות גדולות שאינן סטיישן יכולות להתאים.

סקודה סופרב למשל מציעה מושב אחורי סופר מרווח, כמוהה גם סובארו B4 שמציעה מושבים ממש ענקיים.

בהצלחה.

פורסם
למה ללכת רחוק יש היום את הרנו לוגאן 7 מקומות במחיר של 100 אלף עם מנוע דיזל חיסכוני של הקנגו

הלוגאן נמכרת ללא ESP. נראה שהבטיחות משחקת פה תפקיד ראשי.

עוד רעיון, כמה שאני זוכר באמריקאיות אפשר להושיב 6 נוסעים - 3 קדימה ו 3 אחורה.

נראה לי שיהיה לכם הרבה מקום בספינה כזו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

תראה, הכי מעניינת היא אלפא 159 סטיישן, אבל המחיר כמו של חלומות.

ה-s-max של פורד משובח וחזק אבל יקר.

למרות גילו, הגרנדיס הקשיש הוא מהיותר טובים במיניואנים. טובים הכוונה לשימושיות, מרחב, בטיחות וניהוג.

אם אתה מוכן להקשיב - תעשה נסיעת מבחן בפיקאסו ונדבר אחריה.

אם דעתך על אמינות נובעת משמועות שלרוב אינן מבוססות - אז ממילא אין מה להציע מהגזרה האירופאית, כמו ה-5008 של פז'ו.

אני כבר הרבה שנים עם סניק ומרוצה מאוד, פה ההרכב המשפחתי מצומצם משלך כך שההתרשמות יכולה להיות שונה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הונדה FRV

גרנדיס

אלו המומלצות, או לעלות לגיפ.

רוצה לרדת במחיר ומוכן להתפשר על גיר ידני?

ברלינגו!

2 דלתות צד, מנוע טורבו דיזל מצויין (גם בגרסה החלשה), חסכוני בדלק 1:15

אמינות לא רעה ומושב אחורי שמספיק רחב ל3 כיסאות (מנסיון).

שלא לדבר על נוחות הנסיעה והמזגן המצויין!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...