Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבדה לתיקון מסך בגלקסי (S1)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי בשיא הגאונות שלה יצאה ממונית ונפל לה הפלאפון על הכביש, כעבור כמה זמן היא גילתה שהפלאפון איננו וחזרה לחפש אותו, בכל מקרה היא מצאה אותו והוא ''עובד'' אבל המסך שלו מנופץ למליון רסיסים בערך, מה העלות של תיקון כזה בערך במעבדה פרטית? כמו כן אני מחפש מקום שעושה זאת באזור פ''ת (רצוי בפ''ת עצמה).

יחד עם זה אני חייב להמליץ לכל בעלי הפלאפונים על המגן של OTTERBOX למכשיר הזה שנרכש מאיביי בכ 75 ש''ח (גם לעצמי קניתי וגם לה) אשר ספר לפי המראה מכות קשות ביותר אך חוץ מהמסך הפלאפון נראה חדש מה שאי אפשר לומר על הפלסטיק של הכיסוי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חפש בפורום של iandroid.co.il

ושים לב שיכול להיות שנשבר רק ה DIGITIZER שזה הפלסטיק של המגע, אם המסך עצמו מתחת נשבר זה יכול להיות עסק יקר מאוד.

• תוכן חדש...