Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בדוושת הבלם (ברקס)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב לכל חברי הפורום . יש ברשותי פורד אסקורט (ברנדה) שנת 77 ולפני כשבועיים בערך הבחנתי בבעיה בדוושת הבלם . הבעיה היא כשאני נוסע ולוחץ על דוושת הבלם הדוושה יורדת עד הסוף ממש ובשנייה האחרונה הרכב נעצר . זה לא כל הזמן קורה אבל בשבוע האחרון זה קורה לעיתים קרובות . אין נזילת שמן בדקתי הכול יבש וניראה בסדר ושמן ברקס לא חסר יש פול עד הקו . מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? זה נורא מפחיד לנסוע ככה כי בשנייה האחרונה זה עוצר חשוב לציין שאני נוהג לאט ובעדינות עם האוטו . תוכלו לעזור לי בבקשה . תודה ושבוע טוב

פורסם

לך לכפיר בלמים (ת'א) עם המשאבה המרכזית והוא כבר ישפץ לך אותה

לפני שאתה הולך אליו תבדוק שכל המשאבות אופן תקינות כי הבעיה עלולה לצוץ משם.

המערכת מאוד פשוטה אני לא מאמין שיש משהו מעבר לזה.

נדב

פורסם

תבדוק את משאבות האופן האחוריות יכול מאוד להיות שיש נזילה פנימית בתוך הדראם אבל ממש קטנה ,אבל שאתה עוזב את הדוושה המשאבה מושכת אוויר..

לפני שמפרקים משאבה מרכזית בודקים את כל ארבעת הגלגלים+צינורות ברקס..

• תוכן חדש...