Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום וחג שמח לכולם

ברשותי C3 שנת 2004 עם 129,000 ק"מ שמשמשת אותי כבר למעלה מארבע שנים ללא בעיות מיוחדות.

לפני כמה ימים הבחנתי בכתמים גדולים של שמן מתחת לאוטו. לאחר בדיקה התברר לי כי המיכל של מי הרדיאטור מלא כולו בשמן.

המוסכניק שלי אמר לי לא לנסוע עם האוטו בינתיים (כמובן) ולחזור אליו אחרי החג לתיקון התקלה. בינתיים הוא שאב לי את השמן מהמיכל ומילא לי מים ורודים. לטענתו מדובר בשמן גיר שחדר למיכל מי הרדיאטור עקב פריצה של הקולר ולא בפריצת ראש מנוע.

לפי הבדיקה שלו: א) לא חסר לי בכלל שמן מנוע ב) השמן בגוון אפרורי ולא בגוון שחור מה שמחזק את ההשערה שלו שזה לא שמן מנוע אלא שמן גיר ג) חסר לי קצת שמן גיר.

ההיגיון שלי אומר שלאור כל העובדות הנ"ל הוא צודק אבל כולם אומרים לי (כולל מכונאי שדיברתי איתו בלי שבדק את הרכב) כי מדובר בפריצת ראש מנוע ועליי לקבל חוות דעת שניה.

מה דעתכם?

תודה מראש לעונים

פורסם

לקולרים הללו אין נטיה כלל להיפרץ - אבל תמיד יכול להיות יוצא מן הכלל (אני באופן אישי לא נתקלתי בכזה קולר שנפרץ מעולם).

מדבריך ניתן להסיק שמדובר ב C3 אוטומטית עם מנוע בנזין (כנראה 1400 סמ"ק ?). כדאי לקבל חוות דעת נוספת (לדעתי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מחזק את איציק. ראיתי מעל 1000 גירים כאלה על השולחן אצלינו במעבדה - עד היום לא ראיתי קולר אחד שפרץ.

ואם אתה רומה להיות בטוח ב 100%, תבקש שיוריד את הקרטר של הגיר (בחזית הגיר). אם יש אפילו טיפת מים בגיר, מצטברת ג'יפה בצורת טחינה על הקרטר מבפנים. אם הוא נקי - זה לא בגיר.

פורסם

בהיסטרית הודעות רואים שבשנת 2008 הייתה לרכב בעיה של סימני שמן במערכת קירור.

האם זה טופל אז, ובאיזה אופן?

• תוכן חדש...