Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

רציתי לבדוק איך ניתן לשמוע מוזיקה שצרבתי בדיסק. מה שמוזר ששמתי 100 שירים, אבל המערכת משמיעה 21 בלבד.

קראתי בספר הרכב שיש משהו שקשור לתיקיות, אבל בנסיון לדפדף בין התיקיות באמצעות כפתור folder לא ראיתי שום תוצאה.

ייתכן ויש לי בעיה בכפתור עצמו או שצריך לצרוב שירים בצורה אחרת?

חשוב להדגיש כי ניסיתי לצרוב גם 100 שירים ככה סתם בלי תיקיות וגם חילקתי ל 5 תיקיות ובכל אחת מהן 20 שירים, אך שום דבר לא עוזר. כל הקבצים בעלי שם אנגלי...

האם למישהו יש רעיון או פתרון בנושא?

תודה וחג שמח!

פורסם

hu זה head unit- יחידת ראש

תגיד איזה דגם הרדיו דיסק שנוכל להבין על מה מדובר?

hu:pioneer 5250sd,amp:gto 1004,rear:jbl p953,comp-FOCAL 165V1,SUB-Radioactive GZRB 10XBT

פורסם

אתה מתכוון לצרוב כמו שצרבתי 100 כולם ביחד אבל ליצור תיקייה כלשהי? נראה לך שזה יפתור את הבעיה?למה אז לא התחשב במצב של ללא תיקייה או 5 תיקיות?

פורסם

אני מבין למה אתה מתכוון אבל לא ברור לי אז מדוע הוא לא קרא שירים כשהם כולם ביחד בלי שום תיקייה בכלל... וזה לא שהוא סירב לקרוא, הוא קורא 21 מתוך ה 100 וחוזר חלילה וזה מוזר...

• תוכן חדש...