Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה צ'יפ כדאי ל audi a3 2.0t 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי קנה את הרכב שבכותרת וביקש שאני יברר בשבילו איזה צ'יפ כדאי.

כיום האוטו לא משופר בכלל. האוטו אוטומט!

התקציב הוא 3000 שקל

תודה לכל העונים!

פורסם

אני ממליץ על REVO היה לי ציפ שלהם על שירוקו 2.0 והציפ עשה פלאים אם תעשה חיפוש תראה שהנושא כבר נטחן עד דק .

בכל מקרה בהצלחה .

פורסם

תודה!

אך השירוקו לא TSI ?

או שזה לא קשור?

אני מחפש בעיקר שמישהו יגיד לי מקום מדויק לאן אפשר לבוא, מחיר, ואת ההספק שיתקבל לאחר השינוי.

וממה שראיתי בפורום עם הזמן שאני קורא יש צ'יפים (או כולם) שאפשר לשים ולנסות ליום או יומיים ואז האוטו חוזר למה

שהיה ואז באים שוב ושמים ציפ שהוא קבוע. אשמח למידע גם על כאלה אם זה לא כל הציפים.

פורסם

תכנס לאתרים של החברות ותבדוק.

רכב לפה רכב לשם, אין הבדלי שמיים וארץ.

אתה יכול לגשת לבקש גרסת נסיון של כל חברה ולראות למה אתה הכי מתחבר.

Got To love It

פורסם

היי עידן,

מה שלומך? הרבה זמן לא ראינו אותך במפגשים?!

בקיצור אני החלפתי רכב ללאון שבחתימה, אני הלכתי על ה GIAC מ E&A והרכב השתנה פלאים!!!

פתאום הרכב מרגיש חי נושם ובועט,

לא שהרכב כפי שמגיע מהחברה הוא פראייר אבל אחרי השידרוג אתה מקבל רכב אחר לגמרי,

לחבר שלי היה את אותו הרכב כמו שלי (רק גיר ידני) והוא ממש נדהם מהתחושה של הרכב אחרי,

לטענתו הרכב מרגיש חזק וטוב יותר מה FR הסטנדרטית (לאון כמובן)

אני אישית חושב שה GIAC היא אחד ההוצאות הכי טובות שהוצאתי בשנים האחרונות (כמו כן הרכב :evil::lol: )

לגבי מחירים הכי טוב לבדוק בסדנאות ושוב מנסיון אישי אני מאוד מרוצה מה GIAC והשירות שקיבלתי ב E&A!

אביחי ואלי פשוט חבר'ה סוף הדרך דאגו לי לאורך כל הדרך, הסבירו לי הכל ובאו לקראתי איפה שיכלו.

בנוסף במפגש שהיה ביום שישי דיברתי עם אביחי והוא אמר לי שיש עדכון תוכנה לתוכנה שהייתה מותקנת ושאני ידבר איתו.

דיברתי איתו ביום ראשון ונגשתי אליהם ועדכנו לי את התוכנה בעדכנית ומשודרגת ללא תשלום.

לאחר עדכון התוכנה הרכב הרגיש אפילו יותר טוב וחלק מהגרסה הקודמת (שגם היא לא הייתה רעה בכלל)

אני אישית הייתי פונה ל E&A ומנסה את הGIAC, תוכנה פצצה!

אחלה יום וחג שמח!

נשמח לראותך במפגשים (תראה קצת את הפרצוף שלך!!)

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אני מבקש לא לדבר שטויות בדברים שאתה לא ממש מבין בהם (בלי לפגוע)

צ'יפ מוסיף 40 כ"ס זה נכון.

אתה יודע איזה בלמים יש לאודי A3 2.0T 2008?

אתה יודע לאיזה ביצועים הם מתאימים?

כמה כ"ס הם מסוגלים לבלום?

מחזקים בלמים אחרי שינוי גדול בשיפורי רכב, וזה תלוי ברכב ואילו בלמים מגיעים איתו מהיצרן.

וישנה תוכנה לכל דגם של רכב, כמו שלשלי ישנה גירסה מיוחדת מאחר והגיר שלי לא מסוגל לעמוד במומנט גבוה מ 35 קג"מ מכובדים, אז מבחינת התוכנה היא כוונה ל מומנט של 32 ק"מ ובערך 220 כ"ס במנוע (בערך 195 בגלגל )

יש לסמוך על הסדנאות המקצועיות בארצינו, הם אנשים עם נסיון וידע מאוד רחב!

הם לא יתנו לבנאדם לשפר את ריכבו בצורה שתסכן אותו בלי לידע אותו על כך.

אם הבנאדם מחליט בצורה מפגרת לשפר לבד אז זו בעיה אחרת.

חג שמח

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

נכון כל מה שאתה אומר זה נכון אבל עם אוספת יש גם לברקס hp של בלימה פי 3 מhp של המנוע . אז בכל מקרה זה מומלץ זה לא ברקס 4 בכנות בכלזאת אבל זה ה -א-ב של השיפורים

• תוכן חדש...