Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אתמול התחדשתי בסאב פיוניר 1500W ומגבר Cardinal V15 (כן כן אני יודע שזה זבל אבל זה זמני והיחיד שנכנס בתקציב)

 

לאחר חיפוש בפורום הבנתי שצריך להוריד את Gain עד הסוף להגביהה את המערכת על כשלושת רבעי מהעוצמה המקסימלית (שזה 47 מתוך 62) ולעלות לאט לאט עד שמתחילים להרגיש עיוותים, להוריד קצת ואני מוכן.

 

עכשיו זה היה נשמע לי פשוט, ירדתי לרכב, מסתכל על המגבר ואני רואה שיש כמה כיוונים שרשום עליהם Gain ומכאן ממש הלכתי לאיבוד, איזה גיין צריך לסובב? ויש גיין למטה ואחד מעליו איזה מהם צריך לסובב?

 

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

בעקרון מדובר במגבר 4 ערוצים אני מניח.

לכן יש לך 2 גיינים אחד לכל זוג רמקולים. תעלה תמונה כדי שנראה גם שהכל מחובר כמו שצריך.

מי התקין לך? המתקין לא כיוון? או שזה אתה ביצעת את הההתקנה

 

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

×
×
  • תוכן חדש...