Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן לכנפיים האלו אני מתכוון.

לא הסתדר לי בראש שזה כנפי מכונן, כי יצא לי לראות נגד עם הכנפיים האלה, ובשביל להיות מכונן צריך לסיים קורס טייס (כולל קק"ץ), לא כך?

בכלל חשבתי שלמכונן יש כנפיים זהות לכנפ"ט של הטייסים.

פורסם

פעם היו גם כנפי מכונאי מוטס ועוד סוגים, אבל זה היה לפני כמה עשורים טובים. בן כמה היה הנגד שלך?

בסוף העשור הקודם אוחדו למיטב זכרוני כל סוגי הכנפיים ע"מ לא ליצור הבדלי מעמדות בין חברי צוות אוויר.

בתקופה האחרונה שהיה קיים, היו רק שלושה סוגים נפוצים:

---%D7%9B%D7%A0%D7%A4%D7%99%20%D7%A6%D7%95%D7%95%D7%AA%20%D7%90%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A8.jpg

פורסם

מכונאים מוטסים לא עוברים קורס טייס. רק קורס ייעודי.והם נגדים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני מתכוון מחר לפנות לקצין העיר, לא מעניין אותי אם ניתן לקנות את הדברים בריקושט או לא, לא רוצה לחשוב מה יכול לקרות אם המדים האלה יגיעו לידים הלא נכונות, לא זכור לי שניתן לקנות מדי צהל בריקושט.

בנאדם עלוב שמחפש להרוויח סתם כסף מהצד ומנסה את מזלו

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

נתקלתי במוכר הזה באיביי לפחות מלפני 5 שנים, חיפשתי סמל של סובארו והגעתי למודעה שלו.

אני זוכר שנכנסתי לאתר של המשטרה ורשמתי להם מייל לגבי הציוד הצה"לי שהוא מוכר, לא קיבלתי מהם מעולם תשובה והעניין פרח מזכרוני, עד עכשיו.

ממש מוזר העניין הזה, למי יש כל כך הרבה כח וגישה לפריטים כאלה לאורך כל כך הרבה זמן בלי שיתפסו אותו? וזה לא בדיוק נעשה בסתר.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

http://www.ebay.com/itm/270569740277#ht_891wt_1185

שאף אחד לא יגיד לי שזו קסדה ישנה, תראו באיזה מחיר הוא הצליח למכור אותה וזה עוד כלום!!

ניסיתי לפנות לקצין העיר אמרו שיחזור אליי אני בספק מאד גדול.

אין כאן אנשים אם קשרים שיפנו לאנשים הנכונים??

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לדעתי הדרך הנכונה זה שכל אחד כאן יפנה לקצין העיר שקרוב אליו.

בסוף זה יציק למישהו מלמעלה ואולי יסתכלו על זה.

או שמי שאם יש גוף שמרכז את הפניות האלה הוא ישים לב שיש הרבה פניות בנושא.

• תוכן חדש...