Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I10

JULIETA
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

מצאתי רכב מליסינג . תאריך עלייה לכביש פב' 2010 . 41,000 ק"מ . הבדיקות יצאו תקינות כולן , למעט בסעיף - מנוע , מערכת קירור , מערכת דלק , מערכת הצתה - שם כתוב - "נזילות שמן" . שאלתי את הבוחן מאיפה הנזילות ? והוא ענה - "צריך לבדוק , יש נזילות" . ניסיתי להתעקש , אבל הוא אמר לי - תבדקי במוסך . ניגשתי למוסך "יונדאי" והתייעצתי ושם אמרו לי שזה שטויות ולא להתרגש או לבטל קנייה בגלל דבר שכזה . אני אומרה להחזיר תשובה עד יום א' . מה דעתכם ?? כדאי ??:?

פורסם

מה מחיר שבו הרכב מוצע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאיזו חברה את רוכשת את הרכב? רוב החברות הגדולות עושות השבחה לרכב, או במילים אחרות, יקחו את הרכב למוסך ויתקנו את הנזילה במידה וקיימת על חשבונם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמעט בכל רכב, אלא אם עשו לו ניקיון תא מנוע יסודי לפני הבדיקה, יימצאו סימנים של שמן, הצטברות של "זיעה" שנאספה לאורך זמן. ולכן גם כמעט בכל בדיקה, רכב ייצא עם הערה כזו. במידה והיתה נזילה של ממש, כזו שהבוחן ממש רואה טפטוף שמן, היה מציין זאת במפורש. לכן כפי שנאמר רוב הסיכויים שזה סתם כסת"ח.

41,000 ק"מ זה מעל הממוצע לרכב בן שנה וחצי וקצת, זה לא חריג או בעייתי אבל אפשר ללחוץ עם זה להוריד עוד טיפה מהמחיר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תודה על התגובות . את הרכב אקנה ב"אלבר" . הם אכן שלחו לי את הרכב לתיקון במוסך "יונדאי" . כרגע נודע לי שה"נזילה" היא ממחזיר שמן . כמובן שאקבל אישור חתום על התיקון . הרכב הוצע למכירה ב-58,000 . המחירון 70,000 . מדובר ב-1,250 אוטומט . :wink:

פורסם

נשמע לי מוזר שהמחירון 70,000. לא מכבר רכשו קרובי משפחה I10 אוטומטית חדשה (נמסרה לפני פחות מ-חודשיים) במחיר של כ-72,000 ש"ח.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...