Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיליתי הים כמה הייתי תמים ואידיוט.

הסיפור החל לפני חודש כשפועל בבניין החדש שבונים לנו מעל הראש הפיל בלוק ששבר את השמשה הקדמית בפיקסו סיטרואן 2008

מדובר ברכב עם ואחד שימשה ולתומי כשקיבלתי הצעת מחיר בלוסיא גלס בצ'ק פוסט על סך 3770 שקל נראה לי המחיר סביר.

לימים גילינו שהשמשה שהורכבה אינה מקורית ואינה מסננת קרינה .גם הצבע שלה בהיר יותר. מאז אני מרגיש שיש הבדל בהתחממות הפנימית של הרכב ובכמות האור בתוך הרכב.

היום החלטתי לנסות לבדוק אולי הייתי מוצא שמשה מפרוק ובדקתי האתר ג'אנק יארד.

הגעתי לעסק באזור המרכז שאחרי שיחה קצרה נתן לי 2 הצעות(בלוסיא לא ציינו כלל שיש מקורי ותחליפי)

תחליפי 1165

מקורי 2300

!!!!

יעני התחליפי שקיבלתי , שילמתי עליו פי 3 ואפילו מקורי היה עולה לי 2/3 פחות.(בסופו של דבר הקבלן שילם את הנזק כמובן)

כרגע אחרי שהתלוננתי אצלם שהשמשה אינה מקורית ושלא ידעו אותי כלל על כך ,הבטיחו מלוסיא גלס לחזור אלי. עברו שבועיים מאז.

נראה לי שלא תהיה להם ברירה או שאצוטרך לגרור אותם לבית משפט.

עכשיו למקוצענים שבעסק פה. איך מישהוא מציע לי מקורי ב 2000 פלוס מעמ כשבתחילת השיחה הוא אמר שמקורי עולה כ 3700 שקל?

פורסם

ההסבר היחיד עליו ניתן לחשוב הוא שהמחירים אותם קיבלת הם כנראה מחירים של שמשות שפורקו מכלי רכב שנועדו לפרוק. אי אפשר להשוות מחירים כאלו למחירי שמשות חדשות, גם אם מדובר בשמשות זהות מבחינת מפרטן ומצבן.

פורסם

למה לא עירבתי את הביטוח (במידה ויש לך מקיף לרכב)

היית משלם גג עוד 350 ש"ח תוספת לחלון מקורי - אח"כ היית סוגר משהו עם הקבלן האחראי.

חג שמח

Golf 2008 MK5

• תוכן חדש...